29

историческо

преди 5 години

Струва ми се ,че от историческа гледна точка е необходима промяна на името на републиката.Може би трябва се избере едно от тези имена -Кокосово и Бананово или бананова република Кокосово!?

28

Анонимен

преди 5 години

Ако ще правят корекции в границите, да се включим и ние за Западните покрайнини. Сърбия не е Югославия и трябва да ги върне. Не че ни трябват много, ами от партиотизъм да поставим въпроса.

27

Анонимен

преди 5 години

Споразумение за връщане в Сърбия и размяна на население между Сърбия и Албания.

26

християнин

преди 5 години

Братя християни,причината албанците да са нагли,е тяхната свръхраждаемост,а при нас-свръхостарялост.Не търсете други причини.Сега албанците са общо 6-7 млн. младо население,а Б-я и С-я общо 10-12 млн./заедно с 5 млн пенсионери/.До това доведе извратеното разбиране за женска профкариера,женска свобода,равенство на половете, и пр. Като общество ще платим най-тежката цена,но не знам дали след това ще съществува нашия християнски свят.Подменихме ценностната система и децата престанаха да са ценност

25

none

преди 5 години

Няма такава държава. Аз не признавам Косово !

24

позор

преди 5 години

Странно е как висши чиновници от ЕС се ръкуват и прегръщат с бивши терористи и убийци?!

23

факт

преди 5 години

Виновниците за тази черна дупка Косово,кланетата и развала на бивша Югославия САЩ имат военна база в тази държава на терористи Косово.

22

Мда

преди 5 години

Косово е уникална държава,ако приемем че е държава де!100% престъпно население-това го няма никъде другаде!Тия освен с наркопроизводство и трафик,организирана проституция и кражби,с друго не се занимават.Иначе дейността им е перфектно организирана,особено наркотиците-суровия материал идва директно от Афганистан през американската база,в Косово се преработва и се разпространява чрез широка дилърска мрежа в цяла Европа.Нормално е да искат членство в ЕС,за да не ги мотаят по границите със стоката.

21

Анонимен

преди 5 години

Косово е прокълната ничия земя,колкото и да прекрояват и местят хора и граници времето ще покаже кой е имал право да живее там.

20

До13/18/19

преди 5 години

ЕДНО ЛИЦЕ НОСИТЕ на ШАЙТАН

19

Анонимен

преди 5 години

Живио Велика Српска!

18

Анонимен

преди 5 години

Всяка общност или националност , която иска да се отдели, трябва да може да го направи. Какъв е проблема? Дали ще е Косово, Крим или Каталония, щом искат ,тези хора трябва да могат да се отделят.

17

Анонимен

преди 5 години

Малей, колко сърби на форума!!! Време е за Сливница!

16

Анонимен

преди 5 години

"Когато някой види сърбин и му го начука, той може да е добър македонец, добър турчин, или добър грък, но не и добър българин" - Васил Левскiй.

15

Некъф

преди 5 години

Колко нагли са шиптърите. Ще си получат заслуженото.

14

До 13

преди 5 години

Защо Косово да е престъпна ,че твоята не е ли ?Ти си от ония хомоциникнацисите дето ръсят с змийски зарази на длъж и шир по майката Земя в нета нали 13 ? никои от народите ни Косово ,Сърбия България ,Румъния ,Турция ни които и да било народ в света не иска това което искат ГЛОБАЛИСТИТЕ НА ГЛОБУСА С НОВИЯ ИМ Ш*НОВ РЕД ДА НИ ИЗПРАВЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ това е тактиката на Л*ФЕР в НЕТАВРЪЗКА

13

Анонимен

преди 5 години

Сърбия е измислена държава от Англичани и руснаци, да не би българите да се обединят и да им го ***.

12

Анонимен

преди 5 години

Зорът е фифти-фифти. Косово се държи на американски пари и бандитизъм, а Сърбия на бандитизъм и дребни кредити. Накрая ще се споразумеят, след като направят бандитски картел, което е неизбежно. После и в двете страни ще почне гражданска война. Македонците ще отхвърлят новото име и албанците ще се отделят. Нови Сад също ще се отдели, Белград ще стане град-държава, а столица на Сърбия ще е Петровац. Това отдавна е предречено от нови пророци и вехти месии.

11

Мишо

преди 5 години

Кога стана продажбите на дрога ли паднаха?!

10

Време е да ...

преди 5 години

докажете че историята с човечеството ви ,е еволюирало в добрата си посока ! защото 21век доказва еволюция на ,и за еволюцията с маймуните на дарвин .Време е за споразумение за запазване човешкия вид на планетата искат феновете на героя Никола Алексич Сърбия !