32

анонимен

преди 5 години

Уф пак това прасе!

31

некой си

преди 5 години

стига толкова много ви угоихме измитайте се в македония комитаджиийски мошенници

30

Анонимен

преди 5 години

да се прати валерката на капъкуле да бие бабичките поне ще има някаква полза.

29

Анонимен

преди 5 години

Хората са казали кажи ми какви са приятелите ти да ти кажа какъв си.Виднин приятели на Каракачанов са напримвр олигарсите братя Диневи, е какво да говорим

28

Гост

преди 5 години

Като чух, че Военната академия трябва да създава лидери, се запитах дали си на мястото си!?!?! Мисията на Академията е мнооого различно, синко.

27

House M.D.

преди 5 години

Камелийче, лидерът на МВРО и военен министър се казва Иван и няма презиме и фамилия.Иване, още ли не си емигрирал поради африканската?

26

Victimized

преди 5 години

Аве тУмбак, кви обединени патриоти бре, вие няма да помиришете повече парламента, вие сте вторите реформатори, сега очакваме другата нова обещаваща формация дето ще бъде изклатена от бибитко и компания.

25

ХАХАХАХАААААААА

преди 5 години

КОКАЛА,КОКАЛА---КАК Е СЛАДКО ДА СИ МИНИСТЪРЧЕ....

24

няма за всички....

преди 5 години

На Валерката филма ,че повече няма да види Парламент му е ясен , и се чуди какво да направи ,че хем да се отдели ,хем да има дивидент-- възможност за нови обещания на следващите избори, но нещо не му се получава да излезе със печаливш ход от тъпата ситуация, която ги обезличава и ще ги ликвидира ,като партия.Пробва с нещо да се хареса ,на бунтар се прави ,на коректив ,на вътрешна опозиция ,ама не му достига смелост ,и седи около масата и чака за кокалче..

23

Калтенбрунер

преди 5 години

Оставка за тоя ***! Най-крадливата партиийка е ВМРО! Вън от властта!

22

до 19

преди 5 години

Тези господа много обичат да държат в канцелариите си портрети на Ботев,Левски Раковски и хич не им иде на акъла ,че тези Светли личности ,ако можеха да станат за нула време щяха да ти опаткат....

21

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ Е ОФИЦИАЛНИЯТ ПАТРИОТ НА РЕПУБЛИКАТА.

20

Анонимен

преди 5 години

На времето Луканов създаде ВМРО и го вкара в СДС.Пробутаха Каракачанов за секретар, но по-късно го направиха председател.И оттогава досега агент Иван е там.

19

Анонимен

преди 5 години

Шкембоо вече и около лапачката не сте обединени. Така , че колко по бързо се разтироте толкова по добре

18

БОТЕВ

преди 5 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,кат

17

Каракачанов-ДС агент

преди 5 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

16

до форум. воеводи

преди 5 години

Какво даде на обикновения българин да му се вдигве стандарта--НИЩО .Какво иска да плаща обикновения българин---самолети и др въоръжение за 5 -милиарда .Ще има ли гаранция за сигурността си обикновения българин ,като даде 5-млрда за въоръжение и тръгне на казарма за 3месеца--никаква. А защо толкова напира Каракачанов за самолети и превъоръжаване ,да не би да е оправил всичко в дъжавата и парите да му са артък ? Пак дали ще блезе в парламента с обещание за вдигане на доходите и безплатна казарма?

15

Do 14

преди 5 години

Ами играят си на управление и правителство. Смешно коалиционно споразумение което не се спазва от страните. Най-лошото е, че и това правителство с Премиер Б. Борисов не прави нито една реформа в нито един сектор. Където и да пипнеш все не е като хората, значимите сектори няма смисъл да ги броя. И да попитам, защо като всички е 6+ в страната отчитам ТОТАЛЕН срив на чуждите инвестиции в страната? Може ли най-големият инвеститор в момента да са хората трудещи се в др. страни?

14

Анонимен

преди 5 години

3. - че, то тоав са всички избиратели на България бе. Ако някой е събрал 4 милиона, знаич трябав да има 100 процента, а то дори Борисов не може да надскочи 33 процента.Недей се уповава на референдума там гласуваха и много червени избиратели, които традиционно ще си гласуват за БСП. ОСвен това Слави е много болен, няма да става премиер.

13

Анонимен

преди 5 години

12 Би ли посочил пример как Каракачанов те е направил на шут?Моля те, не го сравнявай с Валери Симеонов, нивото на Валери е в пъти по-ниско.