51

Анонимен

преди 5 години

До До *** от 2Да, пренапишо всичко за Мак и купи на 88000те си хиляди служители Mac Pro за по 2000 евро, вместо почти еквивалентни Lenovo ThinkPad за по 600 евро. Да не казвам, че подръжката и ремонта на първите излиза пое 5-6 пъти повече, а е и много по лесно, да продам 300 леновота втора ръка, отколкото 300 мака втора ръка, поради същата причина. Като видиш, че ще пестиш по 100 мил. на година, и ти ще се застоиш на Windows.

50

Анонимен

преди 5 години

Ме вярвах, че ще го кажа, ама тая Петя, и сестра и на американските фашисти направо им завряха водосточна тръба отзад.

49

NoName

преди 5 години

Тия генийчета са опасни, живеем в свят управляван от Нули и Единици!! А те са нещо като Администратори :D

48

Аспарух

преди 5 години

Той Белият Дом твърдеше,че и Садам и *** ядрено оръжие.Просто си лъжат когато си искат,защото си мислят,че всичко им е позволено.Е,че в Ирак загинаха стотици хиляди(или в Афганистан) важното е техните интереси,да са удовлетворени!

47

Амииии

преди 5 години

да бяхте използвали качествена антивирусна..да филтрирате трафика от интернет към корпоративната мрежа...няма фейс скайп руитър никакви чатове могат да се посещават само опрделени домейни...на компютрите се стартират програми само за работа всичко друго е блокирано...firewall за най важните места за съхранение на данни и сървъри Linux...и ще ви хване вирус на марта в сряда

46

Анонимен

преди 5 години

37 - Пич, моля те... Stahp...

45

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен44не е ми ясно, след като видимо момичето не е подготвено за редакция на преводни материали, що алтън ага в качеството си на главен редактор допуска подобни недопреведени недомислици. или вариант Б, джеси е човек на некой човек дето може да каже на алтън да си сбира багажа.

44

Анонимен

преди 5 години

Джесите мое да стане сценарист на Матрицата-14

43

Анонимен

преди 5 години

Това с "руснаците са виновни" взе да се изтърква вече...

42

Берлин

преди 5 години

"отговаря за 76 пристанища по цялото земно кълбо и близо 800 плавателни съда. Някои от тях били натоварени с десетки милиони контейнери"Тук спрях да чета.

41

Анонимен

преди 5 години

И откъде знаете, че е руска атака ? Във ваша статия отпреди 1 година се казва, че най-засегнати са Русия, Украйна, Великобритания и Индия. От февруари тая година нещата се повръщат в правилната посока и вече не се посочват кои са пострадали ми само политкоректно ни осведомяват, че винова са "руските хакери". А това фантъзе от днес сигурно е в чест на годишнината.

40

Анонимен

преди 5 години

Гулема тръгедиъ. Още малко и щях да се разрева на глас, но не го дочетох.

39

Анонимен

преди 5 години

Мъжът изведнъж се рестартирал. Когато се огледал около себе си, обаче, забелязал, че същото се случва и с останалите му колеги.

38

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен половината ми съседи копат койни за мен, щото имат линукс и макОС и за тех нема експлойти.

37

Анонимен

преди 5 години

Махайте го този скапан Уиндоус и слагайте Линукс или МакОС, откакто съм с тях няма вируси, малуеър, преинсталации, няма *** съобщения за грешки и т.н.

36

Име

преди 5 години

между другото е верно, че и с ударение в този назаднал, *** сайт изглежда, като най-краткият зловреден код. ето, убедете се сами ѝ - това е и с ударение на майчиния ми език. за назвездичените думи да не говорим, че те са врагове на всеки "толерантен" самодив-джурналяк-

35

Име

преди 5 години

аз намирам този сценарий за по-страхотен от последните серии на междузвездни войни. тук има много хляб за холивудските сценаристи и режисьори. това текстче може да се разводни до три-четири сериала, където драмата и съспенса завземат мега-галактични размери... даже мога да се осмеля да дам предложения за заглавията: petya, notpetya, hotpetya i nothotpetya. дисни да дерзае!

34

Голата истина

преди 5 години

Бъръ-бъръ!Да се преписват действията на пишман хакери тарикати на ГРУ е част от т.н. хибридна война.Тези вируси криптиращи ти харда и искащи откуп за разблокиране ги има поне от 15г.Просто тоя път на доста хора им се е наложило да платят по някой биткойн.Започне ли истинска кибер война и света ще свърши.Истинските кивер войски на Русия и Китай а и на САЩ съответно без проблем могат да прекъснат интернет или изтрият банковите сметки на някой милиардер.Тогава обаче ще последват ядрените ракети.

33

Анонимен

преди 5 години

Че руснаците от Крим нали бедни бе!И с дизелови компютри!Как така ще измислят толкова *** но ефективен вирус дето съборил цял конгломерат?

32

Анонимен

преди 5 години

До ЖоркоИ като всяко друго нещо. На едни им пука, на други не. На някой им беше интересно за трагедията с автобуса, на други им е интересно това...