113

П. У

преди 5 години

Какво е тва нещоВ случая за какво ми е тая книжка като немога да карам аз трябва да си наема един вид шофьорКва е тая простащина 😶😶😶😶

112

Ламборгини

преди 5 години

Как може да измислите такъв *** закон !!!!???? Това може да се види само в България!

111

kurvoliak

преди 5 години

Време е закона за движение написан с педерастки подбуди от *** ни алчни и продажни политици да отиде на *** и да се приеме нов настроен положително към хората! Само искат а не виждат че всеки ден хората напускат България заради ниските доходи ! Дайте хляб на хората !

110

??????????

преди 5 години

А ще искат ли в колата да има и втори ***,дали(като в учебна кола) за придружителя. Че той иначе как ще помага на младия шофьор?

109

Анонимен

преди 5 години

Здравейте, това че си водач на МПС от .....време, с какво те прави по опитен от останалите. Колко катастрофи стават с водачи със стаж и опит?

108

Мен

преди 5 години

За мен добра идея! Като гледам какво се случва всеки ден, не казва, че само младите са виновни, но ако карат 6 месеца с някой до тях да ги поправя и казва не така и не това резултати ще има!!

107

Анонимен

преди 5 години

Бааааах. Аз начи си карами от 15 годишен самичак шот не ми требва помощ те па ся гат най накря зех таз книшка ша *** карат с някои до мени да шофирами.

106

Оф

преди 5 години

Поредната велика умност, да се чуди човек от де се е взел тоя хентект, дето я е изумувал.

105

кокала

преди 5 години

аз карам от 32 г и съм жена със златен талон.карам нон стоп.браво бе мацке. аз сега ще вземам книжка искаш ли да ми станеш придружител. тъкмо и ще се мандръсаме...т.е. ще опиташ сладкия кокал

104

Анонимен

преди 5 години

аз карам от 32 г и съм жена със златен талон.карам нон стоп.

103

Shark

преди 5 години

До 102. написаното от теб е меко казано тъпо и неадекватно. Няма да ти обяснявам защо, понеже явно нямаш достатъчно сиво вещество, за да проумееш.

102

Иев

преди 5 години

Е апарата трябва да се изхранва. Не спират да измислят нови неща. Нали заплати трябва да има.

101

BG

преди 5 години

Златен талон получават обикновенно хора които карат "от дъжд на вятър" и я ги спре КАТ веднъж годишно, я не !Друг тип хора са тези които карат често но просто си спазват правилата щото така са възпитани (голяма рядкост в България :)) , а не заради някакъв си талон. Имам такъв приятел и с очите съм го виждал как като минава транзит през някое село или град, скоростомера буквално кове 50 км/ч, а пешеходните пътеки ги взима с 30 !Подобен тип хора и да имат и да нямат златен талон, едва ли им пука

100

До Shark

преди 5 години

Или си шофьор, или пешеходец, няма средно положение. Шофьор е диагноза, точно както *** де раст .

99

Дидо

преди 5 години

Това с шесте месеца е много добро. Едно верме, като взех книжката, цяла година баща ми де доучваше. Не е истина що шамари по врата отнесох за тази една година. По едно верме чак ми се беше отщяло да карам. :D И за пешеходците съм съгласен. НАистина като цяло поведението е много нагло. Аз като шофьор и пешеходец, винаги, когато пресичам го правя по възможно най-бързия начин. Но има разни индивиди ,дето се влачат като народна песен или се хвърлят на червен светофар... Трябва възпитание

98

Shark

преди 5 години

Трябва да има глоби и за неправилно пресичане. Сега като е речено, че пешеходците са с предимство, масово пресичат където им падне, без дори да се огледат, защото "са с предимство". дори и на червен светофар си позволяват да пресичат. да не говорим, че като стъпят на тези пешеходни пътеки и си мислят, че са на разходка в градската градина, нарочно ходят бавно, да правят напук и да създават условия за задръствания. Аз съм шофьор и също пешеходец, никога не се мотам когато пресичам.

97

Анонимен

преди 5 години

На мен ми взеха златния талон за забравени светлини и си платих и глобата. Не можах да разбера какъв му беше смисъла на златния талон.

96

Анонимен

преди 5 години

До яяяя"Скоро пешеходците вече няма да са с предимство." умно.....Ти да не си решил да ги газиш и да не ходиш в затвора.

95

Илия

преди 5 години

Голяма глупост на некомпетентни личности!Така новият шофьор ще кара по малко и ще има по малък опит. За шест месеца може да няма и пет пъти придружител. Да не би да му се даде и бележник за оценки и присъствие като в училище

94

Майор

преди 5 години

Тъпо,тъпо та няма накъде,пиян шофьор "новобранец" с придружител наркоман!!!!Кучето е заровено в бързите и некачествени курсове и продаването на книжки!!!Когато има закон за шофиране в пияно или дрогирано състояние затвор една година бърза процедура от колата в зандана,след 5случая сте почнат да мислят преди да пият,недаваш предимство на пешеходец на пешеходна пътека 6м.затвор това е решението,а не придружители и дрън-дрън нищо няма да се промени