60

До Пенко

преди 5 години

Защото тия дето пазаруват имоти навсякъде, са или 1% процент от руснаците, близки до Путин в чийто ръце са 90% от парите, или мръсни пари на руската мафия.

59

Анонимен

преди 5 години

Ква пенсионна възраст, обикновенния мужик трябва да се пенсионира, когато и вожда, на 120 години.

58

Др. Ливайн

преди 5 години

И аз съм в паника. Като гледам налудничавия поглед на тоя от снимката....

57

Анонимен

преди 5 години

Според мен Навални и западните му приятелчета са в паника!!!

56

Схемата

преди 5 години

Този ***, кога ще разбере, че дори западните му спонсори не го вземат на сериозно. Няма нито едно НПО, което да му е давало пари и после да не го е съдило, че ги пропилява за лична изгода. Няма ли и вие най-накрая да млъкнете с този невеж ревльо. От нашите медии оставаме с впечатлението, че половин Русия е зад него. А то в Русия по-малко хора са го чували, от колкото в България.Вземете се в ръце в крайна сметка. Вярно, че медиите нямат чувство за самоуважение, но това е прекалено!

55

ПЕНКО

преди 5 години

ПОМОГНЕТЕ МИ ДА РАЗБЕРА : " ЗАЩО НА РУСКИЯ МИЗЕРСТВАЩ НАРОД - РАЗЧИТАТ ЗА ТУРИЗЪМ И КУПУВАНЕ НА ИМОТИ : ТУРЦИЯ , ИСПАНИЯ , ИТАЛИЯ, ХЪРВАТСКА, ЧЕРНА ГОРА ,ГЪРЦИЯ И АВСТРИЯ ,ШВЕЙЦАРИЯ ...ФИФА .ФАФА И УЕФА " ??? БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗЧИТА -ТЯ Е С ПРИОРИТЕТ !!! ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ МИСЛЯ ЧЕ :"ПРЕКЛОНЕНА ПРЕД ЕВРЕИТЕ ГЛАВА НЕ СЕ "ОБРЯЗВА " !!!!

54

Б Борисов

преди 5 години

До Моля Ви! Кой си пък ти бе анонимнико?

53

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** и трепането ще му е малко!

52

Магнито от Х-мен

преди 5 години

Путин трябва да е в паника преди всичко от това че Русия е най-голямата по площ страна в света с повече природни богадства от която и да е страна,а народа и мизерства.Докато това се случва всеки президент там трябва да подава оставка до три месеца управление.Какво ми виси това джудже и ръси глупости пред света.Това да подкрепяш диктаторски режими по света е диагноза.Който е с диктаторите няма да прокопса, а ще последва съдбата им-той и държавата която управлява.А тоя ни снимката май ми е двойник

51

Анонимен

преди 5 години

Продължителността на живота в Русия е 64.7 години за мъжете и 76.3 за жените- според World Health Rankings .Неслучайно в статията правят "грешка" с 67 години за мъжете - за да не излезе,че "средностатистически" първо умираш и след 4 месеца се пенсионираш.

50

Анонимен

преди 5 години

Да не дава Господ, но този опозиционер ако дойде на власт първото което ще направи е именно това, няма как да внасяш от 20 до 55год и после да чахаш още толкова години безавариини старини,ама сега нали е без пари, може да плямпа колкото и каквото иска.

49

Анонимен

преди 5 години

Сега жените в Русия се пенсионират на 55 години.Сега вижте на колко се пенсионират тук и ако можете, си направете изводи.

48

Анонимен

преди 5 години

Навлека ако не му споменат името 'западните медии' в някъв контекст - ще потъне в забвение, и той и стотината му последователи.

47

антизападопоклонник

преди 5 години

До Факт,Не позна, основната причина Путин да е на власт е тази, че просто руснаците са свикнали с него вече и са на принципа "по-малкото зло"! Иначе основната опозиция на путиновата партия е КПРФ и подкрепяния от последната независим кандидат- Павел Грудинин, които, грантирам ти, изобщо нямат идеи да се предадат и да разчитат на мислостта на Запада!

46

Моля Ви!

преди 5 години

Моля, не ме занимавайте с Навални, Саакашвили, Порошенко и каквато и да е пропаганда! Искам да чета новини, а не пропагандни статии за неизвестни и нежелани в родината си иззмекяри.

45

антизападопоклонник

преди 5 години

И сега какво, след толкова протести- за жените смекчаване, за мъжете -резачка! По така изнесените данни излиза, че след тези реформи в техния "смекчен" от Путин вариант жените в Русия ще получават пенсия средно около 18години(не е малко), а мъжете- средно около 2! Путин явно само за жените мисли, мъжете- "кучета ги яли"! Някой да накара Путин да обясни какъв точно ще им е стимула на мъжете, осбено тези, работещи в часния сектор, да си внасят пенсионни осигуровки!

44

Анонимен

преди 5 години

Пенсионната възраст могат да вдигнат, но мобилизационната - няма как.Отдавна казах, че ще има напрежонка с танковите екипажи.

43

Анонимен

преди 5 години

Тук има само издевателски коментарии срещу Навални , който е безсилен срещу държавната машина, КГБ и трима двойници на споминалия се " президент" .

42

Анонимен

преди 5 години

Повечето от тук пишещите приятели на Нахални едва ли ще се пенсионират някога.Ще има да догонват и възраст, и стаж, и накрая така както тичат да ги гонят, ще се спънат и ще паднат в един трап

41

Аспарух

преди 5 години

Включително и храниника на Сорос,Навални е ясно,че пенсиона реформа трябва.Така,като и у нас,така и навсякъде,където населението застарява.Но Навални,като истин ските "демократ" си лъже най-нагло и използва недоволството.На изборите се видв.Псевдо демократчетата" спечелиха мизерни %.Сори,ама Руснаците са преживели много войни и много лишения и страдание.така,че ще приживеят и това.