55

инж. Ганев

преди 5 години

Оставете Сирия на грижите Русия и Иран, и скоро самите сирийци ще сеНаситят на руската диктаторскигрижи за тяхРУСИЯ НЯМА ПАРИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СИРИЯ.ПАК ЩЕ ИСКАТ ПАРИ ОТ САЩ И ЕС.

54

Анонимен

преди 5 години

Ционистката говежда клоака ФАЩ нямат място в Сирия,те там сега са незаконно и на такива навсякъде по света им викат Окупатори.

53

Анонимен

преди 5 години

Поредната НПО статийка, в която брадатите *** от акайда са наричани "бунтовници". Този път пропагандата е стигнала нови върхове, наричайки ги и "демократични сили". Повръща ми се.

52

Анонимен

преди 5 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ОСНОВНО СУНИТИ НЕ ЖЕЛАЕ НИТО НЕЛЕГИТИМНИЯ БАШАР АСАД НИТО ГОСПОДАРЯ МУ ПУТИН!БАШАР АСАД Е ШИИТ МАЛЦИНСТВО В СИРИЯ !!!! ТУРЕН ОТ ЧИЧО СИ БЕЗ ИЗБОРИ АБСОЛЮТНА ДИКТАТУРА!БАШАР АСАД Е НЕ САМО ТИРАНИН НО И ПРЕДАТЕЛ ДАЛ ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ НА ЧИСТОТО АТЕИСТИЧНО АНТИХРИСТКО ЗЛО РУСИЯ!

51

ужас

преди 5 години

Погледнете снимката горе,вижте в какво превърнаха някога богата и цветуща Сирия,САЩ и техните васали от запада,същата картинка е и в Ирак,Либия и навсякъде от където минаха.....

50

Мда

преди 5 години

Американците всъщност имат повод за задоволство-разрушиха Сирия и заграбиха 60% от нефта и!Ами не е зле като резултат-почти половината от първоначално заложеното.Е,малко им бодат в очите руските бази,ама и там може да се направи нещо след време.

49

анонимен

преди 5 години

Има план Русия за Сирия, с цяла армада военни кораби в Средиземно море, показва мощ, вместо да оказва помощ!

48

321

преди 5 години

Само болни,извратени и *** защитават вампирите САЩ.

47

ясно

преди 5 години

Личното мнение на този е лъжа,точно запада и сащ сътвориха тази касапница в Сирия,и сега пречат на мира там,никой не от вън не може да нарежда кой да управлява в дадена страна освен собствения народ.

46

Анонимен

преди 5 години

Плана на чукчитата винаги е само един - окупация с цената на всичко. Танкове , самолети и пропаганда. Така вече 100 години.

45

факт

преди 5 години

САЩ са агресори в Сирия те защитават там терористите...

44

Анонимен

преди 5 години

Америка, Англия и Франция сринаха Сирия, но великият сирийски народ и президента Асад устояха на невиждана агресия.....................истински патриот и мъж е Асад за разлика от Янукович, който се уплаши на напусна Киев и така остави Украйна в ръцете на неофашистите от "Десен сектор"!!!!

43

Анонимен

преди 5 години

САЩ имат един план само..............................заедно с приятелчетата им от Англия и Франция.....................да крадат нефт, газ и да контрилират нефтените и газовите коридори!!!

42

А бе

преди 5 години

Не бих казал,че САЩ нямат план за Сирия.Това че план А(сваляне на Асад и подчиняване на Сирия) се провали,не значи,че няма и план Б-заграбване на нефта и разрушаване на всичко,което не може да се удържи.Сигурно има и план С,но засега план Б върви напълно задоволително,поне за Тръмп.Той не би рискувал излишно за постигане на цели със съмнителна стойност.Все пак е бизнесмен и постигане на 40% от първоначалната цел е добър резултат.

41

Анонимен

преди 5 години

"... Чудя се след това сирийците как ще се оправят ."___________________Путин отдавна вече е обмислил този проблем и има конкретно предложение към лидерите на ЕС. Той им казва, че вместо да харчат луди пари за социални помощи на милионите бежанци в ЕС, те биха могли да насочат средствата за възстановяване на разрушените жилища и инфраструктура в освободените от идил райони в самата Сирия, като по този начин мотивират сирийците да се върнат по родните си места.

40

Анонимен

преди 5 години

Русия имала план, САЩ също трябва да имат е имат де нали виждате до къде докараха нещата в района на близкия изток. Разруха и кръв заради стратегическите им интереси това им е плана.

39

Ха-ха

преди 5 години

Ако не е Дойче Веле,ще е Ройтерс...Купища откровени лъжи,но и просто неистини.Все пак има и едно вярно нещо:"Силна Русия,стъпила трайно на територията на Сирия...е опасна,защото позволява на Кремъл да разполага с голяма военновъздушна и военноморска база,която да доминира в Източното Средиземноморие"Много сме загрижени за сирийския народ?Тъй,тъй...

38

Анонимен

преди 5 години

Американците в Сирия може само да гледат как им потьват милиардите Асад не е Кадафи

37

Анонимен

преди 5 години

Напротив.....много сирийци бягат във Русия...тези който бягат във Европа много малка част от тях са сирийци....аз черен сириец не съм виждал...Това е ГНУCНА ЛЪЖА!! Аз не съм чул досега масово сирийци да бягат в РУСИЯ! Какво да правят в долна *** на *** и триполови жендъри!?

36

Анонимен

преди 5 години

Войната в Сирия изглежда навлиза в последния си етап.По какво "изглежда"? Тази война скоро няма да свърши! Путин преди година каза, че "приключва" със Сирия, но това е пълен фишек!