56

Анонимен

преди 5 години

*** те нали се връщат пак в парламента като депутати.жалко за тия дето ги заместваха.

55

25091

преди 5 години

Никаква грижа не са опразнените министерски кресла. Засукани булки с опит като консултантки на богати компании /бизнес, не на трапеза, надявам се/ ще се намерят без много търсене. Така ще станем първенци в евросъюза по участие на жени в управлението. Пак ще сме на далавера, споко!

54

Анонимен

преди 5 години

а трейс кога ?

53

Константин

преди 5 години

До Анонимен 52Фирмите са просто изпълнители, политиците и големите шефове им казват как да строят пътя и колко да откраднат от предвидените за пътя пари. И оставките са хубаво нещо, но трябва да понесат и наказателна отговорност тези министри и другите виновни за спестените пари и материали за пътя.

52

Анонимен

преди 5 години

Какво ще помогнат оставките на 3-та министри?Не трябва фирми с некадърници да печелят обществени поръчки!

51

шесто чувство

преди 5 години

Искам да честитя предстоящите нови цени на свинетките, защото имам странно усещане какво мащабно същество се връща в министерството ОТНОВО!

50

Бушон

преди 5 години

Краля Слънце, министър на огъня, и неговото потушаване, свали 3 бушона за да не гръмне инсталацията (държавата). Но когато нещата не са в ред, рано или късно пада главния бушон.

49

House M.D.

преди 5 години

За Вашингтонски е написано най-много, но е пропуснато най-важното. Когато уби сина си, вместо да отиде в затвора, той продължи да е министър. Но дойде Виденовден.

48

Щерю

преди 5 години

Б.Б. Дартанян прецакал набързо тримата мускетари...

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми след катастрофалното управление на герберите,разбрахме стойността на Станишев и колко по-висока топка е от тях и колко по-добре управляваше,макар че гласувахме за герберите,важното е,че осъзнахме грешката си.

46

Анонимен

преди 5 години

До Господин НикойДругарю, през 1944 г. с подкрепата на СССР дойдохте на власт и за 45 г. нанесохте повече вреди, отколкото Османската империя за 500 г. Ако не беше СССР да ви пази и да ви крепи на власт, още в края на септември 1944 г. щяхте да сте в небитието. Децата и внуците на шумкарите още управляват страната и икономиката и затова все още всичко е забатачено.

45

Господин Никой

преди 5 години

До До Господин Никой Анархията е сега ,няма закони ,няма ред ,няма правосъдие . Има безредие ,има *** ,има крадци разбойници и геноцид над Българският народ .Това ако не е Анархия как се нарича тогава .И понеже си неграмотен свински *** Революцията не е анархия .Все едно да ми кажеш че Френската буржоазна революция е анархия или Априлското ни въстание или другите народни революции по света .

44

До Господин Никой

преди 5 години

Бийко е мъжкар бе, кво не му харесваш. И ти си такъв пък рипаш кат младо яре. Не скачай и на теб ше го бутна, щом съм ***. А какво е *** знаеш ли :)

43

До Господин Никой

преди 5 години

И докъде се стига? Не сме най богатата държава но не гладуваме и студуваме. Навсякъде има и бедни, било то щото са мързеливи или неграмотни. Така че всичко е в рамките на нормалното развитие в тази държава.

42

фен

преди 5 години

Николай Наков - министър на регионалното развитие с бакалаварска степен по география и геология !!!!! - ЕЙ ТАКА СЕ ПРАВИ !!! - цялото правителство на КРАЛЯ СЛЪНЦЕ - необразовано, неподготвено, без стаж, без опит, от селата горно и долно нанадолнище ще управляват държава начело с квалифициран пожарникар! всичко си заслужаваме .....седим, мълчим, търпим и ....загиваме!

41

Господин Никой

преди 5 години

До До Господин Никой Алоо аман от неграмотници и *** .Ти къде видя да съм написал че с юмруци се управлява държава . И в китай и в Северна Корея се управлява с строги закони ,ред и дисциплина . А не с джендърски похвати и с розовите *** и розовите прашки и меки китки .Той и Буров го казва държава се управлява със Сопа ,остен и въже .Това го пише в книгата Срещи с Буров .всички видяхме до къде се стига когато няма ред в една държава .

40

Анонимен

преди 5 години

До Господин НикойМацко, гражданската война дето я искаш, няма да се състои. Тук не е Сирия, Ирак или Афганистан. Проблемите в България не са политически и религиозни, а идват от ганьовския манталитет на такива мишоци като тебе.

39

АНОНИМЕН

преди 5 години

ЕТО, ЧЕ НА ЛИЛЕТО ОТНОВО ЩЕ И ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА ДА ОГЛАВИ ЕДНОТО МИНИСТЕРСТВО, ЗАЩОТО Е ЛЮБИМКАТА НА БОЙКО А И ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ ПРИ НЕЙНОТО ЦАРУВАНЕ ТАКИВА НЕЩА НЕ СА СЕ СЛУЧВАЛИ. КЪСМЕТ И ПАК КЪСМЕТ.

38

Господин Никой

преди 5 години

До До Господин Никой А ти какви хора искаш да оправят държавата .Страхливци като теб няма да могат .Само хората който не се страхуват да си сложат главите в торбите те могат да оправят тази държава .Той и Великят Левски и Ботев и караджата и Волов И Капитан Петко Воевода и хилядите ни национални герой и борци за свобода ако не бяха луди глави ,ти щеше да се казваш Рамадан или с друго Турско име .Те си дадоха живота за такива *** като теб

37

До Господин Никой

преди 5 години

Искаш анархия господине, не оправяне. Сигурен съм че можеш амо да млатиш, но не можеш да управляваш. Защото за управляване се изискват не са мо юмруци. Няма да гласувам за теб!