47

Анонимен

преди 5 години

ей престрашиха се да ги нагарабят

46

гио

преди 5 години

интересно как авторката на статията описва, че са събрани доказателства и кой и дава информация докато тече разследването на "спец. прокуратурата" и как решиха, че е така за 5 минути, че това са доказателства. Много вещи тези наши "спец. полицай". Друг е въпроса, че тази акция както и някои други последните дни са за да се отклони вниманието и замажат кражбите след трагедията в Своге. Защо никой не нахлу е не "събра доказателства" за ремонтите извършени от Трейс. Нещо арестувани, отговорни?

45

Анонимен

преди 5 години

Девет години къде спахте?След още девет години ли ще проверите "Ставен"АД и "Севан"?

44

Анонимен

преди 5 години

За 10 години този брашнян чувал е бил пазен и прикриван. Някой отговаря ли за НАП? Как трябва да постъпи финансов министър, който е проспал милиарди приходи в бюджета? Ако той не знае, значи премиерът е на ход!

43

КОКО

преди 5 години

А къде са били всички държавни органи през тези 8 години? Уволнение и съдебна отговорност също и за тях! Значи нещо им давано за да си затварят очите! Трябва пълна конфискация на имуществото на Арабаджиеви и техните карнобатски сватове! Комбина! Търкулил се похлупакът и си намерил гърнето.....!Кога ще подпукат прокуратурата и Цветелинка, собственичката на 1/2 от Пампорово? Как от директор на банка стана една от най-богатите в България, а дава жълти стотинки на лифтаджиите си на П-во!

42

Истината

преди 5 години

Пс: тая държава много се разработи бе, вече хвана два, три обекта за проверяване. Как така изведнъж се хвърли.

41

Истината

преди 5 години

Дойде време бойко да събере малко пари за партията че хазната им се изпразни от непредвидени разходи,покрай преасфалтиране и т.н. Така че бойко бръкна в сигурния резерв.

40

ГРАБ

преди 5 години

За няколко тона суджуци трябват и няколко тона ракия...

39

Анонимен

преди 5 години

Рейтингът на правителството удари дъното и изведнъж влезнахме в сезона на акциите, случайност....?

38

Анонимен

преди 5 години

20 000 гаранция и после........ ЮАР

37

Счетоводител

преди 5 години

По времето на Костов и Царя съм работил за фирми крадци на ДДС - Винаги половината от накраденето ДДС е отивало за Политици и Данъчни , офицери от полицията.

36

Анонимен

преди 5 години

Без участието на политици , данъчни , областен управител. ако не си платиш няма как да откраднеш и 1лев от ДДС

35

Българина

преди 5 години

Ясно е на всички че герб цели 10 г грижливо са следели злоупотребите и прането на пари на всички бг олигарси, пазили са им спокойствието, което означава че са част от тях и ОПГ. Но дойде време за отстрел. Ясно е защо сега, кризисен пр. Не е ясно защо тях а не други. Почти съм сигурен че са посочени или от козяк или мосад във връзка с руските санкции. Това е предупреждение и към останалите ...

34

Анонимен

преди 5 години

Работих при италианеца Доменико Руси фирма от Пазарджик, изкупува гъби и има аутлет на магистралата.. Всяка година от 90-те досега краде минимум 1милион от ДДС - този няма кой да го хване.. Притиснаха го от НАП той даде 300хил. лева на Цветан Цветанов и даже общински съветник го направи , после той сам се отказа

33

Анонимен

преди 5 години

Сигурно от ЕС кранчето се заатяга и без пари от ВБ вноските ще са доста по..и пари за фондове от ЕС няма да има,ревизии ще има,така че и до партийните донори се стигна,макар и показно...Всичко е театър...нищо ново.Предупредени са..Избягали...наказани няма да има..от колко други места се краде...

32

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Кой сега ще ги защити горканчовците, ако не парламентарната мадона...

31

Анонимен

преди 5 години

ПроучванеПалче нагоре : това е чиста работаПалче надолу : тази партия, вече е срам от народа, какво се случва

30

Анонимен

преди 5 години

и хи хи -смех ! радУйся простолюдие и си плащай редовно нап,ной,тец-шмец ,щото съдия изпълнител не спи .Този театро как "ловят" големите риби е за овцето .

29

Анонимен

преди 5 години

Ако укриването е в особено тежки размери, както ни се представя, това няма как да е станало без политически чадър от Тиквата.

28

Анонимен

преди 5 години

Проучване на моята агенция :Палче нагоре за : иземат пари за изборите.Палче надолу: иземат бизнеса