25

анонимен2

преди 5 години

Положителната проба най-вероятно е подменена заради икономически интереси и вражди в селото. Проверете заведените дела за злоупотреби и нанесени щети на местната земеделска кооперация от бивши служители!

24

Стига вече

преди 5 години

И СЕГА КАКВО ИЗБИХМЕ ОВЦЕТЕ И ЗАПОЧВАМЕ СВИНЕТЕ.ДАРЖАВАТА КОГА ЩЕ ЗАТВОРИМ.ТРЕПЕМ ЖИВОТНИТЕ, ТРЕПЕМ ХОРАТА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СИ ПЪТИЩА.ЕДНИ ПОСТОЯННО РЕЖАТ ЛЕНТИЧКИ,А НИЕ ВСЕКИ ДЕН УМИРАМЕ КАТО ДЪРЖАВА.ЗАЩОТО КОЛКОТО И ДА МЕ ОПЛЮВАТЕ НАРОД ТУК ОТДАВНА НЯМА

23

баба мара

преди 5 години

защо напоследьк ни нападнаха болестите по животните погледнете цената на френското козе сирене и ще си обясните какво стана с козите сега на ред са свинетев германия има ферми с над 100 000 броики бежанците не ядат свинско значи трябва да се пласира някьде кьде в румьния и бьлгария маслото 2 години е над 6 лв за250 гр и никои не казва защо поскьпва

22

"ж"унгла

преди 5 години

големите изяждат малките - животновъди,ракиджийници,мандрички,черешари и тн .Ако не си от нашите си изяден . овчото стадо трябва да яде вноса бъкан с химикали и да пие спирт с боя и аромати

21

Българин

преди 5 години

А заради Чумата,която необезпокоява на от никого и спокойно живееща в драгалевщи измряха над един милион българи,избягахав чужбина над два милиона млади и кадърни и останаха пет милиона,от които три милиона и *** за зеле не става, а 240 от тях периодично си сменят щафетата, разсипвайки се да крадат и със задните си части.

20

бай х

преди 5 години

чумата е в парламенто ....

19

ййй

преди 5 години

Бабх що не обърне внимание,че по границите дезинфекционниъе канали са сухи. Само се чудят ква болест да измислят.

18

Кочина...

преди 5 години

И ние всички - без изключение - сме в нея...

17

25911

преди 5 години

До ФалшЧерно знаме ли? Отадвна в София строят черни здания или с огромни вертикални черни полоси като труарни знамена. Такова е предписанието на фандъкова за столицата, защото тук се събра по-голямата част от работещото население. Клъц! Останалите са лесни - вижда се. Изклаха овчиците и козичките. сега прасетата. Птиците вече по традиция ги колят. Останалото са отрови в различен вариант.

16

Анонимен

преди 5 години

ЦЕНИТЕ НА МЕСОТО ИМ СЕ ВИЖДАТ ЕВТИНИ И ИЗМИСЛЯТ ОПРАВДАНИЯ ЗА ДА ПОВИШАТ ЦЕНИТЕ!!!ЛЪЖАТ С РЕЗУЛТАТИ И ПОДМЕНЯТ ПРОБИ ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!! ДОРИ БИХА УМИШЛЕНО ЗАРАЗИЛИ ЖИВОТНИ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В ТЕЗИ АТЕИСТИ!

15

qanislav

преди 5 години

До Анонимен znae6 kade sa namira seloto

14

Анонимен

преди 5 години

Да не се окаже като чумата по овцете??? Над 4000 хиляди овце убиха без нито един случай на болно животно!!! Сега колко прасета ще избиете??? Явно нашите пазари трябва да се отворят само за чуждо месо.

13

Анонимен

преди 5 години

След козите и прасетата иде ред на герберастите.

12

месара

преди 5 години

дпс са против убиването на прасетата,......... нямало да имат мръвка на масата!

11

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Чумата от главите им няма ли да ги умори

10

Р.Пожаронов

преди 5 години

Оградата за 1 милион не свърши работа.Жалко!Пиратките и вълчата урина също!Защо ли?Защото сега според доктора,чумата я разнасят туристите по паркингите и хората отишли на пикник! Закривай!!!

9

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ЧУМА ПО ПРАСЕТАТА В БЪЛГАРИЯ!!БОЙКО Е НАРЕДИЛ ДА ОБЯВЯТ , ЧЕ ИМА БЕЛКИМ СЕ ОТКЛОНИ МАЛКО ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ СЛУЧАЯ СЪС ПРЕСТЪПНОСТТА В АПИ И НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ НЕОБЕЗОПАСЕНИ ПЪТИЩА НО ПРИЕТИ ЗА ЕКСПЛАТИРАНЕ!

8

Анонимен

преди 5 години

Спирам да ходя на пикник до Тутраканци.

7

СДС е ЧУМА

преди 5 години

която вилнее от 1989 година...

6

Burzum

преди 5 години

Селяните пак ще *** .....е сега вече БАЦЕ ке падне от власт.....каква ирония всички безобразия които свърши му дигаха рейтинга а ще бъде свален от някакъв вирус и правилни действия.....хахахаха....обичам тая луда *** на три морета.....