14

Анонимен

преди 5 години

Тоя нещо Джими Бенет не е добре момчето.Тая му правила френска любов после секс и така няколко месеца и той се оплаква,че го била изнасилила?Аз не бих имал нищо против да си я поклащам тая.Не е никак лоша.Е как го е изнасилила малкият Джими сигурно е разпрал дънките от радост тая само като си е свалила сутиенът?Сигурно Джими е ***.

13

Анонимен

преди 5 години

Не стига, че тормозила младежи, а и отгоре на това активна в "ме тоо"... Лицемерията е характерна черта за феминистките и те трябва да разберат, че никой никога няма да им прости това. Всичко се помни, всичко се връща. С лихвите. Сигурен съм на 100%, че това не е единственото момче, тормозено от нея. Другите имат някакво чувство за чест и достойнство и могат да се справят с тормоза. Този просто не е издържал на напрежението от спомените и се е разприказвал.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7абе при спейси не е ясно дали е постановка ами баш си е такаубав добър артист, *** киткаа като пийне и почва да налита, което вече е ту мъч

11

Анонимен

преди 5 години

това някой да те тормози по телефон, джисеем и т.н. е психически тормоз. Абсурдното е, ч тъкма Азия Ардженто, като част от движението ME TOO настояваше да се разшири определението за сексуален тормоз, едва ли не всяко докосване на мъж, всеки намек за жест е тормоз. сега и се свръща като бумеранг.

10

Анонимен

преди 5 години

Топлес...защо не смеете да кажете, че му се е показала чисто гола.

9

Ето...

преди 5 години

...колко лесно можеш да навредиш на един човек. Просто някой си го обвинява в нещо си. Всичко е цирк и пародия.

8

789654123

преди 5 години

Как мога да стана приятел на тази кака?искам и на мен да праща голотии!тънката но основна разлика е, че нейните "жертви" не са били пристиснати от ситуацията "сваляй гащите или си заминавай", ами да речем само са били тормозени от голите ѝ снимки .... :)))) хахаха което е абсолютна простотия, тия вместо да си признаят мъжката че са меки китки се държат като пълни *** :))) но трябва да се прави паралел между Харвито и тая, защото има огромна разлика

7

Анонимен

преди 5 години

A, такаа metoo! Пълна простотия. Тя е активист на metoo, а в същото време излизат записи в които приема Холивуд като бърдак! Леко раздвоение на личността! Гей парадите ме отвращават, но ме е яд за постановката която спретнаха на Спейси. Шърли Маклейн говори през 60-те за нощ в хотел, в който никой не си е бил заключил вратата. Няколко мъже са я посетили през ноща. Не е разбрала самоличността на никой от тях. Нито се оплаква от тормоз, нито е моралистка от последна истанция. Га ядоха кюфтетата..

6

до 6

преди 5 години

Т.е. тя може да вади кирливи ризи, но долните деяния, които тя самата е извършвала - не трябва да се разчуват и санкционират?! Що за логика? Феменистка, може би?

5

Анонимен

преди 5 години

И на нея й спретнаха "активно мероприятие" като на Уайнстийн. Въпросът е защо се прави само за определени люде.

4

Анонимен

преди 5 години

Че те ако не се праскат на поразия кой ще ги пусне на екрана, дoрде не преспиш с половин Холивуд никой не ти дава главната роля. Вaжното е дa следваме този утопичен модел за да има банани и тоалетна хартия за народонаселението.

3

Додо

преди 5 години

CNN = Very Fake News

2

Анонимен

преди 5 години

Тази явно е пълна парцалеса, която си е втълпила идеята да разбива чужди съдби. Пожелавам и всичко да и се върне тъпкано.

1

Анонимен

преди 5 години

Ми туто във феминисткия си вариант и социалния либерализъм са далеч от честното отношение и порядъчността. Даже се изключват. Това, че ги търпим ги обърква да мислят, че са нормални и порядъчни и ето пращането на голи снимки било рутина.