14

Анонимен

преди 5 години

Тиквите имат ясна политика за проблемите и ни носят право при светлото бъдеще, другите нямат ясна политика и не ни водят за носа.

13

Анонимен

преди 5 години

Сега всеки ден ща ни обработват, че БСП не може да управлява. Големи напъни, което значи, че ги е страх от БСП.А пък кой ли им гледа предаванията.

12

мира

преди 5 години

Лаладжии все глупости Толкова вече се изкривихте Да не би тези хайдути от Герб да са готови с ясна политика бе /Всеки ден си сменят политиките. Ако опозицията мълчи е слаба ако говори няма яснота . Май вие имате яснота да оправите бакиите на герб. стига промивате мозъците на хората плетени от герб и патриоти анализатори

11

хитро а?

преди 5 години

Нинова е хитра. Отбрана чрез нападение. Сега всички са се съсредоточили в Своге и забравят да попитат кой е собственик на фирмата осъществила ремонта на пътя. Забравят да попитат по кое време е правен ремонта. А истината е в детайлите.Като стреничен ефект енергията отива за Своге и хората забравят да попитат бащата на президента как така мизерстващ пенсионер от двадесет години кара Мерцедес Е SLK.Защо не му съставиха акт и защо съставиха акт на жертвата.

10

месара

преди 5 години

бсп нямат място в НС, нито където и да било свързано с българската политика ! тая партия е опасна и вредна за България, трябва да се забрани със закон, а лидерите и симпатизантите да бъдат преследвани от закона! това се отнася и за турските партии дост и дпс!

9

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ НЕМА ОПОЗИЦИЯ ЗНАЧИ СМЕ СЕ ВЪРНАЛИ В ДИКТАТОРСКИТЕ ВРЕМЕНА ТЪЙ АЗ ВСЕКИ ДЕН МОГА ДА СИ ДАВАМ ОСТАВКАТА КАТО НЕМА ОПОНЕНТИ ЩО ДА НЕ СИ Я ДАВАМ ИМПИЧМЪНТ НА ВСИЧКИ ТИКВИ НЕЗАБАВНО

8

хем боли - хем сърби

преди 5 години

Искаха оставки. дадоха им оставки. Сега, било бягство от отговорност.Женска работа. БСП както са се отпуснали ка ги командори тази фуста, доникъде няма да я докарат. Най-достойното което могат да направят е да се саморазпуснат.Тогава много хора ще гласуват за други партии и ще има опозиция.

7

annybody

преди 5 години

Мястото на БСП е не в Парламента, а в жълтите хроники и в историята на мракобесничеството в България; добре правят, че изнасят отровата си извън рупора на самовлюбената си лидерица, изгладнелите - благодарение на БКП текезесари-пенсионери са петимни за допълнително надъхване, и сега се облягаме да Сорос да купи ДПС и когото там още може, за да успее "безпартийният" беквокал-президентин да измисли "служебно" правителство за нови избори париците не достигат.Май ни писна от измислен "комунизъм".

6

Анонимен

преди 5 години

И що за музей ще е? Като "Белене" и "Слънчев Бряг" лагерите, с надписи на руски, тока ще го спират през 2 часа...

5

Анонимен

преди 5 години

Ами не знаеме бе мястото на ГРОб е в затвора докараха страната до политическа криза и хаос, вече никой не иска да управлява след тях. Кога ще връщат парите от Олимпик.

4

няма опозиция в Бг

преди 5 години

Опозицията и желание няма за никакви действия. Нинова само говори и заплашва и кара от вот на недоверие до вот на недоверие.В БГ НЯМА РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ!

3

МЯСТОТО

преди 5 години

НА БОРИСОВ Е В СОФИИСКИЯ ЗАТВОР---!!!

2

Анонимен

преди 5 години

До 1Грешиш - в затвора !

1

Анонимен

преди 5 години

Мястото на БСП - в музея !