7

Анонимен

преди 5 години

Михаела,сигурно скоро си била зарязана от Водолей.Злобата ,с която си написала тази статия те издава.Но недей да си мислиш че написаното от теб е истина!Познавам много хора от тази зодия,които нямат нищо общо с твоите твърдения.

6

Зле зле зле

преди 5 години

Най-донрите ми и истински проятели са водолеи. Не мога да разбера какъв е тоя хейт :) може би авторката/автора е с разбито от водолей сърце?! :DВсеки занимаващ се с зодии човек, знае на какво са способни водолеите и рибите. Между другото, преди две-три години, тук авторката на тази рубрика беше много добра. Какво стана с нея?

5

Човек

преди 5 години

Повърхностна статия. Няма да коментирам компетентността на автора и. Надявам се да се усъвършенства с времето, но едва ли такива писания ще помогнат. Може би временно вършат работа да се нахраниш, но... едва ли ще е задълго.

4

Точно такива са

преди 5 години

Но имат още една черта:9. Патологични използвачи, патологично алчни.

3

Хахахаххххааааааааа

преди 5 години

Вие , сериозно ли?................. Въобразявах си , че не съм толкова ужасен човек , но Вие ме приземихте!!! Благодаря....Явно е , че не сте Водолей , а някаква новичка супердобричка суперзодийка , нали???!!!.........................

2

Водолей

преди 5 години

Г-жа авторката, наранихте ме много :( Това на база Ваше впечатление от бивше гадже Водолей ли се дължи? Развалихте ми деня, сега хората какво ще си помислят за мен - повърхностен и студенокръвен егоцентрик, патологичен лъжец, не влагащ никакви чувства към приятели и партньори. Ама Вие честно ли? Можете ли да ми кажете що за представителна извадка е това? Поздрави.

1

преди 5 години

От Водоподлей доста отрицателни нещица съм получил!