8

сатанисти секта

преди 5 години

вярвал е в Исус и Сократ на монах ми прилича от 18 век ,,масон,, баща му англичанин с англииско възпитание говорил е англииски голям ум нема що ,,пинигвин,, ,,бащ

7

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Ако се напише истината "FREE MASON" (свбоден масон) обяснява кой е "бащата". Тука никой не знае, че пъвроначанло звездите във флага е същия като на Еропата или те сега мислят за техния 52-щат, да не го мислят!

6

Анонимен

преди 5 години

Как да разбирам израза "баща на САЩ" в заглавиетоМи чети, но не само .ru

5

до :(

преди 5 години

IQ-то ми е 136 точки според Менса. И между другото най-глупавите хора са въвели тази простотия с местенето на стрелките. Тази грешка ще бъде елиминирана, за щастие.

4

;(

преди 5 години

До Анонимен 3Франклин е бил един от най-умните хора на своето време, но за съжаление, ти си един от най-глyпавите на нашето...

3

House M.D.

преди 5 години

Как да разбирам израза "баща на САЩ" в заглавието?

2

Анонимен

преди 5 години

"Под заглавие Икономически проект за намаляване на разходите за осветление той описва как един път случайно се събудил в 6 часа сутринта, само защото щорите не били спуснати. За свое голямо учудване открил, че "слънцето грее още от съвсем ранни зори"."Наистина е крайно необичайно слънцето да изгрява сутрин. Още по-необичайно е вечер да залязва. Видно е, че тоя е бил голям мозък, щом е установил тази закономерност.

1

Анонимен

преди 5 години

Защо ни занимавате с глупости?