Снимка: flickr

Водолеят е интересен, приятелски настроен, ексцентричен, забавен. Той е една от зодиите, които винаги са добра компания и център на внимание. Ако искате да се забавлявате без много, много да мислите, Водолеят ще ви помогне в това приятно начинание.

Скоро обаче, когато го опознаете, лъсва повърхностната му природа. Водолеят рядко се впуска с цялото си сърце и душа в приятелства и любови. Вроденият му егоизъм му пречи да се разкрие напълно и да има чисти, лишени от задни мисли отношения с хората.

Това са само част от негативните черти на Водолея. Кои са неговите тъмни страни?

Хладен и безчувствен

Управляващата планета на Водолея е Уран. Той е виновникът за студенокръвието му. Въпреки привидно приятелската настройка на Водолея спрямо другите, той не влага никакви чувства в общуването. Във всеки момент е готов да ви ужили. Въпреки че няма жило като Скорпиона, той хапе не по-малко зловещо от него.

Винаги смята, че е прав

Опитайте да спорите с Водолей и ще се убедите, че това на практика е почти невъзможно. Той е толкова убеден в аргументите си, че няма сила, която да го убеди в противното. Водолеите са склонни дори да се скарат с близки и приятели за нещо несъществено, което обаче е станало повод за спор. Не се учудвайте, ако просто стане и демонстративно и театрално напусне помещението, тряскайки вратата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase