15

Експерт

преди 5 години

Кокосовото масло НЕ Е палмово масло. Състава е съвсем различен. Кокосовото масло се състои от средноверижни мастни киселини.Прочетете малко а не говорете наизуст.Единствените що годе безопасни растителни мазнини са зехтина и кокосовото масло.Другите са растителни мазнини са ОТРОВА.Ако нямате пари за безумно скъпото кокосово масло, яжте свинска мас и истинско масло и сте ОК.Баба ми само с мас готвеше, пък изкара 97 без проблеми със сърцето.

14

месара

преди 5 години

абе тия от харвард много лъжат, я кво хубаво сирене и кашкавал си ядем!

13

Анонимен

преди 5 години

До свинята 2Кой ти каза че маслото е полезно????????

12

Пешо

преди 5 години

Аз съм на същото мнение като 13 Анхел. Растителните мазнини не са полезни за човешкия организъм. Използването на животински е по-добре. Свинската мас се оказва не толкова лош избор.

11

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРЯТ БОРИСОВ КАТО Е ЯЛ ВСЕ ФИЛИИ СЪС СВИНСКА МАС, Я КАКВО ЯКО МОМЧЕ Е СТАНАЛ...

10

Анонимен

преди 5 години

МИ ТО КОКОСОВОТО МАСЛО СИ Е ПАЛМОВО МАСЛО.ДЕТО ПОЛОВИНАТА ОТ ХРАНАТА НА БЪЛГАРИНА СЕ СЪСТОИ ОТ НЕГО.

9

annybody

преди 5 години

Купих фритюрник - ей, голям кеф, докато режа салатата, във фритюрника се пържат картофки, тиквички и кюфтаци, има-няма десет минути и сме готови.Да де, ама после се оказа че ми трябват по четири лева на пържене за олио, жената не ще да пържи два пъти в една и съща мазнина, пък и палмово не й се ще - а то си е много евтинко, да знаете.Няма оправия, пак си минахме на тигана, ама сега вечерята ни излиза поне 40 минути и ако не заспя дотогава, може и да вечерям.

8

Глупости

преди 5 години

Пълни глупости. Тази да си скъса дипломата.Кокосовото масло , свинската мас и маслото са ОК. Островитяните дето ядат кокосово масло са в отлично здраве. Зехтина също е ок.Проблема са олиото , маргарина, палмовото масло, общ знаменател поли ненаситените мазнини. Омега 6, възпаление и т н

7

q

преди 5 години

да няма човек вяра на "учени" в наши дни, не знаеш вече кой какви интереси гони

6

Лекар

преди 5 години

До АнонименБраво! Продължавай все така!

5

Анонимен

преди 5 години

"Проф. Карин Мишелс каза, че това е "една от най-лошите храни, които може да ядете" и нарече кокосовото масло "чиста отрова", пишат от Business Insider."Проф. Карим Мишелс защо не го съобщи това на диеотолозите, биолозите и другите учени и подобни медии които се занимават с изследване на храни, а го казва в Business Insider където се занимават с котировки на акции?

4

Анонимен

преди 5 години

Фъстъчено, палмово, кокосово, сусамово, рапица и прочие мсасла - всички тея съм ги отписал.Консумирам само: а) краве маслоб) слънчогледово олиов) свинска масПо изключение зехтин.

3

Анонимен

преди 5 години

Айде пък сега! Докато му правеха реклама, че било здравословно, сега пък било вредно. То тази работа стана като с маргарина. Преди години казваха, че е по-полезен от маслото, а после какво се оказа?!

2

свинята

преди 5 години

без да ви чета статията, мога да ви кажа, че най-полезната мазнина е свинската мас, дори по-полезна от маслото! аз за това ям поне по кило свинско със сланинка и т.н. на ден!!

1

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно - пиеш рикииа, тя отпушва съдовете. Дето се вика клин-клин избива. И си все вегано-угоден.