75

Емко

преди 5 години

Мили котенца, от чия пропаганда черпите уникалната си информация. Какво да кажа, безмълвно стоя , чудя се и се мая. Обама , на чиято съвест са хиляди убити- Нобелова награда за мир. Що пък не? На белите каски пък филмчето - Оскар за най-добър документален филм. Тук някакви *** се радваха на смъртта на летеца роман Филипов. Целият бг ВПК въоръжава добрите терористи . Отвратителна наглост. Да няма накрая-" Ето вам за пацанов"

74

Анонимен

преди 5 години

Американците нямат никаква работа в Сирия,за разлика от Русия и Иран,които имат законно присъствие.От Сащ неможе да се очаква да убият своите рожби джихадисти,които са използвани само в техен интерес.Губейки войната а и келепира от нея, те всячески се стремят да прекратят мирният процес на стабилизация в Сирия.

73

газ

преди 5 години

Мен повече ме вълнува че Азерския газ ще минава през Турция.По този начин дали Руски или Азерски, все през неприятелска територия.Трябва да се ускори газовата връзка през Александропулос.И той минава през вражеска територия, но поне гърция е член на ЕС.

72

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ЗАЩИЩАВА ЗАКОННИЯ И ЛЮБИМ НА СИРИЙЦИТЕ ПРЕЗИДЕНТ,А САЩ И КОМПАНИЯ ИСКАТ ДА ДОКОПАТ ОГРОМНИТЕ НЕФТЕНИ ЗАПАСИ И НА СИРИЯ

71

Чакър Войвода

преди 5 години

Аз като не много сведущ по политиката да попитам, може пък някой да ме осветли. От малки ни учеха, че Русия е основния миротворец в света, никога не е нападала никого. Въоръжените и сили не напускат страната. За лошите американци знаехме какво правят - пият нефта и експлоатират бедните малки страни. И сега въпросът ми е: какво прави въобще Русия в Сирия?

70

Z

преди 5 години

Америка и Демокрация са две различни и несъвместими неща! Погледнете си *** в която живеете и после давайте ум на другите, как да живеят! Свети води ненапити мамини!!! За вас всичко е пари и власт на всяка цена! Няма да ми стигнат тук редовете да ви опиша хронологията на гадостите, които сте сторили на света! А и does.bg ще ми изтрият коментара

69

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимендо 66Поне си пиши глу.постите с малки букви-по няма да ти се смеят хората...Освен това май си пропуснал да отбележиш и че Саудитска Арабия е най-демократичната страна в района,ха-ха.

68

БРАВО НА САЩ

преди 5 години

До АнонименБЛАГОДАРЯ, ЧЕ ПОДКРЕПЯШ МНЕНИЕТО МИ!!И РЕЖИМА В ТУРЦИЯ СЪЩО ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ,ЗАЩОТО Е НЕЛЕГИТИМЕН С 5 МИЛИОНА НЕПОДПЕЧАТАНИ БЮЛЕНИТИ ИЗБРАН!

67

Ха-ха

преди 5 години

Дейвид Аделман,Ройтерс....Вони на ционизъм,та се не трае!Много ясно че ще са разочаровани от случващото се в Сирия.Други планове имаха,ама не би.Впрочем Ройтерс са царе на лъжливите/манипулативни новини.Нека си спомним как техните предци пускат фалшивата новина за победа на Наполеон при Ватерло и срутват борсата в Лондон!После изкупуват всичко на безценица и когато идва истинската новина за разгрома на Наполеон,вече държат парите на Великобритания!Брилянтно,а?

66

Анонимен

преди 5 години

ДО 66Точно американците са създали ислямистите,видя се как кюрдите подкрепяни от американците и ислямистите воюват срещу турската армия

65

Анонимен

преди 5 години

Грижата на Тръмп в момента е как да фалира икономически Турция, главния виновник за влиянието на Иран в Сирия са американците които изоставиха сунитите и избраха терористите от ПКК ПУД за свои съюзници

64

Анонимен

преди 5 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ САЩ И РУСИЯ Е, ЧЕ САЩ СМАЛЯ ИСЛЯМСКИТЕ РЕЖИМИ КОИТО ЗАПЛАШВАТ ХРИСТИЯНИТЕ!!!А РУСИЯ ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО!!!!! РУСИЯ ПОДПОМАГА ИСЛЯМСКИТЕ РЕЖИМИ СИРИЯ И ОСОБЕНО ТЕЗИ КОИТО ЗАПЛАШВАТ ХРИСТИЯНИТЕ КАТО ИРАН!РУСИЯ Е 100% ЧИСТО ДОКАЗАНО ЗЛО СЕГА И ЗАВИНАГИ!

63

Анонимен

преди 5 години

не се казва "дезангажираност на САЩ", а посиране от страх до посиняване на Оранжеви Клоуни бръщолевещи в инстаграм

62

Анонимен

преди 5 години

до троловете антирускипоне изчакайте днешната руска кукучка да се закачите за нея, това вчерашното вече не е актуално..

61

до 60

преди 5 години

ми то и САЩ без ядрено оръжие е нула...

60

НОЙ

преди 5 години

ЖАЛКО , МНОГО ЖАЛКО ЧЕ ХОРАТА НЕ ВИЖДАТ КАК САЩ В ЛИЦЕТО НА САТАНАТА ОПРЕДЕЛЯТ ДОРИ КОЙ ДА ДИША НА ТАЗИ ПЛАНЕТА. АКО ГИ НЯМА ЩЕ ЖИВЕЕМ В ЕДИН МИРЕН И СПОКОЕН СВЯТ...

59

младен

преди 5 години

"...на руските военновъздушни сили и иранските елементи, изтикваха бунтовниците и "Ислямска държава" във все по-малки анклави, принуждавайки същевременно милиони да отидат в изгнание в чужбина."Само не разбрах тия милиони изгнанници от ислямска държава ли са били или са си обикновенни хора на които им е било СУПЕР добре при ислямска държава а при "лошият" Асад където сирия беше светска държава им е било СУПЕР зле та за това бягали.

58

Анонимен

преди 5 години

БАШАР АСАД ОТДАВНА ГО НЯМА !! СИРИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ РУСИЯ И РУСИЯ ЗАПЛАШИ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО АКО НЯКОЙ НАПАДНЕ РЕЖИМА ИМ В СИРИЯ!!БЕЗ ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ РУСИЯ Е ЕДНО АБСОЛЮТНО НИЩО!!! СЪЩАТА Е КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ ПО ВОЕННА МОЩ!

57

Русия в изолация

преди 5 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

56

Хахах, ааааа.

преди 5 години

План за Сирия ли?Явно Русия пак ше го удари на Просия!/ от Запада разбира се. /