33

невероятно,но факт!

преди 5 години

Описаните в инфото настроения в България са само една временна проява на нагласите.Утре или вдругиден може да бъде съвсем друго.За мен неприятното в тези нагласи е това,от което страда българинът в последните 150 г.-не може да преодолее наивността си и пристрастията си,поддава се на илюзии,измами и манипулации. Историята също е показала,че ние често пъти пренебрегваме важни житейски ценности за шепа гологани и голи обещания за светло бъдеще.Не казвайте-това не се отнася за мен-вярвам,че е така!?

32

БГ

преди 5 години

Гледам много поддръжници на еврото тук. *** безподобни. А защо никой не казва колко страни отказаха да го приемат, и колко вече съжаляват и си искат собствената валута. Защо пак еднолично Бащицата трябва да набутва България в тази схема. Защо не питат хората какво искат. Целта е да се премахне валутния борд и едни милиарди да се вкарат в ,,обществени,, поръчки. И Кой има полза от това?!?! Никой не го е грижа за хората.

31

не се бъзикайте

преди 5 години

Българинът не ще рублата а еврото е дълго чаканата валута

30

искаме го

преди 5 години

как да не искаме еврото само тогава икономиката ще се дисциплинира и заплатите ще растът за голямо разочарование на някой кръгове

29

Анонимен

преди 5 години

Не обичам да влизам на места, откъдето не се излиза .... Някои ги наричат КАПАНИ!

28

Анонимен

преди 5 години

Левът е свещен като знамето и герба.

27

Гацо Бацо

преди 5 години

Не иска, защото търговците използват всичко (слънцето-вятъра-дъжда-магнитните бури-лошата година-високия долар-ниския долар-еврото-кризата.......)за вдигане на цените!Българина се напати!

26

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има лев ли ще е или евро, вдигнете заплатите да не мизеруват работещите хора поне. Е еврото е за предпочитане все пак, кой ни брои лева за нещо.

25

v

преди 5 години

Да на еврото при курс 1 към 1 :)

24

По далеч от Америка

преди 5 години

Колкото по далече от Америка толкова по-добре, за 30 год."приятелство " се стопихме с 2 500 000.Не ми си мисли ако прждължи това дърго време, какво ще стане с нас.

23

до 23

преди 5 години

То си е талант. Само в 5 реда и половина толкоз много глупости.Дали си прочел и `Винету`?

22

Анонимен

преди 5 години

Българската икономика не вървяла?Къде ведяха икономика та още и вървяща?Икономика имаше по соц-а - повече или по-малко вървяща. Която изхранваше населението.Сага цоцаме субсидии до 2020-та. След това кой гепил - гепил. Минаваме на автопилот.

21

до 8

преди 5 години

Абе nикльо изборите всичко е нагласено хората знаят кои cа хората, амсалак.

20

Анонимен

преди 5 години

То повечето българи едвам държат *** с Лев пък камо ли Еврото да ни го натресат!

19

Анонимен

преди 5 години

Все пак ЕС троши близо милиард ежегодно, за да си лъска имиджа с реклами, като 2-3, вървящи по БТВ, статии, дискусии в предавания, "допитвания", европропаганда...

18

шматка

преди 5 години

...а всеки трети не знае....къде се намира.

17

Анонимен

преди 5 години

Българинът оцелява. Той не обича нищо извън семейството си. ЕС и еврото са еднакво вредни за България. ЕС е дори по-вреден от СССР, който беше изключително вреден за нас. Най-вредни са САЩ и НПО-тата им. Особено вредно е "Америка за България".

16

tyrboman

преди 5 години

Не им искам нито скапания ЕС, нито още по малко НАТО дето ако Турция някой ден реши нещо така от НАТО само ще ни гледат сеира и няма да се намесят също, като конфликта между Турция и Гърция.Не ми е притрябвало и скапаното евро, да си го ползват те.Не знам какво толкова ни досаждат с приемането му.Факт е, че няма държава в ЕС, която да го е приела и след това да не са скочили цени на всичко ако не веднага то скоро след това.Явно има някои хора, които просто няма да се откажат да ни затрият!

15

Анонимен

преди 5 години

До тук бях. Отивам да си живея живота в чужбина после. Живи и здрави.

14

Анонимен

преди 5 години

Всеки пети смята, че българската икономика не вървиОт написаното правим извод, че на всеки 10 души всеки пети смята така, обаче останалите девет явно са на обратното мнение! От друга страна само да се покаже банкнота ? на нашенците, те се разтреперват от страст! Не били искали евракита, а! Не на нас тия!