83

Анонимен

преди 5 години

Щом искат да се върнат в средновековието.

82

Жоро

преди 5 години

Сред имамите има педофили, както и сред женихите, които им дават комисионна.

81

Анонимен

преди 5 години

Какви изостанали имами? Има други, по-прогресивни имами. Те предлагат женитба още на 6 години.

80

до 69

преди 5 години

Добре де като ги женят, не се ли разписват някъде,че са женени.дори с Х ,ако са неграмотни. Имат си лични карти ,полицията може просто да прави проверка на документи.Да не говорим,че половината от р**мите пътуват в чужбина с документи на роднини особено,ако са ги хванали да крадат. Като се омъжат в личната карта ще фигурира друг адрес и фамилия.Не е толкова сложно има компютър,в 21 век сме да се разберат причините за преместването на 14 годишни, като пише например ,,кв. Факултета".Не им се търси

79

Извратено

преди 5 години

...Ей ся ще ги вкарат в Евросъюза ,да си набавят от там деца за....

78

Един турчин

преди 5 години

Къде сте УНИЦЕФ?Не е ли време тези религии да бъдат премахнати!Гнусна работа.Евросъюза трябва сериозно да помисли,ако иска да приеме Турция.

77

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен83а аз не искам да се прибирам след натоварен ден на глетава мусака, пресолена салата и амбиции без покритие.

76

Анонимен

преди 5 години

По9 двайсетина харем или детска градина .ще им трябва и детска учителка ,по курана .

75

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

къде са ми сандвичите, мойто момиче? пак ли искаш при зъболекаря? - типичен пример за развито европейско семейство по време на футболен мач. кво се дивите на аркадашите. и не ми казвайте че лелка ви се види по машалла от пресна "от фурната" абитуриентка.

74

Християне,

преди 5 години

А кога е заченала Св.Богородица? В кой век?Катоминеш през "вратата на Времето" и натиснеш съотв. век- може да попаднещ във времето на зачеване на Исус, може и в Аристотелово време да идеш... различни разбирания за секса...Но и знаещ ли Богородица от КОГО е заченала? ( няма да ти разкрия.. чети...)

73

Християн

преди 5 години

Без да защитавам турчулята (и мюсюлманите като цяло), само да отбележа, че Св.Богородица е била на 13 години, когато е заченала Исус, и само на 12, когато се е сгодила за Йосиф.

72

Турчино

преди 5 години

Остави българите,па захвана европейките...Не се излагам бе чоджум!Пиши си в сайта на ходжата хвалебствените оди за педофилията и си приготви щерките!Султана ще те забележи и на теб детенце ще даде!Тук само се хабиш...

71

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименкато заиграе каишо ако иска от планетата да скача. или мусака, или синилки. зеро толеранс към еманципацията.

70

Анонимен

преди 5 години

Ами тия ориенталски разбирания.Да си ги коментират в Турция! Иначе на всеки нормален християнин..Им е пределно ясно.Че на 9 годинки.Това си е просто дете! Нито развито като жена. Никак даже! И това на мен лично Ми звучи извратено и педофилско! Да им пикая на порядките,традиции и глупостите! Извратеняци!

69

да

преди 5 години

кажи му турчин и не го обиждай повеченякой да е очаквал нещо различно от тези диваци..само като чуеш, че живота им се диктува от имами и ти става ясно на какво първобитно ниво са

68

Анонимен

преди 5 години

Абе 65 как го измисли това CV - абсолютно точна характеристика на брачятя мю..с.ли , винаги са се имали за големи хитретци ,защото тук в Европа ги търпим много , по акъла на Макарончо и Меркелчо, и се качиха на главите ни ,но съм съгласен и с коментар 66- откъде -накъде всеки ден ни занимават със статии за мю..с..летата..искат да заприличаме на тях ли? да сте чели скоро статия за нашите християнски ценности?***- не ни трийте , ние сме в демократична страна , а не в халифат

67

Мюмюн

преди 5 години

Не му стига акъла да си измисли азбука,но му стига да се жени за деца...

66

1

преди 5 години

До А В България защо?За помощите е така, но трябва ли във всяка къща и легло да има полицай? Полицията, може да отреагира, когато има съдебно постановление!

65

Карина

преди 5 години

Особености на "религията" им! Мултикултурализъм, нали това искахте!

64

до Типичен турчин

преди 5 години

Много точно описание!