34

Анонимен

преди 5 години

БСП ТВЪРДИ ЧЕ Е ЛЯВА ПАРТИЯ, НО ЛИДЕРИТЕ И СА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ- ТУК НЯМА ДРУГИ ТВЪРДЕНИЯ, А СЕГА ОТВОРИ УСТАВА НА БСП- ОСНОВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ДОКУМЕНТ-ОТ 2.2017 Г "БОРБА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА"...ТА ДРУГАРИТЕ МИЛИОНЕРИ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА КАТО ЗАПОЧВАТ ДА РАЗДАВАТ СВОИТЕ КАПИТАЛИ НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ- НАЛИ ТАКА ГОСПОДА - ВЕТКО, МИНЬО, БЕНЧО, ГЕРГУФ, НИНОВА ЗАВАРДИЛИ С БЕНТЛИ ОРЛОВ МОСТ И РАЗДАВАТ КАПИТАЛИТЕ СИ........

33

Анонимен

преди 5 години

НАЧЕЛО НА ГЕРБ И ДЪРЖАВАТА Е КОМУНИСТ. ТАКА ЛИ Е? ТАКА Е!Е, К`ВО ИСКАТЕ ТОГАВА.

32

Вълчо

преди 5 години

dnes.bg/obshtestvo/2009/05/28/dati-meseci-godini-tragediite-na-bylgariia.71628

31

Вълчо

преди 5 години

Ето още тежки инциденти причинение благодаребние на престъпното управление и нехайството на червената върхушка!https://dnes.bg/obshtestvo/2009/05/28/dati-meseci-godini-tragediite-na-bylgariia.71628

30

Вълчо

преди 5 години

Госпожо, нинова (с малка буква е нарочно!), а кой ще понесе отговорността за тези жертви:16 загинаха, пометени от стар автобус на Бакаджик, България е в траур28 май 2009dariknews.bg/***/bylgariia/16-zaginaha-pometeni-ot-star-avtobus-na-bakadzhik-bylgariq-e-v-traur-360414Осем изгоряха във влака София Кардам29 февруари 2008 ***.bg/***/bylgariia/osem-izgorqha-vyv-vlaka-sofiq-kardam-229474

29

Iceblast88

преди 5 години

Човека ви го каза в прав текст - дали ще е ГЕРБ или БСП, цирка ще е един и същ. Старите *** ще си се плюят пред екрана и зад кулисите ще си се праскат като едно време след конгресите на БКП. Ще ви се смеят какви сте безмозъчни щом още им вярвате на цирка и дружно ще си гепкат от вас. Докато не избием всички досегашни политици, за да имат едно на ум идните, никога няма да се оправим!

28

Iceblast88

преди 5 години

Няма как да имаме реална опозиция, след като БСП и ГЕРБ са все БКП. Затова и нямаме опозиция. Без значение дали БСП или ГЕРБ са на власт, реалната власт винаги си остава в бивши БКП-ци които се знаят от 100г. заедно са били чавдарчета, заедно са били пионерчета и заедно са били партиичета. Цял живот са пили кръвта на българския данъкоплатец и ще продължават, без значени по документи кои се води начело. Защо си мислите, че БСП като са в опозиция не бъркат в кацата с меда наравно с ГЕРБ?

27

Знам аз

преди 5 години

В това време кака Корна ще трупа още килограми от депутатските кИфтета, за да увеличи тежестта на левицата!

26

нека ги е яд

преди 5 години

България ще предоговаря цената на природния газ в РусияТова става възможно, след като Брюксел стартира антимонополно дело заради завишените цени от страна на "Газпром", каза председателят на КЕВР Иван Иванов

25

Анонимен

преди 5 години

До ИзнервенАбе търбух Меркел изкара 4 мандата Боко тиквата изкара 3 мандата Меркел не краде и не казва Хитлер е виновен. Боко Тиквата се върти като метилява овца и се чуди какво да лъже вече. Колкото и да отлага неизбежното предстои всяко начало си имa и край.

24

Анонимен

преди 5 години

Бекапе отиде в историята, сега е ред на Бесепе - така трябваше да напишеш бе човече, не те разбрахме правилно.

23

До Бай Фидан

преди 5 години

Сега остана да ни кажеш кой е бил собственика по време на ремонта и по кое време е направен ремонта. После ще проверим кое правителство и нещата ще си дойдат на място.

22

до Изнервен

преди 5 години

Това, че ГЕРБ са докарали страната до хаос и разруха е факт, а и теб са докарали до нервна криза.

21

закономерност

преди 5 години

БКП влезе в историята. Сега е ред на БСП.

20

Байфидан

преди 5 години

До хитро а. Ами винаги може да се намери някой ***, който да сипе лъжица катран в кацата с мед. Не разбра ли, че фирмата, която е полагала настилката край Своге е на активист от ДПС.

19

Анонимен

преди 5 години

Да си топлят мястото че да не истине при следващите избори.

18

Изнервен

преди 5 години

До 10, 17 и други подобни червени анонимници. Ай стига с тая опорка, че ГЕРБ са докарали страната до хаос и разруха. Да не би преди тях да цъфтяха рози и да течаха мед и масло. Натрупани са огромни проблеми с десетилетия и от соца, и от прехода. Те не се решават за една година с магическа пръчка, а и някой постоянно пречи и мъти водата.

17

Жиб.

преди 5 години

Мястото на Бесепе е в Белене!

16

Анонимен

преди 5 години

Три мандата се видя колко ГРОБ-арите могат да управляват. За три мандата стигнахме дъното. И Борисов, и цялата му шайка са некадърници. Вземи единия удари другия. Дрънчи на кухо.Освен да спират енергийни проекти и каквото им хрумне друго не могат.Борисов обикаля и открива пречиствателни станции и църкви. И има нахалството да се хвали с това.

15

До хитро а?

преди 5 години

Е много хитро. Ден преди катастровата Баце се хвалеше , че имало много яко строителство, каквото никога не е имало, снима се пред един валяк на АМ Хемус, обясняваше как неговите магистрали са най-много, най-здрави, най-качествени и.... най- евтини. Сега когато лъсна голата истина за магистрали излиза, че някои друг е виновен. 90% от обществените поръчки се печелят от 10% от фирмите, познай "Кои" ги разпределя.