40

Анонимен

преди 5 години

Кажи нещо против Фашисткий Карлики гледай какво става...Целият ***, петоколончици и копейкаджии ти скачат автоматично като Матросов на амбразурата да лъскат имиджана Вожда.

39

Николаев

преди 5 години

Навални в русия и сугарев в българия клоуни два броя а важното е пенсиите в българия колко лева са кой и как краде от фондовете след 89 та до сега фалита на ктб банка колко бяха ощипани клиентите и ? Това е по важно.

38

1234

преди 5 години

Путин и паника?! *** е този *** Навални. Руснаците като искат вечно а се пенсионират на 50 жените,мъжете на 55да не бяха си сваляли комунизма,и разбивали СССР. Путин не им е виновен,че спада на населнието и иконмиката води до повишаване на възрастта за пенсиониране.

37

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

ха ха ха Хората на Прокобиев вече са ги пуснали по различни други сайтове!!По рона само в техните си сайтове се вдъхновяваха от омразата си!Сега пак правят същото тук!!ха ха ха Сякаш не видяха ,че са останали сами.

36

мнение

преди 5 години

Цяла страница сте изписали за пенсионната реформа, а не сте написали на колко години се пенсионират сега в Русия. Май нещо криете, защото не ви изнася, а? Нека, който знае да напише годините, за да стане ясно на всички, че тази статия е манипулация.

35

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Този Навални го използват като тъпан!И едва ли имат шанс руските продажници да направят същото като нашия елит!Кликюрите нямат думата тук!

34

Копейките да се леят

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Пупето е капитан на потъващ кораб, който кара екипажът да убеждава пътниците да не напускат, защото корабът не бил потъвал.

33

Анонимен

преди 5 години

Значи 67 години продължителност на живота за мъже и работа до 65. Та това си е направо отмяна на пенсиите.Руснаците поради лошото здравеопазване и ниският стандарт на живота имат кратка продължителност на живота.

32

Анонимен

преди 5 години

До До 31Току що по По свта и у нас, върховният ти вожд путин си призна, че Фашия е в нерозова, демографска ситуация.Затова и вдигат пенсионната възраст, *** иска да смекчи ударът, за да намали портестите.Гледай новините, товарищ.

31

Харесвам нашата!

преди 5 години

Харесвам нашата прекрасна пенсионна реформа, защото вече няма дискриминация както при социализма - жените до 55, мъжете до 60, а и жените не ходеха в казарма! Сега всички ще работят до 65, а както е видно има много жени, които не искат да се пенсионират и над тази възраст като Венеция от радиохора!

30

До 31

преди 5 години

Хубаво е да пише човек, само дето трябва да пише истината а не какво му се иска.

29

Анонимен

преди 5 години

Очаква се рязко повишаване на потока руски бежанци към България !

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя дали си вярва? По-скоро Навални е в паника, все прави така че да го арестуват и нищо не му се получава, а Путин си ходи на сватби, даже е канен в Париж за годишнината от края на първата световна.

27

Анонимен

преди 5 години

До до27Ми там е работата, че НЕ СЕ ВДИГА средната възрас на населението.Фашия е в тежка, демографска криза, нараства само НЕруското население.В пенсионната система на една държава се мисли за УТРЕ, не за ДНЕС.А УТРЕ-то не е много розово.

26

Анонимен

преди 5 години

Путин няма полезен ход, освен да въведе военно положение !

25

до27

преди 5 години

сам си противоречиш но не е място да ти се обяснява. Когато се вдига средната възраст на населението а се пенсионират рано, се получава една голяма маса народ трудоспособен който излиза от паАра на труда и т.н стига ти толкова за днес....

24

Анонимен

преди 5 години

Абе водка да има, на бляддът друго не му трябва.Ако няма водка - и боярщникът е водка.И въшките да не хапят ного, и милата мечка да не хърка много.Какво му тябва на блядда руски.

23

Анонимен

преди 5 години

Е нали Фашия беше на плюс демографски?Нали руснаците се били множели и плодели?Как стана тъй, че им вдигат пенсионната възраст?

22

:):)

преди 5 години

абе какво нищите пенсиитв руски сякаш в ЕС се пенсиониеат на 45 години. А че в Дания и Норвегия мъжете бачкат до 74 а ждните 70 как ви звучи. Ама нали да се лае...

21

Анонимен

преди 5 години

Май еврейчето Навални е в паника, защото Дедо Шорош ще му спре грантовете.Путин няма от какво да е в паника - управялва най-могъщата държава, притежаваща несметни богатства - 150 милиона руснаци го боготворят.А Навални не смее до магазина да отиде без охрана, защото хората ще го линчуват.