10

питам

преди 5 години

Когато са пръскали с новичок бравата или каквото там решат англичаните, че е било напръскано, руснаците били ли са със скафандри или само по сако и панталон?

9

Мейбот

преди 5 години

Добре че не съм ходил по това време в английско, че няколко снимки от летище, улици и някой бар и като нищо можеше и мен да обвинят.

8

Анонимен

преди 5 години

И двате са магарици, не е от значение коя е по-голямата магарица, сега ако подготвят в Идлиб някой золум имат снимките на "хората" всичко е един евтин сценарий, въпроса е какво да пуснат в Идлиб за да очернят Путин. Той Путин тъй раздава свимки на хората си и дори я уведомва къде работят, зомбираните *** из цеия свят са доволни. Зреища да има за другото не е важно...

7

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

6

Въпрос

преди 5 години

А защо тогава гадните англичани обвиняват двамата офицери, а? Нали те само са изпълнявали заповеди?! Войници, които са изпълнявали заповеди, не се обвиняват, така е според световните закони.Май се опитват да превърнат чисто криминално престъпление на двама руски граждани в политически въпрос!

5

Анонимен

преди 5 години

Сами си обвиняват.Сами си доказват.Сами си разследват.Сами си говорят.

4

Анонимен

преди 5 години

вече не мога да реша коя е по - голямата магарица - Ангела Меркел или Тереза Мей. Абсолютни досадници са и двете. Мей захапа този случай и не го пуска. А пък на мен това ми е толкова досадно, изобщо не ме вълнува вече, абсолютно.Каквото и ще да е, когато някой като упорито магаре се опитва да ми навира нещо в лицето за да ми се доказва и да си задоволява егото на голям политик почва да ме дразни изключително много. Най - сетне обвини някого. Дано да миряса вече. Писна ми от нея.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази бозава тетка да каже как тъй Русия ще и даде информация, Русия не участваше в разследването на Острова, тая пие ли си редовно антидепресантите.

2

Анонимен

преди 5 години

И каква стана тя?Руснаците отричаха, отричаха, ама накрая получиха обвиненията! Май не им стигат силите да се мерят с МИ!

1

Анонимен

преди 5 години

Александър Петров и Руслан Боширов ги чака сега поне 30 години затвор. Някъде из островите над Шотландия...