40

Анонимен

преди 5 години

За момент реших, че Руснаците са измислили нещо....

39

Ceco

преди 5 години

Може да го ползвам да си точа пица с него :)

38

Анонимен

преди 5 години

Баааси неергономичния дизайн! Никога не бих купил тая тръба. Когато видите кръгла книга (не клoзетна хартия) тогава пускайте тоя сурогат на пазара.

37

Лили Винетката

преди 5 години

От 2019 година всички таблети и смартфони с годишна винетка.За сгъващи,чупещи и клатещи понеже са нови технологии ,до 2025 без такси.

36

Анонимен

преди 5 години

това е произведено специално за софииските со ро со и д ни джендари. Така де, да е удобно за употреба постоянно

35

Анонимен

преди 5 години

Навиваше го на руло и после..те си знаят

34

Анонимен

преди 5 години

И защо ще си сменя iPad-а с това ? В смисъл - няма ни камера, не знам, дали ще мога да рисувам на него , а ако ще се гъне така, няма да ми е много полезен ...

33

Нечето

преди 5 години

Не,че нещо ...ама не бих си купил подобно руло.

32

Анонимен

преди 5 години

Само да не стане, като LG Flex, дето уж се гънел и нямало проблем ... Ама след 2-3 ъгнения и почва да премигва.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"ТОВА НЕ Е ТАБЛЕТ А ИПАД ЩОМ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА И ЗА РАЗГОВОРИ!!!"Ипадите няма фунция, да се ползват като телефони. Имат FaceTime, може д асе инсталира Skype, Massanger и още няколко други, но не можеш да ги позлваш, за да звъннеш на нечии телефон, като набереш номер.

30

Анонимен

преди 5 години

До 28А стига сте се правили на много образовани! Изобщо не е въпрос на грамотност и образование, а е въпрос на ПАРИ. И тоя навит таблет НЕ Е ЕВОЛЮЦИЯ!Вземи се образовай, научи се да боравиш с понятията и тогава се прави на високотехнологичен!Простотията върви с комплект с високо самочувствие и упоритост.

29

Инж

преди 5 години

Не е важно кой какво е измислил или изобретил, а кой прави пари от това. Европейци и американци са измислили и развили двигателите с вътрешно горене, но парите отиват при феодалните араби, защото петрола в там. Има много изобретения, които не виждат бял свят защото ползите от тях ще бъдат осовно за конкурентите, държащи суровините или имащи повече възможности за усвояване на новата технология.

28

До Божее

преди 5 години

За теб може и да няма работа, но за такива като мен ще има.Просто отдавна вече хората не перат на ръка и не мият чинии на ръка.Някой обаче правеше перални и миялни. Сега някой ще прави роботи.Въпрос на образование.Някой по-доло искаше да се противопостави на еволюцията с животоспасяваши лекарства.Еволюцията върви напред и вместо да се противопоставяме е по-добре да я овладяваме.

27

Божееее като чета

преди 5 години

коментарите разбирам защо всички следвах плана на глобалистите . спрете хора да чаткате красотите на технологията ,защото точно тук е й теста на коментатор към производство в + технология ,всички на които толкова ви харесва тех.модернизацията нима не виждате че внедряват роботизацията във всичко ...с вашите харесвания бла бля утрешния ден няма да имат нужда дя*те от работна ръка .БЪДИ НЕОТРАЛЕН В ЛЪЖАТА ЧОВЕКО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ Я ПОДЪРЖАШ.

26

до няма значение

преди 5 години

Ами има значение. Коментарите са в отговор на високомерното поведение на руснаците.Те са големи, ние сме малки и т.н. Реално всичко с което се надуват пред нас е донесено от някъде и във всичките случаи с може би самовара не е тяхно изобретение.Клкото до качеството на нашите учени сега върви шоуто в БАН и всички чухме че БАН разпределя 80% от ресурса за "фундаментални" изследвания.Моето уважение, но фундаменталните изследвания нямат бърз резултат и някой учен може да я докара до пенсия без да

25

нямазначение

преди 5 години

Добре, де българи...какво сме измислили ние, че говорите за руснаците, и като мишки църкате и говорите срещу тях...Ние сме големи професори, всичко знаем, подиграваме се на другите държави...гледах по телевизият оня ден, нашите коментаторите толкова сигурно и професионално даваха оценки за синхронно скачане във вода и за ударите в снукъра, че за миг си помислих, че сме титани в тия спортове...Дървени философи колкото искаш тука... Иначе сме били спасили евреите...От единия крачол в другия можем

24

Анонимен

преди 5 години

Идеално е да го направят на руло и да си го втъкнат под гърба.

23

нямазначение

преди 5 години

че за какво му е на човек такъв дюнер

22

нямазначение

преди 5 години

българи ??? едва ли, те само казино игри измислят...и контролки...бутончета...панделки

21

нямазначение

преди 5 години

Българи?? Едвали, тука само чалга...