200

Анонимен

преди 5 години

До 226. Къде слагаш руснака = на европееца или равен на японеца. Ел. Енергията в България не идва от Русия. Много малки ВЕЦ, ТЕЦ, И СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ НИ ДАВАТ.

199

Анонимен

преди 5 години

Другари неграмотни демократи, има сайт на НСИ, там има официални данни за заплати, пенсии и инфлация по години. Седнете и сметнете, ако можете. През 88 г средната заплата е била 267 лева, средно пенсия 96 лева.вижте колко е официалната инфлация сами. И парите стигаха за всичко необходимо за нормален живот , за разлика от сега

198

Анонимен

преди 5 години

При соца заплатите и пенсиите не бяха високи, но стигаха,....защото нямаше какво да се купи !Магазините празни, границите затворени, за кола и жилище чакаш цял живот...!

197

Анонимен

преди 5 години

Тук или има лъжци, или болни хора. Заплатата била 70% от при Тошо. При Тошко мин заплата почва от 50 лв та да стигне до великите 100 лв при силните години. А пенсиите по 20-30 лв. То бива тъпории ама чак толкова...

196

Анонимен

преди 5 години

До 226От андрешковци роби не става. Огледай се наоколо и си задай въпроса какво си изработил ти за китаеца, японеца, корееца, германеца, руснака (за енергията), та да имаш тяхните стоки ?

195

Анонимен

преди 5 години

Перестройката я направиха, за да ни поробят. И както виждаме, успяха. Работим до гроб на чужди и наши чорбаджии за парче хляб, нямаме сигурност, нямаме държава, ама сме мнооого свободни.

194

Анонимен

преди 5 години

До 224При соца българите се пенсионираха с 20 трудов стаж...........То затова направиха Перестройката....и затова Русия сега е пред нова Перестройка !

193

Анонимен

преди 5 години

При соца българите се пенсионираха с 20 години трудов стаж, а при демокрацията с 40 години.

192

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантическият просперитет настигна българите - заплатите са 70% от тези при соца, а пенсиите - 50%, за сметка на това обаче работните места са наполовина . Населението е с 1/3 по- малко и с 1/3 по - старо. Всички стратегически отрасли са чужда собственост, държавата няма нищо и разчита на данъци от бедните и заеми, за да симулира, че още съществува.

191

Анонимен

преди 5 години

Вместо да ревете на чужд гроб, идете да протестите срещу двойното вдигане на данък сгради от догодина. Или умните и красивите отдавна сте продали и изпили наследствените панелки и не ви пука? Що така половината демократи сте с ипотекирани наследствени панелки?

190

До бг

преди 5 години

Умнико, майката на маккейн е от богата робовладелска фамилия иникога не е работила, че да взема пенсия. А а на бас, че собствената ти баба се е пенсионирала много доволна като чистачка в някое учреждение през соца преди 55 г., за разлика от майка си, която цял живот копала и жънала на ръка, живеейки като скот, ***, неграмотна, проста, беззъба и без пенсия.

189

Анонимен

преди 5 години

Путиновия просперитет постигна руснаците...

188

бг

преди 5 години

Проблемът не е кога ще се пенсионираш ,а колко време ще получаваш пенсия .Чета, че на сенатор Маккейн майката била на 103г. и я даваха на погребението му .Държи се бабата ,но не е строила социализъм ,не е работила на съботници , не се е самооблагала, не е чакала 20г ца кола и 40 за жилище ,не се е редила на опашки за хляб , лук , боб и пр. "прелести" на реалния социализъм. А милите руснаци какво да кажат ,като сърбат тази попара над 100 години вече.

187

Анонимен

преди 5 години

Като пишеш за Русия веднага казваш,че в България отдавна са вдигнали годините за възраст и никой никога не е протестирал.Това е независимата медия.Като пишеш че някъде в Сибир в някакво село се натровили с лосион,казваш,че у нас един продавал ракия за 2 лв и пратил половината село в гробищата.Имахме и случаи на студенти пили антифриз и умрели.Процентно в Русия има много повече алкохолици,бедни и милиардери от България.Но да преписваш статии от ДПА и Дойче веле за да разпалваш омраза е престъпно.

186

Проф Знаев

преди 5 години

За да може мужика и мамашата да доживеят до новата пенсионна възраст, трябва да спрат да се пълнят със спирт и лосион за вана. Но това е изключително трудна задача граничеща с метафизиката. Мужика и мамашата протестират.Затова диктаторът има една опция - запазване на възрастта и връщане в хазната на милиардите които олигарсите откраднаха и изнесоха в чужбина. Но това означава да вземе милиарди и от самия себе си! Ами сега!

185

Яна

преди 5 години

какво лошо има в това , че хиляди стачкуват , стачкува се навсякъде по света , или каквото и да стане в Русия , всичко не е така , защо не отбелязахте , че 200 000 изпратиха Захарченко , и че това е нечувана почит изразена към когото и да е било по света

184

Другарю Ким!

преди 5 години

Как ще ги стигнем американците? Тук по-малко от милион атакуват контейнерите а там 40 000 000 - с тази велика страна не можем да се мерим!

183

Ким Че Ун

преди 5 години

До До 211 Вярно че са здрави но не от гладолечение ,а от добър жизнен стандарт .Гледай по тяхната телевизия колко са бедни горките те живи да ги оплачиш .Та гладните диети на доктор емилова ги практикуват Българските пенсионери и затова *** като мухи от глад .И без военни действия от 9 милиона сме под 7 милиона вече .Па ти си джавкай за Северна Корея колкото искаш .Аз гледам по на близо в България как живеят хората .

182

Ким Че Ун

преди 5 години

В САЩ четиредесет милиона пенсионери няма какво да ядат ,ровят в кофите за *** и нямат собствено жилище и спят на улиците и си спомнят за гладомора през 1928 -37 година.

181

До 211

преди 5 години

Затова са здрави хората на Ким - четете д-р Емилова и практикувайте гладолечение...