59

Анонимен

преди 5 години

До България Абе, ти говориш досущ, както македонците от Австралия. Да не си антички нещо?

58

Анонимен

преди 5 години

За съжаление сърбите(особено националистите) никак не харесват българите и това е край време. Но виждаме какво стана между сърби и хървати. Явно шовинизма пречи на сърбите да имат нормални отношения дори с най-близките си по кръв народи като хървати, българи итн...

57

България

преди 5 години

Не ви щем "демокрацията" искаме си свободата.Щом си затваряте очите за Хохлонацистите в Киев, не сте никакви демократи.А банда терористи, водени от икономически и политически интереси.Не ви искаме "демократичните" бежанци и "демократичната" Инстанбулска Конвенция.България си иска свободата!България не иска "Варшавски Договор", България не иска НАТО и американски бази.КЪШ.Ходете си там откъдето сте дошли - Острови и Континенти - далечни от нашата култура.Имаме 1300 г. държавност.ФАКТ.

56

Сърбия

преди 5 години

Сърбия-достоен народ.Донецк, Луганск, Одеса, Крим - достоен народ.Германия - достоен народ - излезе на протести.Австрия се противопостави на статуквото на ЕС.Италия- достоен народ, противопоставиха се на ЕС.Унгария-достоен народ, противопоставиха се на ЕС.А България кога, кога ще се изправи?След Левски и Ботев - всичките ни свободи, и окови са подарени.Вън на американските бази от БГ - не е имало референдум, народът не е питан.А що мълчите за Македония, защото е кандидат за НАТО?

55

Ludoto Lenche

преди 5 години

...e tuka veche sam na 100% saglasna s Viki Niuland !!! " F_ ck the EU ! "

54

Анонимен

преди 5 години

И в Сърбия не съм с Меган, а с един Раф, Мегана го казвам гато граничното условие. На нас там все повече почват да гледат, като някакви баровци. В кръчмите ще си потрошат краката, само дето не правят поклони. Отношението към местните не е такова. Впрочем, така беше и у нас с русняците преди 4-5 години. Сега никой не ги бръсне за нищо. Сърбия малко живна последната година, но те са толкова задлъжнели, че не знам как ще я изкарат без фалит, валутен борд и всичките екскременти у нас.Но са назад 20г

53

Анонимен

преди 5 години

До Край Прав си, освен от Мегана се интересуват и от другото ми нещо, ама да ти кажа се уморих. Не се отказват и от две црвени. Сръбските мъже са толкова опоскани, че не мислят за друго, освен как да вазират на запад, или да се напият и да си легнат. Мацките, обаче се опитват да се държат и се контят с дрешки отпред 20г. Но като цяло - всички сръбкинки са К.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Не бъркай сърбите с хърватите...........последните са били ГОЛЕМИ приятели с хитлерчето и даже са нападнали СССР в състава на хитлеровската армия!

51

Анонимен

преди 5 години

Вие не сте добре с главата си бе????? Че Сърбия да не е България!!!! Че сърбите, като гледат КАК СИ ЗАРОБВАМЕ, УНИЩОЖАВАМЕ, СЪСИПВАМЕ ИКОНОМИКАТА, СЪКРАЩАВАМЕ НАСЕЛЕНИЕТО, ОБЕЗЛЮДЯВАМЕ ТЕРИТОРИИТЕ И ОГЛУПЯВАМЕ МЛАДЕЖТА...........да не си въобразявате, че гледайки ВСИЧКО ТОВА, сърбите ще се вържат на "сладките приказки" за някакво си "процветание" и "еуропейски ценности", НАЙ-ГЛАВНАТА ОТ КОИТО СЕ ОКАЗА...........джендърството........ббрррррр........гнус.....

50

Край

преди 5 години

До анонимния с Мегана2. Сръбкините имат доста по-високи критерии отколкото мислиш и в общи линии не се интересуват от мегана ти. В Сърбия Чест, Достойнство, Морал, нация все още значат нещо.

49

До 51

преди 5 години

Червена сви..но, ходи да живееш Сърбия или при ушанките, освободи България от предателското си присъствие!Такива БОК..Луци като теб дърпат родината ни към дъното на комунистическото блато.Долен предател!

48

Анонимен

преди 5 години

Ходя редовно в Сърбия. Ако имаш кола по-нова от 10-15г. значи или си политик, или бандит от високо ниво. С един сравнително нов Меган2, всичките мацки са твои.

47

Анонимен

преди 5 години

ЗАПАДНА ЕВРЕОАТЛАНТИЧЕСКА(ДЕМОКРАЦИЯ) ЛИ...ХА ХА ХА ,АКО ИМАШЕ ТАКАВА ЗАЩО БРЮКСЕЛСКИТЕ ТРИПОЛОВИ *** НЕ СЕ СЪОБРАЗИХА С РЕФЕРЕНДУМИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ,ХОЛАНДИЯ И ИРЛАНДИЯ КОИТО ОТХВЪРЛИХА ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО И НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ НА ЕС И БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С МНЕНИЕТО НА ТЕЗИ НАРОДИ ВЪВЕДОХА И ЕВРО И ПРОБУТАХА СЪЩАТА ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ ПОД НОВО ИМЕ-ЛИСАБОНСКИ ДОГОВОР.ДА НЕ ГОВОРИМ КАК СЕ ПЛАШАТ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН И ТУК ОТ ДОПИТВАНЕ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС И НАТО

46

Анонимен

преди 5 години

в сърбия сега заплати и пенсии са доста по големи от евроатлантическата *** която еврейчетата глобалисти превърнаха България

45

Край

преди 5 години

Демокрация ЛИ?Българите на Референдум казаха че искат да избират народните представители МАЖОРИТАРНО, а "елита" ги обяви за глупави и неразбиращи.Та не знам за каква демокрация говорим.

44

Край

преди 5 години

Демокрация ЛИ?Че то това нещо много условно. Русия и Турция ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО ИЗБИРАТ най-овластения човек в държавата си. При нас така са ни разрешили да избираме президента-фигура без никаква власт. Властта в ЕС и България се избира по сложни задкулисни игрички. Как Юнкер е попаднал на върха на ЕС едва ли е ясно на населението.Та така?!??

43

Анонимен

преди 5 години

Вук Дражкович го каза в интирвюто "Вие сега за нас сте Западът!"

42

Анонимен

преди 5 години

Сърбите винаги са си били фашисти, даже в антифашистката им борба. И по време на комунизма са фашисти.

41

Я, па Я

преди 5 години

Името сърби идва от латинското серви (слуги, усложливи, готови да служат за пари). Това те го доказват в историята. Няма саседи на сърбите които да не са нападани в гръб от тях в услуга на трета страна срещу облаги. Най голяма вина за успеха на турците на балканите имат сърбите. Всеки път когато БГ е влизала във война с татарите, Византия и турците, Сърбия е нападала в гръб. Най големия грях на сърбите е битката при Никопол 1395 г.

40

Анонимен

преди 5 години

NA SARBIA NE IM TRIBVA TOZI AFROAZIATSKI SAYUZ PALEN S NEGRI JUJNOAZIATZI ARABI MURGAVI LATINOAMERIKANZI I OSHE GO TAPCAT S CHERNI PO ZAPOVED NA HAZARITE GLOBALISTI