25

Иво Мончев.

преди 5 години

Кога ще има маркировка по бул. Цар Борис 3..Кога ще има маркировка на пътя от гара Владая до разклона за Драгичево/често има ПТП/ и ремонт е наложителен в този участък, а не да го кичите само със знаци? За Своге да оставим прокуратура и следствие да си свършат работата.. Да видим какво и как ще бъде свършено и установено-КОЙ И КАК ЗАЩО? Жалко за жертвите. Бог да ги прости... Но мъката остава за живите.. Кураж и сила...

24

Анонимен

преди 5 години

Моралът на асфалтовите сърца! Всички сме жертви на търпението си!

23

Фалш

преди 5 години

Интерсно е кой с какво ще е виновен или както винаги този най долу ще обере пешкира защото така му е било казано

22

Анонимен

преди 5 години

а какво стана с крадльото Боршош.А Лиляна Павлова защо не е обвиняема?

21

Анонимен

преди 5 години

"Интересен факт е, че след слагането на знака за ограничение от 30 км/ч в участъка, средната скорост там се нормализира до предишното ограничение", каза Нанков..."Ами тогава да сложим една табела, че в участъка превозните средства ще минават само с бутане от водачите/пътниците... и готово. Много в едно - ще работим за по-добре изглеждаща и спортна нация, ще отпадне необходимостта от ремонт / преработване на участъка, ще се реализират по-малко вредни емисии от неработещите двигатели и т.н.

20

Иван Колев

преди 5 години

Трябвало да има наказани длъжностни лица... Този подготвя наказание за поне две чистачки от министерството! Докато такива *** заемат министерските кресла, нещата ще са такива!

19

Анонимен

преди 5 години

Гузен, негонен бяга. С изказванията си признават вината, остава съда да си свърши работата и да ги окошари.

18

Анонимен

преди 5 години

Е и кво като носи морална отговорност, хората ги няма, почернени са цели семейства, които едва ли тези красиви , празни и нищо незначещи изявления им носят някакво успокоение! Не чуваме нищо дали ще спрат да възлагат ремонтите на пътищата на наши хора - мърльовци, които си оставят ръцете ,а и крадат парите като за последно!

17

ДА

преди 5 години

как на никой от вас,търтеи,не си се обърна устата,да кажете,че ще подадете оставки!?Шофьора по закон е виновен,а същият закон-не важеше ли и за Московски!?Какво стана там-за вас закони няма ли!?

16

МЕнистЪрО

преди 5 години

Мноо ми е морално, баси!!!

15

затова!

преди 5 години

До Анонимен 11Защото знаят с какви *** са направили пътя, той няма да издържи дълго време и да се 'изсулят' от отговорност. И понеже фирмата е обвързана с хората от властта, са позволили такава безотговорност... и ще поемат МОРАЛНА(?) отговорност.

14

реалист

преди 5 години

Предлагам ограничение на скоростта за цялата страна 30 км/ч и да не се правят ремонти. Защото не виждам смисъл от това. Ще се спестят милиарди от крадене или както е модерно да се казва, усвояване и със сигурност ще намалеят катастрофте.

13

пароле,пароле,пароле

преди 5 години

Морална отговорност? Моля за дефиниция на понятието "морална отговорност" и предвидени ли са наказания за такъв вид отговорност?Ако става въпрос за морал, тия пътища нямаше да се строят по тоя начин.Морално ли е качествени суровини да се заместват с некачествени, да се отклонят едни пари и да се говори за морал?

12

реалист

преди 5 години

"Нанков готов да понесе морална отговорност"А съдебна кога? Или тя е само за шофьора и други "бушони".Оставка!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно защо гаранцията на пътя е само 2 години и защо този въпрос не се дебатира. Тостера ми струва 20 лева и е с 2 години гаранция, а пътя струва 45 млн лева и според мен е нормално да има поне 5 години гаранция.

10

Анонимен

преди 5 години

Перко, сори за палеца надолу, брат. Да го четеш като лайк! Тия умни телефони са мноо глупави!

9

Анонимен

преди 5 години

До Киро СкалатаЧе то и отговора е *** и ясен.Отговор на въпроса: до кога ще търпи народа това положение все оше нямам, но много ми се иска вече да се вдигнем и да ги изметем вече тия

8

Анонимен

преди 5 години

Убиецът на деца московски, къде се покри? В затвора ли е, срам ли го е?

7

Ха-ха

преди 5 години

"Предстои да се съгласува кога ще се вземат проби"Ей тъй като почне да се съгласува и да се назначават комисии става ясно , че работата ще се потъне

6

Киро Скалата

преди 5 години

Като са правили разчети на себестойноста на пътя, със сигурност са смятали с качествени материали, после са забъркали настилката с евтини материали... Къде са парите от разликата? Въпросът е елементарен, но никога няма да разберем отговора..