27

niki

преди 5 години

Нека не се лъжем, абсолютно всички производители и търговци в България крият данъци. Някой малко, други стандартно, трети в огромни размери.

26

Анонимен

преди 5 години

"Събрани са доказателства и за престъпления пране на пари - в периода 2009 г. 2018 г. са били извършвани финансови операции и е прикриван произход на имущество, придобито чрез тежко умишлено престъпление."Времето на "възход" при ГЕРБ. Направо са се сцепили от кражби, докато безхаберника е на власт.

25

БКП=Смърт

преди 5 години

В Конституцията пише, че богатите комунисти и тяхните наследници не носят отговорност за престъпленията си. Заради това нема осъдени политици и милионери.

24

Анонимен

преди 5 години

Тия 9 години ги следят и имат доказателства за незаконните им дейности и сега изведнъж чак сега ги заритаха. Значи са си плащали където трябва и са съ въртели далаверите необезпокоявани. Явно са спрели да превеждат съответните суми на точните хора. Наритаха оня Бенчев, пенсионираха Митьо Очите, после Арабаджиеви цялата фамилия да сизнаят и сега тия дето са им били сватове. Рубриката "Гол след гол".

23

1

преди 5 години

Яко жътва. Очичките, общинари Арабата, сега и винпром

22

Бойка до Всички

преди 5 години

След почти едно десетилетие управление Трета Национална катастрофа... Българина и българския политик само това могат... Евалата... Къде сте младите Гробаристи... Сега е време пак да излизате по улиците и да защитавате крадеца не на вашето бъдеще, а на бъдещето което от сега е поробено на вашите деца... Защитавайте Бойко *** и останалите МЪршички... Пак викайте Убитата България над всичко... Да наистина е така за последния си път хората я носят на рамене...

21

Бойка до Всички

преди 5 години

След почти едно десетилетие управление Трета Национална катастрофа... Българина и българския политик само това могат... Евалата... Къде сте младите Гробаристи... Сега е време пак да излизате по улиците и да защитавате крадеца не на вашето бъдеше, а на бъдешето което от сега е поробено на валите деца... Защитавайте Бойко *** и остабалите МЪршички... Пак викайте Убитата България над всичко... Да наистина е така за последния си път хората я носят на рамене...

20

Анонимен

преди 5 години

Да укриват хората, иначе с тия данъци суджука би си купил цяла Гърция

19

Анонимен

преди 5 години

Отдавна не купувам български алкохол, няма смисъл да пълня гушите на нашенските мутри.

18

реалист

преди 5 години

Явно са спряли да се отчитат на управляващите!!! Ще повярвам само ако има ефективни присъди, конфискация на имущество и налагане на глоби за години назад. Колко още има такива като Бенчо, Ветко и Миню.....

17

Анонимен

преди 5 години

Това добре, но с нашата съдебна система делата се точат с години и надали ще ги осъдят. Гриша Ганчев и Ковачки ги хванаха преди 7-8 г. и... нищо.

16

Гост

преди 5 години

Карнобатска е собственост на Миню Стайков ! Винпром Пещера и Булгартабак отдавна не е собственост на Пловдивските олигарси . Там вече се разпорежда КОЙ !!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Аз не купувам продуктите на тази фирма, не купувайте и вие.

14

Анонимен

преди 5 години

Нинова и другарите да направят жива верига в защита на винпромаджиите.

13

sport

преди 5 години

До Анонимен 4Сложи още 2 нули и може и да се доближиш до истината. Колко жалко е.

12

Българина

преди 5 години

Понеже герб са на зор, не могат да скочат на предсрочни защото хората им писна и 4 път няма да ги изберат. Акците за една седмица срещу големи бизнеси като Аранаджиеви и Карнобат е първо с цел вдигане рейтинга на властта и омилостивяване избирателя за Своге, ТР Олимпия и др. И второ печелят време. Въпросът е защо все по вдигат обвинения за 10 г назад откак герб е на власт? Явно знаят за всички престъпления нонса ги крили. Просто сега решиха да ги жертват за да оцелее герб. Може и др големи ...

11

Анонимен

преди 5 години

Усетиха, че Баце се клати и спряха да се отчитат в партийната касичка на Герб и той съответно ги подпука. Иначе толкова години си работеха под благия му поглед...

10

Анонимен

преди 5 години

Тиквата губи властта и демонстрира сила. Трябва му пара, че както се е набълбучил с острови, къщи, вили, любовници, ще глътне водица. Наредил е на близачите си да събират пари.

9

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирам Нинова защо няма да е в парламента. С 50 верни другари ще помага на другарите, които прокуратурата е подхванала!

8

Анонимен

преди 5 години

Какво съвпадение- започнали са да укриват данъци с идването на Тиквата на власт и безпроблемно са го правили по време на всичките му правителства.