39

Зозо

преди 5 години

Сърбия е последната проруска дупка на Балканите! Даже макетата се усетиха. Ами като са много ербап да чакат и разчитат на 30 годишни самолети МиГ - подаяния от матушката!

38

Я, па Я

преди 5 години

Сърбите до края на 18 век са били само два рода, Милутиновичи и Обревновичи даже техните събратя черногорците (третия род) са се отрекли от тях. До получаването на автономия след наполеоновите войни те най редовно са се биели помежду си за надмощие, земи и имоти. Последната им война е била за прасета. На Султана му писва от тях и ги разселва. Една част към Босна и една част към Белград. А на тяхно място в Косово, Метохия и Санджак населва албанци, черкези и босненци. Велике селбе сърба.

37

Я, па Я

преди 5 години

За Сърбия. Това е най шовинистичната държава на балканите. (Шовен е фенски сержант на служба при Наполеон. Когато Наполеон попитал дали някой знае къде минава границата между Франция и Германия, Шовен казал "По река Рейн, ваше величество". От тогава лъжливите и алчни твърдения на една държава срещу друга с цел заграбване на територия и асимилация на население се нарича Шоеинизъм. Тава държава на Балканите е Сърбия, последвана по късно и от Гърция. За сърбите всички славяни на балканите са сърби.

36

Анонимен

преди 5 години

Чета,че този бил бг от някакъв институт в Сърбия. Представете си турцин от БГ да оглави някакъв ислямски институт и да започне така да обижда БГ?! Какъв бг е този? Имаме си такива бг вътре много,които в името на чужди интереси и пари рушат интересите,и връзките на БГ с най-близките и народи.

35

опетков

преди 5 години

До АнонименДа, продават я за девалвирани рубли. И чакат да им подарят стари Миг ове. Сърбите в последните години са най-продажната маша на Русия на Балканите. Освен това са толкова увредени у главата, че си съсипаха идеално подредената държава само от великодържавен сръбски шовинизъм и комунистически идиотизъм. От най-богата балканска държава се наредиха последни на опашката, дори калпавите българи ги задминаха..

34

Анонимен

преди 5 години

Сърбия е велика и ще бъде велика само в съня си и мечтите !!Те не заслужават хубав живот а само гърч и мизерия !!!Бог бави но не забравя !!!

33

Петя

преди 5 години

Демокрацията е Робство!

32

Терсенето

преди 5 години

За наш срам, и идиотска политика, ви предадохме на сърбите. Лично аз се срамувам, от продажниците.

31

Некъф

преди 5 години

Трябва или да се откажат от суверенитета си или да умират от глад!Колко прогресивно от страна на ЕС. То всичко се връща. Ония черните пък ще затрият европа и тогава със сърбите ще смачкаме албанците.

30

Анонимен

преди 5 години

Българският и сръбският народ са близки и ако зависи от тях ще се разберат. Пречат само сръбските и българските националисти.

29

Р

преди 5 години

Демокрация,на таркалета,ЕС-да ходи по нужда.капитела е упадък и разврат,и безбожие и робство

28

Анонимен

преди 5 години

Върхът на цинизма е да принуждаваш цял един народ ако иска в ЕС да плюе на цялата си история. Това ли е демокрацията?

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Хората обичат държавата си ,а не като триполовите евроатланници

26

Анонимен

преди 5 години

Абе сърбите, след като Тито изби 180 хил. проруси, живот си живеят. Кога и ние ще ги стигнем?

25

Анонимен

преди 5 години

Върха на безочието е да врещим наляво и надясно за правата на мнимите български малцинства по света и в същото време да не признаваме правото на нито едно малцинство в България. Как очаквате после някой да уважава България?

24

Анонимен

преди 5 години

Да живее Велика Сърбия!!! Долу българските фашистки окупатори!!!

23

Анонимен

преди 5 години

До 22 Хората обичат държавата си, не са като русофилите !

22

Анонимен

преди 5 години

Стереотипите за българите като фашисти, окупатори, в литературата, изкуството, кинематографията, където българинът винаги е с негативен лик, са наслоенията от миналото, които трудно могат да бъдат преодолени, десетилетия са били част от сръбската доктрина, каза още Николов - от науката, образованието, надеждата за разрушаването е думите на президента Вучич да са начало на нов процес..Значи ще карат и сърбите да си пренапишат историята в която българите вече няма да са окупатори.

21

Логично

преди 5 години

Сърбия ще избере това, което иска народа и. Не е като при нас. Никой не пита народа и решава това, което иска ЕС.

20

Юнкер ишиЯсофф...

преди 5 години

Този като е "българин" к'во търси въФ сЪрбия,и кой му дава право да дава ЪКЪЛ в други държави....