12

Анонимен

преди 5 години

Очакваме с нетърпение как ще се представи Шкодилак. За да е по-автентично състезанието, ще е с шофЕр от Шекер Маала - те нямат равни, като управляват тая марка : )))

11

anon

преди 5 години

race spec миатите с много малко доработки от фабричните са сериозни конкуренти на всяка писта. не съм учуден изобщо, че ако някои налее средна сума пари може да направи от малкия роудстър сериозен състезателен автомобил. ютюб е пълен с такива зверчета... разгледайте...

10

Анонимен

преди 5 години

Откога се мерят "спешъл къстъм" колите на тая писта? Само серийни модели се гледат по принцип. И неприятно, но от много готини Порше държат рекордите, макар аз лично да стискам палци за Ламбо - повече ме кефят и като дизайн и като двигатели...Сега някаква напомпана МайдЪ(Мъди) се пуска... и о - изненада, била по-бърза. Ами да вземем да напомпим и Ламбо до 1500 коня? Или Поршата до 1900 коня? И тогава да видим Мъдито къде ще остане? Но се губи смисъла!

9

Смешка

преди 5 години

Наскоро Прше 918 направи обиколка за 5:19 сек.Над две минути по бързо от тази пародия

8

шматка

преди 5 години

До 3Не Москвич ами кола не си виждал.Поливал двигатела с вода:))).Като намокриш кабелите ще ми караш дедовия.Водата се налива върху питата на радиатора при работещ двигател.Охлажда за секунди

7

Анонимен

преди 5 години

До MaйMyнaтaЕдна сухоземна миля е около 1.6 кмч. Искаш да речеш, че кара с 320 ли ? Те от Ф1 не могат да дигнат толкова.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 4200-ста ама са в мили, джеки прай 300+

5

Анонимен

преди 5 години

До ДимитърСлагат подобрители както в нафтата и бензина.

4

Димитър

преди 5 години

Пригтежавам автомобил с газова уредба. Проверих си газовете на ГТП и останах изумен-вместо по ниски от бензина и дизела се оказах с газове замърсители над нормата. Какво ли слагат в автогазта в България? С наша газ при пълна бутилка изминавам 500-550 км. а с тази заредена в Сърбия 600-670 км.

3

Анонимен

преди 5 години

Едвам дига 200 и е състезателна пък тука нашичките се изфъргат ка биле карали с не знам колко си по магисралти.

2

Анонимен

преди 5 години

Личи си, че е много добър професионален пилот. Много рано подава газ в завоя и следва точно състезателната линия. Мисля, че ако нямаше трафик можеше да смъкне още някоя секунда.

1

Фалш

преди 5 години

БРАВО ...Ще си ревем за старите коли.