12

Анонимен

преди 5 години

9- изащо трябва да се скрие? ОП обещаха увеличение на пенсиите - има увеличение на песиите. Да, те искаха 300 лева, но Горанов каза, че може да направи или пенсиите 300 лева или да ги направи 200 лева, и да вдигне заплатите и ОП избраха второто - пенсии и заплати едновременно. сега три години вече се вдига минималната заплата с 50 лева, е преди това 5-6 години стоеше на едно място.Бюджета на армията се вдигна, закупуват се нови машини.

11

Анонимен

преди 5 години

Този Валерката и Б. Борисов правят болшинството от народа на шутове и определено ни смятат за хора умствена изостаналост.

10

Анонимен

преди 5 години

7, то и Старото ВМРО има от доста неща да се срамува. например Иван Михайлов е убивал българи и е давал заповеди да сеубиват българи. Каракачанов доколкото знам никой не е убил а такаав омраза към него. Няма доказателства, че е откраднал нещо - не е осъден. Няма доказателства, че е доноснник. Само слухове и клевети.

9

Анонимен

преди 5 години

Фарс и ПОЗОР

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя мисли за народа точно толкова колкото аз за малкия нокът на левия крак на жителите на Марс!!!! Смехурко вместо да се скрие и мълчи ръси думи на които и той не вярва.

7

Анонимен

преди 5 години

Човекът е много умерен, не прави изцепки, говори по патриотични теми с патос, никога не се е съюзявал с комунистите. Какво точно ви дразни в него?

6

Пирин

преди 5 години

Каракачаноффф, ти си срам за ВМРО, за България и за истинските родолюбци !

5

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера с какво ви дразни Каракачанов - дебел бил! такъв е по рождение.Нима това е важно за министър на войната. В Конституцията ни е записано, че министър на войната не трябав да е военен, за да не стават преврати.Крадлив бил - как го разбрахте? кой съд го осъди? Доносник бил - брей какви са доказателствата? да, бил е агент, но няма доказателства да е бил доносник. Срещу българи на територията ни не е написал нито един донос. А макетата ни убеждават, че не са българи. Тогава?

4

така е

преди 5 години

Защото повече няма да видят депутатско кюфте, не че им е гарантирано де.

3

Анонимен

преди 5 години

ДРЪЖТЕ СЕ ЗДРАВО ЧЕ СЛАВУЦА ИДЕ ДА ВИ ИЗРИТА КАТО МРЪСНИ КОТЕТА ОТ АПТЕКА ВЕЧЕ Е СЪБРАЛ 4 МЛН ПОДПИСА

2

dmx

преди 5 години

Какъв сговорчив лапанко

1

Анонимен

преди 5 години

А решавайте, че на магарешки лигите му текат вече .