113

Анонимен

преди 5 години

Нашите така наречени медии !Този сайт случайно го открих и случайно се махам !Дано повече нормални хора ме последват !Нормалните адекватни хора, не черпят информация от Български сайтове !

112

до господин Путин

преди 5 години

Ти какво имаш против евреите?Нали Червената Армия ги е спасила само в България?Не слушаш ли изказванията на Захарова?

111

наблюдател

преди 5 години

Те и нашия президент искаха да го представят така.Който не работи - той не греши. Прави коремни възлизания пред камерите и т.н.Ама този номер не мина. Пък и тази Деси и баща му така несправедливо да подкопаят авторитета му пред обществото.Сега ще трябва да намерят някой друг.

110

Господин ПУТИН!

преди 5 години

Не го мислете Вие господин Путин, а си вижте шушумигата Бойко как за три месеца два пъти ходи при господарите си в Исраел на инструктаж! Тоя предател най много да ни донесе оттам няколко терористични атаки в центъра на София - но нищо важното, че сме братя с евреите !

109

Анонимен

преди 5 години

За Русия само санкции, с любов и от сърце, хе-хе...

108

Анонимен

преди 5 години

На нещастните ватенюци им промиват и полират мозъците с техния вожд по цял ден, а те пият шампоан. Трагедия!

107

Факт

преди 5 години

След безумията на Запад,които добиха епидемичен характер напоследък,случващото се в Русия не може да ни впечатли.Русия НИКОГА не е имала демократични традиции и нормално икономическо развитие,няма и да има,най-вероятно.Обаче интересното е,че е постигала най-големи успехи именно при авторитарно управление,а най-големи провали-при опит за демокрация.

106

Анонимен

преди 5 години

Този не беше ли от тайната милиция

105

Анонимен

преди 5 години

Русофилите са умствено изостанали, а Путин е поредният болен руски диктатор, който ще съсипе окончателно Русия.

104

Анонимен

преди 5 години

Да му ядете куура на Путин! А смъртна заплаха е на *** пичкката дето е уморила стотици мъже с венерическитее й болестти, сккапаняк! Заспивай веднага деееба твойта мама куурвенска!

103

Анонимен

преди 5 години

Русия е смъртна заплаха за България.

102

Красноармеец

преди 5 години

Слава на Русия и Путин! Сътрудничеството с братушките винаги носи полза. ЕС са крадци и измамници, а нато са терористи!

101

анонимен

преди 5 години

Преди двайсетина години една частна компания купи енергетиката на Тексас и какво започна - непрекъснат режим на тока. Населението взе да се паникьосва. От компанията отвърнаха - имаме планови ремонти на мощности и ако искате да спрем режима, трябва да докараме ток от много далече, но тогава ще трябва да ви вдигнем цената на тока. И така и стана. А при Живков семействата плащаха 5 лв за ток и 8 лв за парно. Аз живея в една западна страна и всеки месец плащам 180 евро за ток и отопление.

100

Анонимен

преди 5 години

Русия още по времето на Сталин реши въпроса с комуналките, а в САЩ още живеят в комуналки цели квартали.

99

Анонимен

преди 5 години

А като самолетите са пълни с български екскурзианти за Париж и Лондон и Виена и десетки туристически агенции просперират защо България е първа по смъртност в света и 74% от българите живеят в бедност?

98

А бе

преди 5 години

А като могат българите да пътуват свободно на Запад какво става с визите за САЩ. Нашите атлантически партньори отмениха ли вече визите, нали САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС, а България вече 11 години е пълноправен член на ЕС, или? Спазват ли САЩ договора с българските си атлантически партньори или най-презрително xpачат в лицето на българите. Щото ние си спазихме договора и отменихме едностранно визите за нашите атлантичесло партньори САЩ.

97

Анонимен

преди 5 години

Нищо не гледаш, щото от ваше село не си излизал.Ами пътуват представи си - празен самолет и автобус няма.Има десетки туристически агенции, от какво мислиш се издържат? Екскурзиите се пълнят за дни.

96

Анонимен

преди 5 години

Русия ще е силна, когато доходите минат американските и престъпността падне под американската.Дотогава са само хвалипръцканици.Успех желая на Русия де.

95

Анонимен

преди 5 години

Глеам българите постоянно пътуват и спят в хотелчетата на Лондон и Париж откакто дойде демокрацията и могат свободно да пътуват, голям кеф, а няма кой да чисти и да мие улиците на Запад!

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен : каква мизерия ? виж първо на себе си