11

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

всеки аутист и *** с кльомба в IRc мрежата стана големио хакер, та оттам и качеството на IT в администрацията, изключителните 10 коментара под мен и вопиющата компетентност на ползвателите на всички нива. до десет години ще се наложи да наемаме китайци и индийци, щото видимо хората които наистина знаят как работят системите(с версия различна от "по волята на Омнисая") са драснали зад граница.

10

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

да не е другарете от лирекс случайно да ползват форума да си измият ръцете, че само линукските сървъри немало да изгорат? или примерно, режисьора е казал Юникс па тия чули - недочули преписват... неква читалищна е целата тая работа.

9

Анонимен

преди 5 години

При облак, може да се използуват тънки клиенти и няма какво да хакнеш. Оная атака беше руска, всички български хакери го знаят.

8

Анонимен

преди 5 години

Това е краварски вирус дори са му турили руско име за да обвиняват руските хакери, краварите подготвят голям удар чрез (IoT) compromised devices сиреч виндовски софтуер, ще настанят вътре ботове И В РУТЕРИТЕ и ще DOSS-нат цялата мрежа за да обвинят Путин.

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Дойче Веле ?

6

Умерен Американист

преди 5 години

Супер. Сега да направят долнопробен холивудски филм по този текст. Яко пъпчиви хакери, монитори със зелени букви на черен фон, навързани кабели, чичковци снимани в гръб говорещи американски със руски акцент.Доказателствата че нотпетя е използвано от кремъл кибероръжие са точно същите че скрипалките са отровени по заповед на путин.Никакви.

5

До кенеф от 2

преди 5 години

Не е нужно приложението да е в облака. Достатъчно е да бъде пренаписано за Линукс и/или Мак

4

Анонимен

преди 5 години

Дори не го четох тоя буламач, сигурно пак западните жендъри се оплакват как децата от Индия са им хакнали компютрите, що не хакнат руските компютри, айде у лево.

3

Анонимен

преди 5 години

фалшиви новини

2

Анонимен

преди 5 години

Ами като ползвате Уиндолс, така е, така ще е и занапред!

1

kenef

преди 5 години

Продължавайте да плащате и да си ползвате бозичката. Браво на Руснаците, може на някой захлюпен андминистратор на му светне и да ползва нормална ОС, Линукс. А ако си направят и софтуерите да работят в облака, клиентските компютри стават едни прости пишешти машини. Следващият път като дойде Петя, форматираш, пре-инсталираш за 10 мин. и си отново в играта.