51

джони

преди 5 години

защо държавата не контролира храната която идва от други държави така е внесена храната за прасетата но утре може да се внесе и за народа кой трябва да е отговорен затова КОЙ КОЙ КОЙ КАЖЕШЕ

50

Анонимен

преди 5 години

Много ги разбираш работите, гледам. Големи капацитети се извъдихте всички интернет-коментатори.

49

Анонимен

преди 5 години

A на теб кой ти каза, че е от диви прасета? Доста по рискови източници на зараза има.

48

Локализирано е

преди 5 години

На Дондуков #2

47

Генади

преди 5 години

Лъжат друг път!!! На Ана Петрова от Болярово овцете са вече с явни симптоми на болестта. Даже май има и умрели, дето курнелииките твърдяха, че я няма. БКП и за Чернобил скриха, защо сега да си признават, че имат заразна болест. А Вигенин е пряко засегнат. Ще вземат да утрепят на чичо му двете козички. Аууу драма.

46

Гост

преди 5 години

Не беше ли първо в Странджа?

45

Анонимен

преди 5 години

До друг''Как се заразиха домашни прасета с африканскачума ?''''---------------------------------Идва от Турция.

44

Анонимен

преди 5 години

До месара А другарят от Банкя ,осъден от български съд за лъжи ?

43

ЖЕСТОКОСТ

преди 5 години

Няма Чума , няма . Това е План за Настаняване на Мюсюлмани в Обезлюдени Райони в България .Дори Франция и Германия казаха че в България няма такива Болести по Животните . След оставката на Министрите за 17 загинали невинни души , трябва БАБХ да се вкара в Затвора в ХАГА .

42

БУНТАР

преди 5 години

ЦЕНТРАЛНАТА ЧУМА Е--БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ СПИ НАРОДЕ ДНЕС--ЛИКВИДАЦИЯ НА ЖИВОТНИ УТРЕ--ЧУМА И ПО ХОРАТА ТОГАВА КАКВО ШЕ ПРАВИШ БЪЛГАРИНО ЩЕ СЕ ЕВТАНИЗИРАШ ЛИ БОКЛУКО РОБСКИ

41

Анонимен

преди 5 години

Този вирус има ли аналог щом е специфичен,а писаха хората,че някъде ги триират таквиз едни бойни *** дето скачат как световни рекордьори над 2,20 м.височина или 2,25 м,че и повече да не се закачат за оградата премятайки се по гръб,че пряко мремятайки се през корем през три реда огради като оскачайки от трамплин щото били тежки по 120 кила и нагоре,което не може да го направят диви кози или разни други копитни правещи дълги и високи отскоци характерни за африканската фауна дори други,не ровещи.

40

друг

преди 5 години

Как се заразиха домашни прасета с африканскачума ?

39

друг

преди 5 години

Как се заразиха домашни прасета с африканска чума ?

38

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

А УЖ НАПРАВИХА ТЕЛЕНА ОГРАДА, ЗА НЯКОЛКО ХИЛКИ ЛВ....УЖАС..... СЕГА БЛИЗО 70.000 ПРАСЕТА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ...

37

Анонимен

преди 5 години

ЧУМАТА ПО-ПРАСЕТАТА ДОЙДЕ ТОЧНО СЪС ПАДЕНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПРЕСТЪПНОСТТА В АПИ!ПРЕМИЕРА ДА БЪДЕ ЕВТАНИЗИРАН МОМЕНТАЛНО!

36

Анонимен

преди 5 години

Пак се започва! Това е план за тоталното унищожение на всичко в България! Сега ще излезе че свинете са болни и като унищожат няколко хиляди, ще стане като с козите! Впрочем пълно мълчание, без едно извинение или обещетение за некадърността им! Това е държавата на мафията ГЕРБ! На кого ли изпълняват заповеди отвън за този геноцид който прилагат на народа си! Няма ли да излезе една чума и да зарази най голямата *** в БГ! Парламента!

35

Анонимен

преди 5 години

Не се плашете бе - *** ше иде да ги целуне прасетата, бесепету ше приеме декларация и ше им мине!

34

Анонимен

преди 5 години

до скоро имаше овча, днес - свинска.очаквам догодина да има и по хората.#кой ли може да направи това?

33

Корнелия

преди 5 години

Бойко е виновен, ОСТАВКАААААААА

32

Анонимен

преди 5 години

ЛЪЖАТ!!НИЩО ЧУДНО УМИШЛЕНО ЕДИН ГОЛЯМ СВИНЕВЪД ДА Е ПЛАТИЛ ДА ЗАРАЗЯТ НЯКОЕ ПРАСЕ НА КОНКУРЕНЦИЯТА ИЛИ ПРОБИТЕ СА СМЕНЕНИ!!!-------------------ТЕЗИ КОИТО СА ДОПУСНАЛИ ДА ИМ ВЗЕМАТ ПРОБИ САМИ СА СИ ВИНОВНИ!БОЛНИТЕ ЖИВОТНИ СИ ЛИЧАТ И АКО СА ИСТИНСКИ БОЛНИ ЩЕ ЗАРАЗЯТ МНОГО А ТАКОВА НЕЩО НЯМА!