48

Анонимен

преди 5 години

Коментарите както винаги балканска трагедия..

47

Анонимен

преди 5 години

До 48Няма абсолютно никакво значение...

46

Анонимен

преди 5 години

До 37НЯМА 51-и ЩАТ! Хавай е щат (и влиза в 50те американски щата) , но Пуерто Рико и подобни нему острово не са, защото нямат право на глас в конгреса. Бенджамин Франклин е от една от най-значимите исторически фигури за създаването на САЩ. Никъде няма написано правило, че на банкнотите, трябва да имат президенти на на тях. 10 доларовата банкнота също не е с лика на "президент". Не бъди толкова рязък, че ставаш за посмешище.

45

Анонимен

преди 5 години

43 - Виж, не си длъжен да лягаш и ставаш по часовник.

44

Анонимен

преди 5 години

До 48ЦРедноц е, да правим каквото ни е удобно :)

43

Анонимен

преди 5 години

Лятното наистина е по-подходящо за нас - даже не в 5, а в 4:30 ще се съмва. Ние сме и най-крайната граница на часовият ни пояс. Иначе за самата отмяна на сменянето от зимно на лятно и обратно определено я одобрявам.

42

Анонимен

преди 5 години

А защо лятното часово време. Редно е да сме по астрономическо.

41

Анонимен

преди 5 години

Ако даваш глупави идеи, значи си глyпaк, но още по-големи глyпaци са тези, които ги прилагат на практика. А можеше просто да си сменят работното време.

40

Анонимен

преди 5 години

".Самият той обичал да играе шах до зори, така че много рядко ставал от леглото преди обяд."Каква ирония. И тази идея идва от човек, за когото няма никакво значение кога започва денят. Но в Париж могат да ти дойдат всякакви идеи, особено ако намаш друга работа.

39

до 43

преди 5 години

Е да де, ама 83% от тези 4 млн. са гласували да си останем с лятното часово време. Аз гласувах по същия начин.

38

Анонимен

преди 5 години

Слушах вчера една двойка да коментира този въпрос. Странно, но повечето хора мислят, че лятното време е астрономическото. Но уви. Сигурен съм, че всичките тези 4 милиона европейци са били също толкова не наясно. Е сега като махнат лятното време през лятото ще става светло в 5 часа и ще се стъмва в 9 (вместо в 10). Много умно да махнем лятното време. Няма що. Сега се си спим на светло и ще седим на тъмно вечер лятото. Да ви е честито.

37

Анонимен

преди 5 години

САЩ са били съюзници с Русия в две световни войни. И днес са се съюзили в пореден опит да унищожат европейската цивилизация.

36

Бен

преди 5 години

Ето американците имат огромен принос към световния прогрес,а ди вите азиатци от сибирските степи какво са измислили освен водката и руската рулетка,нищо.Затова всички путинофили тук веднага да замълчат и да се скрият в землянките си.Казах.

35

Запознат

преди 5 години

Даже комисарската водка от 200 гр.,давана преди атака, е от САЩ. Генералските и маршалски КАЛПАЦИ също са от САЩ.

34

Запознат

преди 5 години

До Анонимен--29;САЩ спасяват от глад руснаците 3 пъти. 1892 г. 1922 г. и през ВСВ Те спасяват от гладна смърт 10,4 милона руснаци. През ВСВ освен ОРЪЖИЕ и ТЕХНИКА те хранеха и обличаха руската армия. Има руски филми; САЩ спасиха СССР но къде е нашата благодарност? Иване неблагодарен си. и др.

33

Мисля,че

преди 5 години

Мисля ,че се касае за отмяна на лятното часово време няма ли да пояснят да няма две мнения по въпроса.

32

Анонимен

преди 5 години

Ако не е бил президент защо ликът му е на банкнотите? И второ, има 51ви щат, острови, дали Хавай или други,сега не съм сигурен,че взех две бири отгоре днес.Хайде легайте да спите че утре е Понеделник и седмицата започва отначало,божичко!

31

Анонимен

преди 5 години

Часовникът само с един час се сменя, а денят се променя от 9 до 15 часа продължителност. Зимата ще се става 1 час по-рано, ако остане лятното часово време. В тъмнината, студа и снега. Питали 8 милиона най-големи *** онлайн, най-големите интернет зомбита и фейсбукарчета. Глупост и лудост е да се пита простия интернет *** и потребител из фалшиви интернет анкети.

30

Анонимен

преди 5 години

Не е луд, който дава баницата ... а чакай ... объркъх ***.

29

от 31-ви

преди 5 години

24-ти, за тебе се отнася.