9

Ха-ха

преди 5 години

До Слава УкранПак си издебнал докторите и си докопал компютъра!Как успя да развържеш усмирителната риза?

8

А бе

преди 5 години

Като гледам престъпната държава Косово има по-голям зор от Сърбия за такъв договор!Значи Сърбия спокойно може да изчака по-добра конюктура в международен план.3-4 години не са толкова много в исторически план,но загубите от прибързано признаване на Косово ще са големи.Не е нужно Сърбия да отказва преговори,просто трябва да поиска повече,отколкото шиптърите са готови да дадат.

7

Слава Україні

преди 5 години

СВОБОДА ЗА ОЛЕГ СЕНЦОВ!

6

ПЕНКО

преди 5 години

МНОГО СТРАННО !!! НЯКОЙ СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЗАБРАНАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХИМИЧЕСКИ И БАКТЕРИЯЛНИ ОРЪЖИЯ БИ ВЪЗПРЯЛО ПОДОБНОА АТАКА ОТ КОГОТО И ДА БИЛО !!! ??? ХОРА... ИЛИ СМЕ КОЛЕКТИВ ...ИЛИ СМЕ -С ГОСПОДАРИ , СЛУГИ И РОБИ В КАПИТАЛИЗЪМ !!!

5

Анонимен

преди 5 години

Косово не е признато като държава дори от ЕС.

4

я питайте МогеринитУ

преди 5 години

МогеринитУ и ЦК на ЕК правят изявления че щели да приемат всякакво споразумение между Косово и Белград.А защо не приемат референдума за Крим и не го признават , и какво е разликата от Косово и Крим ?

3

Шопо

преди 5 години

Нема държава Косово!!! Това е област от Сърбия....

2

Време е!

преди 5 години

Време е България да излезе от НАТО, да изгони американските войски от България и да предостави сухопътен коридор на Русия до Сърбия и до Бонстстийл в Косово. Бензина в България ще стане 10 стотинки, а Турция няма да смее и да помисли за интервенция в България.

1

Анонимен

преди 5 години

Вечна слава за ген. Анте Готовина!