63

Тирчино

преди 5 години

Какво пак намесваш България в гнусните ви ориенталски извращения?Пиши си в сайта на ходжата и си приготви щерките!

62

Българин

преди 5 години

Не бе, не бе, ние просто не се интересуваме от Турция, просто не ни интересува, България е просперираща членка (на втора скорост) на ЕС и НАТО, не ни интересува Турция просто, статиите за Турция и Ердоган просто не ги коментираме, не им обръщаме внимание просто, ние сме членове на ЕС.

61

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

60

Анонимен

преди 5 години

Най-страшното е,че турците сами си дават децата за пари и връзки.Цялото им общество е неизлечимо болно.

59

Анонимен

преди 5 години

А коя възраст е правилната? Според тях това се определя от природата, от физиологията, това показва най-точно кога една жена е готова да ражда и може да се омъжи. Освен това "може" не означава "трябва".

58

No comment

преди 5 години

Онзи пор-Султана ще ги награди.

57

Анонимен

преди 5 години

колко по-смотан живот водят тези хора само заради една глупава религия.. тяхна си работа. Мъчно е децата.. аз не бих си дал момиченцето на 9год. не знам тия бащи как си дават децата

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21 Ти защо не оставиш юдеите на мира, бе? Ти какво общо имаш с тях? Какво ми ги даваш за пример? Ислямът е произлязъл като религия от евреите, поне според Стария завет, ама явно само в частта с жененето на невръстни деца. Сега в Израел вече никой не практикува такова нещо. Това значи че тези хора живеят в съвремието. А Турция отново се запъти в Средновековието. Помъчи се да излезе оттам но дойде Мочурливко. Скоро ще задминете и арабите.

55

Анонимен

преди 5 години

В България почват на 12, на 14 са вече добре разаботени. Ама не се женят. Сещат се да се женят като станат на 25, като вече са увехнали, но тогава никой по-таха не ги иска, стари са вече, освен да си намерят накой безпаричен бачкатор да ги бие друго вече не им остава.

54

катя

преди 5 години

Мъжете използват религията, за да оправдаят порочността си. Гадост.

53

Е,

преди 5 години

Какво да се очаква от "религия" която ти обещава след смъртта разврат.Не познавам друга да го прави.

52

Анонимен

преди 5 години

Турските педофили има още хиляди години да чакат за Европа!

51

NoName

преди 5 години

До АнонименСъщата работа като да отвържеш вързано куче... Щом усети и секунда свобода и става МАЗАЛО хахахаха

50

А В България защо?

преди 5 години

Спрете да предлагате социални помощи след 3-то дете в България и така няма да раждат на 12г. Абсурдно е 13 годишна да взема детски и майчински,че вече е родила. Докато станат на 40 вече са родили 10 деца,които ще последват същата съдба. Това за Турция дето на 9г, ги женят е ужасно,същото се отнася и за Индия,където има бракове,които сключват и на 4г. България е християнска държава,как така ние толерираме да женят деца на 11г? Това са деца. На 13 дори още няма основно образование.Полицията къде е

49

Анонимен

преди 5 години

Тука някакви тъпове пак се захванаха с евреите. Ей голям запек са им тези евреи. Ако щете вярвайте от евреите е произлязъл и исляма. Ама само в частта с женитбата на мънички момичета. Явно на някой така му изнася. И това няма нищо общо с християнството. Напротив, горили са на клада за содомия и педофилия. Ама на *** никога това не им е пречело, да правят секс с деца или млади мъже. В харемите е било пълно с такива наричали са ги "хайти". Така че явно накъде е тръгнала пак Турция.

48

Анонимен

преди 5 години

няма нищо учудващо,това все пак е Турция

47

Гост - продължение 2

преди 5 години

За жалост, нямаме никакви статистики за раждаемостта в Турция - за това дали 9-годишните булки на имамите раждат деца, какво точно раждат, дали умират при раждания и колко от тях, което е зле, защото икономиката на турската държава, все още зависи от женската работна ръка там))).

46

Гост - продължение

преди 5 години

Защото, Турция не беше развиваща се държава, по икономически показатели, значи ще став аи по-зле). А що се отнася до браковете, имамите са в грях - браковете, където и да е, дори и най-консервативните, се сключват, за да се родят деца от тях. Вярно е, че за това, е нужно девойката да е полово зряла, ала, за жалост, на 10 години, тя не може да роди дете, което обезсмисля подобен брак изцяло. В Индия имат дългогодишни мрачни традиции).

45

Гост

преди 5 години

В развиващите се държави подобни бракове се сключват по финансови причини, което ще рече, че и в Турция, те се сключват по тези причини, което пък от своя страна иде да покаже, дето в Турция има сериозен проблем със сивата икономика, стояща зад тези бракове - а щом има пари, да се плаща за скъпи рокли и скъпи прически, значи сивата икономика зад тази "показност" и "тайнственост" същевременно, е значителна по размери... Лоша работа за Турция.

44

Тука без имами на 12

преди 5 години

От цялата новина ми хареса фотографът,който е изказал мнение,че за него не е редно малки момичета да се омъжват и е отказал да направи снимки за сватбата. Иначе наши р***ми на колко се женят и колко деца раждат? 10 деца нормално ли е в християнска държава? И ние се водим светска парламентарна република ,по закон е 18 г сключването на брак, Нямаме имами, попове или друг вид духовници,които да казват,че е може да се женят малки ,НО няма наказани за тези,които карат момичета да се омъжват на 12г.