12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Стига си политизирал нещата!Триколката не беше инвалидна.

11

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се въведе квота за газене на хора с увреждания от Радев старши

10

Анонимен

преди 5 години

Има ли закон, с който Велев, Домуса и сие да са съгласни и да го спазват?Защото работодателите не спазват нито един закон. И никой не им търси отговорност.

9

Момо

преди 5 години

Във Франция е така и проблем няма!

8

Анонимен

преди 5 години

Вчера отменихте защитата на инвалидите при уволнение. В угода на Велев и Гела.Утре ще отмените квотите. В угода на Велев и Гела.КАКВО НАПРАВИХТЕ, ЗА ДА ПОДКРЕПИТЕ РАБОТЕЩИТЕ ХОРА- ИНВАЛИДИ ИЛИ ЗДРАВИ- ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ???Посочете 1 закон в полза на отрудения и потънал в лишения, беден народ???

7

Анонимен

преди 5 години

Това момче в инвалидната количка го разкарват от снощи по телевизиите, както мечкаря разкарва мечката. Научили го какво да говори и навсякъде декламира еднакви слова. Това момче НЕ е лицето на инвалидите. Това е техен човек. Продал душата си на дявола за 30 сребърника. Позор!

6

Анонимен

преди 5 години

По принцип е хубаво тези хора също да се трудят така ще се чувстват и те полезни и няма да са толкова голяма финансова тежест за държавата . Но да караш частни фирми да наемат на сила не е правилно според мен.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3В Бг човешки права няма.Права има Капитала.

4

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО ЗАКОНА В ПОДКРЕПА НА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА ПРИЕХТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 год, господа УПРАВЛЯВАЩИ? НИТО ЕДИН!КОЛКО ЗАКОНА В УСЛУГА НА ВЕЛЧЕВ И ДОМУСА И В УЩЪРБ НА НАРОДА ПРОКАРАХТЕ ПРЕД ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ? БЕЗБРОЙ!

3

Анонимен

преди 5 години

Няма да се откажат, докато не ни върнат в 18 век. Не разбраха ли, че правата на хората, работниците са извоювани и не могат да се пипат и променят? Предлагат ни постоянно деволюция, ретроградност, бутат ни към Третия свят, Африка, Латинска Америка. Нали отиваме към Германия? Прав им път, да отиват те в Африка да правят мутробизнес и всякакви зулуми.

2

Анонимен

преди 5 години

Не знам кое е "връх на законотворческата наглост", но това изказване е ксенофобско, отношението на тези особи към инвалидите си е дискриминация и геноцид, а на "хора " като Васил Велев след поредицата му от изказвания трябва да се иска оставката.

1

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е слуга на Велчев и Домуса. Вече си мисля, че тая глутница плаща на управляващите да променя законите в тяхна услуга. ПРОКАРВАТ СЕ АНТИДЕМОКРАТИЧНИ И АНТИХУМАННИ ЗАКОНИ.ОТМЕНЕТЕ ВСИЧКИ ЗАКОНИ!ОСТАВЕТЕ ИЗЕДНИЦИТЕ БЕЗНАКАЗАНО ДА ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ С РАБОТНИЦИТЕ- ИНВАЛИДИ или НЕ. ДА КОЛЯТ, БЕСЯТ, УБИВАТ, ОГРАБВАТ ТРУДА И ЗДРАВЕТО ИМ.