13

анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10А ТАКА ! МАЧКАЙ НАРЕД ! АКО НЕ СИ ТИ ДА НИ КАЖЕШ - ТАКА И ШЕ СИ ИДЕМЕ НЕПРОСВЕТЕНИ ! ТИ СИ ЮНАК БАЛКАНСКИ И СВЕТА ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВА !

12

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

И друго ..Гледам редовно Канал 1 на руската телевизия.Мога да кажа със сигурност, че Путин го дават по нея по-рядко, отколкото *** по нашите скъпоплатени телевизии.Всички знаем какво направи Путин за Русия през последното десетилетие.Всички знаем и какво направи Тиквата с България ...Е, как смятате тогава руснаците или ние сме облъчвани от телевизиите повече ?Чии мозъци промиват повече ?И кой живее в по-авторитарна държава те или ние ?

11

Анонимен

преди 5 години

Путин и политическата върхушка нямат нищо общо с народа!Едните тънат в богатства и разкош,а народа живее в пълна мизерия!

10

Анонимен

преди 5 години

В Русия се работи здраво, Баба Меца не се кланя на *** вие като искате не работете и чакайте на Изперкeл да ви даде трохички, жалка пародия на същества.

9

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА ЗАВИНАГИ!!! ТАМ ЩЕ СТАВА САМО ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ!!! ЖИВИ СА САМО, ЗАЩОТО ПРОДАВАТ ГАЗ НА ЕС!

8

поздрави от ....

преди 5 години

Даваите Български Лъвове ! Вие оправихте Родината България , сега е време да оправите и рашките !

7

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Странно нали ?По света има и лидери, които милеят за народа и родината си.Те не изпълняват чужди поръчки за ГЕНОЦИД над собствения си народ.Не се кланят на чужди господари.Не слугуват. Не цiганизират държавата си под натиск на западни НПО-та. Напротив - гонят ги и ги забраняват.Има такива лидери, представяте ли си ?Лидери, които поставят повишаването на жизнения стандарт на народа си като задача номер 1 пред властта за годината.Лидери нямащи нищо общо с нашите крадци, мутри и тунеядци.

6

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е ЖИВА ВСЕ ОЩЕ, ЗАЩОТО 75% ОТ ПРИХОДИТЕ НА СТРАНАТА СА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ГАЗ ЗА ЕС! СПРЕ ЛИ ПРОДАЖБАТА НА РУСКИ ГАЗ ЗА ЕС С РУСИЯ СЕ ПРИКЛЮЧВА И СТАВА ПО-ЗЛЕ И ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ!ДО НАЧАЛОТО НА 2020-ТА ОЧАКВАМ РЕЖИМИТЕ В ТУРЦИЯ И ИРАН ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ! ТУРЦИЯ ИНФЛАЦИЯ А ИРАН НАПАДЕНИЕ ОТ САЩ!ДОРИ ДА ОТНЕМЕ 5 ГОДИНИ АЛТЕРНАТИВА НА РУСКИЯ ГАЗ ЩЕ ИМА И С ТОВА РУСИЯ ПРИКЛЮЧВА ТОЧНО КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ И ПО-ЗЛЕ МНОГО МНОГО ПО-ЗЛЕ!)

5

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Путларах Акбар го рекламират бясно щото му падна рейтинга и сега са в паника

4

Анонимен

преди 5 години

Браво на Вовата, те и на 20 могат да искат да се пенсионират ама не става, ще изпукат от пиячка и цироза на черния дроб. Tова e масов феномен вече никой не иска да работи само да лежи и пъшка наготово. Децата от милениума се родиха със златна лъжица в устата и не искат да работят мислят си, че всичко е потроено е тъй от въздуха. Краят на цивилизацията е съвсем наблизо.

3

Анонимен

преди 5 години

Това с пенсионната реформа беше много груба грешка.

2

Жо

преди 5 години

ЖИТИЕ- описание на живота на човек, канонизиран за СВЕТЕЦ.Очакваме да съобщят, че започва подготовка за разширение на мавзолея на Красная плошчад.

1

Анонимен

преди 5 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН!!!ЛЮДМИЛА ПУТИНА: МОЯ МЪЖ УМРЯ 2007-*** ГОДИНА ОТ РАК! ИМА Я СТАТИЯТА В НЕТА ЛИЧНО ОТ УСТАТА НА ЛЮДМИЛА ПУТИНА!