33

Анонимен

преди 5 години

Като спрем да говорим за Русия и за САЩ и си погледнем скапания разграден двор, тогава може да мръдне нещо! Българи разделени на русофили и русофоби, на гербери и бесепари, сини и червени, про ЕС, анти ЕС, в същото време поредният на власт се гаври с цялата ви страна! Странджа я готвят за араби! Секат гори и избиват животни! Корупцията е 100%, мизерията, неграмотността, демографската катастрофа......итн. Наистина ли намерихте решение за всичко това че не спирате с тоя Путин!?

32

Анонимен

преди 5 години

"" Велика Русия си има велик президент. Алчните американци нямат шанс. "".........................Преди беше 'умен', сега си 'мислещ' ... нито си едното, нито другото опасявам се ... просто поредния неграмотен селянин с червено потекло.А за американците не се безпокой, вече 80 години ги погребватe пък те все оцеляват ... упорити бе ... почти колкото вас комунистите.

31

Пламен Василев

преди 5 години

Може много хора да ме упрекнат, но това е мое мнение. Велика Русия винаги особенно през Комунизма, е имала Велики управници, като Ленин, като Сталин, като Брежнев, и ние си имахме Тодор Живков, и си бяхме добре. Но Тодор Живков , почина.а сегашните управници мислят само за тях си. Поклон пред всички изброени велики управници, Липсвате ни много.

30

факт

преди 5 години

Колкото и да плюете и иронизирате Путин,обикновените хора по света знаят истината и все повече хора харесват Путин.

29

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Достойни са... - за съжаление...

28

Ето

преди 5 години

Тази статия е пример за фалшива пропаганда.

27

Виготура

преди 5 години

Евре.йското лоби управлява както Русия, така и САЩ и Европа. Всички тия "либерални" реформи винаги са за "доброто" на държавата и винаги народа страда, а корпорациите и милиардерите са незасегнати. Русия отдавна не е социална държава, а си е чист див варварски капитализъм отпреди 100 години. Същия като в България. На запад тази система започва да се саморазрушава, в Русия ще им трябват още поне 10-20 години да се мъчат с тия "либерални" реформи, докато гризнат дървото дебело.

26

Мислещ

преди 5 години

Велика Русия си има велик президент. Алчните американци нямат шанс.

25

До26

преди 5 години

НИЕ СМЕ САЩ

24

13 воин

преди 5 години

В България 20 воини от БСП остават в Парламента и ще се бият срещу империализма и капитализма

23

8===o

преди 5 години

лилипутин е крадлив - който се съмнява да погледне котилото му от олигоф-олигарси, случаят магнитски , готвачът му милиардер и т.н.лилипутин е агресивен - който се съмнява да погледне какво става в Украйналилипутин е злобен и злопаметен - достатъчно е да се споменат хора като Политковская, Литвиненко , Немцов , Навални ..лилипутин го тресе Наполеонов комплекс - и това избива в комични ситуации.лилипутин може и да не е глупав ама феновете му са.

22

ьзц

преди 5 години

САЩ ще пратят кораби в южно китайско море че да гарантират свободното корабоплаване САЩ ще казват на Индия какво оръжие и от кого могат да купуват САЩ ще определят коя власт е демократична и коя не изобщо САЩ ще казват на света какво да прави...кои сте вие бе смешници, че ще казвате на целия свят как да живее

21

ьзц

преди 5 години

Австралия обяви че няма да купуват оборудване на huawei щото се страхували от шпионаж...леле боже.... че то партньорите им от САЩ следят целия святно иначе те от Кирай се страхували....но това са маловажни новини важното е да ни се обясни колко лош е Путин...и между другото според вашите прогнози руснаците трябваше да измират от глад още преди 2г... ах... тези лоши санкции

20

шматка

преди 5 години

До 17Нещо не си разбралСамите руснаци го иронизират.Явно предаването е доста куцо

19

Анонимен

преди 5 години

ЗЛОТО ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАЗАНО ПОСТЕПЕННО!!!ТАЗИ ГОДИНА БЕШЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ КОЯТО ПРИКЛЮЧИ!!!ДОГОДИНА ЩЕ Е ТУРЦИЯ И ИРАН :DА КОРЕНА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА РУСИЯ КОЯТО ПОДКРЕПЯ ИСЛЯМСКИТЕ РЕЖИМИ И ИЗТРЕБВА ХРИСТИЯНИТЕ Е ОСТАВЕНА ЗА ДЕСЕРТ НО ДО 6 ГОДИНИ И ТОЗИ ВЪПРОС ЩЕ БЪДЕ РЕШЕН!

18

ьзц

преди 5 години

да отново статия за Путин или Русия...и нито дума за ставащото по света...в Триполи се избиват за пореден път, след като ги демократизираха... Италия обвини Франция за хаоса там, а медиите продължават да не се интересуват, от случващото се там. Нали все пак наложиха демокрацията си...САЩ заплашва Индия със санкции, ако купят С-400 от Русияно и това е подминато, как може Индия да купува оръжие от лошата Русия...

17

Minuva42

преди 5 години

Забавно е колко много нетролове влупом се впускат в защита на Путин.

16

Анонимен

преди 5 години

Какво значи да очовечи? Путин не е човек ли? Всяка страна си интервюира властите, защото гражданите се интересуват от тяхната работа. Има много филми за английската царица, френския президент, американския президент. Как журналистите решиха, че руснаците нямат право да правят предавания за президента си? В коя европейска страна нямаше протести след пенсионната реформа? Това ли наричате безпристрастна и обективна журналистика? Назидателният тон си го ползвайте вкъщи, ако има кой да ви търпи!

15

Суджук

преди 5 години

Джесика Вълчева, ако ти си позволяваш да наречеш руския президент цар, аз си позволявам да те нарека услужлива имитаторка. Даваш ли си сметка, че обиждаш милиони руснаци с глупавите си внушения?

14

До анонимен 1

преди 5 години

Не разбрах от каква ракия ...