32

Анонимен

преди 5 години

Давал 900 лева заплата пък у бягали хората. Как не ги е срам да ходят да работят за 1500 паунда като могат да работят за 900-те лева и да пеят?

31

Анонимен

преди 5 години

Нищо страшно няма.Когато БСП и ДПС вземат властта всичко ще си дойде на място.Дори катастрофите ще бъдат забранени със закон.

30

Анонимен

преди 5 години

Да се работи е противоестествено.

29

болезнената реалност

преди 5 години

Пффф , кой иска да се занимава с дивите татари бе ? Да бъде измамен , излъган , ограбен ? Див Ориент - да "инвестираш" там , значи сам да си запалиш парите , да горят !

28

точно и ясно

преди 5 години

Всичко живо от България бяга,бяга, за да се спасява.Бягат от държавата, в която и крави емигрират,р**оми интегрират и ало измамници обират.

27

Анонимен

преди 5 години

В България никога не е имало някакво кой знае какво оживление на инвестиции, бизнес, и пари.Защо?Няма бизнес среда. Седи си комунистическата корупционна среда с безнаказаност. Няма в затвора осъдени за корупция (кметицата от Младост не се брои,там не знам чии интереси е настъпала).Никой не иска да влага в една бездънна яна, която само иска пари,за определени "услуги".Хората (бизнеса) бяга в Румъния,защото там бизнес средата е по-добра.И там плащат по-големи заплати,забележете.И въпреки това

26

Анонимен

преди 5 години

Само ние имаме поговорка: Не ми давай акъл, пари ми дай. А трябва да е обратното. Ако имаш акъл, парите сами ще дойдат.

25

*

преди 5 години

няма квалифицирани кадри, държавата не подготвя кадри, инвеститорите трябва сами да си ги обучават, затова бягат. 2 поколения ц..... се научиха само на социял и мързел, и това са ни кадрите

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен24Ти колко пари имаш?

23

преди 5 години

Причините са няколко, но основното е Cucurbita.

22

Анонимен

преди 5 години

На селските бг тарикати един съвет от мен следвай пътя на парите но преди това се изкъпете и си изрежете ноктите ...рогата нямат значение...за руслетата следвайте рублетата

21

Анонимен

преди 5 години

До КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ Ох, писна ми и от вас, бе, жалки плюнкари! Куцо кьораво и сакато, на вас все някой друг ви е виновен. И най - вече Борисов. А истината е че при него поне се видя че някой нещо се опитва да прави, докато при предишните само се дрънкаше и толкоз. А, да не забравя активно се пълнеха джобове и само това. Омръзна ми от тази нагла простащина. А господин Анонимен 14 има късмет с това че е анонимен иначе досега аз да съм го закрила. Отврат!

20

Анонимен

преди 5 години

Парите отиват при хора, които знаят какво да правят с тях. Във всички случаи не да ги харчат за скъпи возила и безсмислен бетон. Парите са пари, когато водят до принадена стойност. Когато нямаш акъл, а и морал, колкото и пари да ти дадат - все тая. Некачествени пътища по които се убиват хора, бетонни пустеещи сгради и чалга...

19

Осман

преди 5 години

Не е виновен само Борисов. Всички политици са виновни. Още преди 5 години турската SutAs се канеше да открие фабрика (млечни продукти) в Шумен предназначени за иснос в ЕС но се отказаха и днес фабриката им е в Румъния. Нашите са им поискали 300 хиляди евро под масата и си заминаха. Пък колко са фирмите с подобни трудности само Бог знае.

18

Василев

преди 5 години

Парите бягат от мързеливите и некадърните, така както Дявол от тамян!!!Пари има навсякъде, стига на човек да му се работи и да умее нещо!!!Аман от Гарабедовци и Иво Христовци, черните соколи на руските корпорации и банки!!!Агент Найл Брамсън!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

След като населението намалява, логично е да намалява и производството и парите. Те какво искат, наполовина население да работи двойно повече.

16

Додо

преди 5 години

"пише Дойче веле"==========Ясно.

15

Анонимен

преди 5 години

Това АНАЛиз ли е или въпрос инвестиции няма щото хората отиват при инвеститора директно. Политиката на Меркел на отворени врати и стоки и хора да пътуват без мито ни убива. ЕС е вреден и трябна да се махаме надалеч от ЕС. Българина е добре, когато е с Русия със другите е в батака

14

Burzum

преди 5 години

СФИНАРНИК...а идва чумa по СФИНЕТЕ!

13

Анонимен

преди 5 години

Защо ли парите не бягат от Хърватия, Чехия, та дори и от Румъния?!