32

Анонимен

преди 5 години

Във фирма с инвалид/и работодателят и другите служители за всичко ще обвиняват инвалида. Той ще е виновен за всичко. Затова искат да могат да го уволнят.Инвалидът ще е виновен за некадърността на шефа, за некадърността на здравите, за ниските заплати, за некоректните бизнес партньори... Защото на частника винаги друг му е виновен.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Ето, имаш готова схема за насаждане на омраза към инвалидите. И какво значи "ще я дам" на инвалида? Внушаваш, че той ще е мързелив, няма да работи и другите работят вместо него.Не сте хора, частниците. Нищо човешко няма във вас.

30

tsccc

преди 5 години

ега ти ксенофобското изказване, значи хем му даваш пари на този алчен частник,хем ще настройва 25 здрави срещу един болен човек,Дано да се случи вие да сте болни, да нямате близки, социално да ви спре пенсията и здравите да ви обиждат. Вие не давате и стотинка на тези хора, всичко ви дава държавата,това е де факто инвалидната му пенсия но дадена под форма на заплата. И не е по желание на човека. Още глоби за вас и камери на всяка крачка като го обиждате затвор да има, а да се научите че не е виновен а има други които ги измислят, големи бабаити пред болните а пред институциите не смеете да гък

29

Ani

преди 5 години

последната идея на социалните е да пратят хората с Даун на работа, можели да работят добре, аз съм виждала например как мият витрини, амипросто върти в кръг и така един час и разбира се нищо не направи, после излезе един от здравите и точно за 5 минути надолу-нагоре светна витрината,ама не са виновни тези хора че някой ги праща да работят,те не могат да направят нищо.

28

do 27

преди 5 години

искаш да настроиш хората срещу инвалидите които са принудени от социално да работят иначе им спират мижавата пенсия и те са достатъчно беззащитни за да се противопоставят на безумствата на социално което се е фокусирало в най тежко болните от 75% нагоре да праща на работа че били мързеливи и всичко можели да правят,а се събери и ти със социалните по тъпотия и наглост. Защо не отидеш на тях да го кажеш а ще настройваш срещу болните т'ъпанар, ама и за тормоз над инвалидите има глоби ако не знаеш, нито са го измислили, нито имат избор защото остават без мизерните си пенсии.

27

Анонимен

преди 5 години

Ще им кажа така:Планирах да увелича заплатите от Нова годинпа с 15 % и да ви дам коледни бонуси по 1000 лева, но съм принуден да се откажа, защото ще дам парите за изхранване на инвалидите, които ГЕРБ ме принуди да назнача.Така че сърдете се на ГЕРБ.

26

Анонимен

преди 5 години

Като разберат работниците ми, че ще взема от техните заплати, за да изхранвам такъв техен "КОЛЕГА" и ще му създадат такава работна среда, че ще стане пишман

25

Анонимен

преди 5 години

На всяка фирма ще тръснат за изхранване по няколко увредени.На всеки 25 човека персонал - по един такъв.Е, ми ще направим от една фирма пет с по 24 души персонал.Регистърът нали вече работи?

24

Martin

преди 5 години

Квоти за унижение на хора с уврежданияhttps://ekipbg/kvoti-uvrezhdania/

23

избихте рибата

преди 5 години

е липсата на достъпна публична среда, която да им позволи да учат, да се развиват и да стигат безпрепятствено до работните си места------------училищата не вадели кадри,нямало курсове за преквалификация,нямало достъпна среда до ВАШИТЕ цехове ,държавата е виновна , ми вземете открийте училища в които се обучават според нуждите ви , направете достъпна средата , все някой друг виновен ,

22

без последна заплата

преди 5 години

До WseЗащо ще го гониш, бе?Разговаряй с човека като с човек- обясни му каква е ситуацията, разберете се като хора. Инвалидите не са чудовища.Обаче искате "уволнение", а не просто освобождаване от работа- уволнението върви заедно с НЕизплащане на последна заплата. Цяла заплата ще авантосате.

21

1 до Wse

преди 5 години

ти си много *** човечец

20

Анонимен

преди 5 години

Тия освен да стенят,за нищо друго не стават!Заслужават да им назначат хора с увреждания,чорбаджиите хем да работят вместо тях и заплати да им плащат!!

19

СВСМ

преди 5 години

Навремето съществуваха предприятия за хора с увреден слух и говор-Тих труд.Нищо не пречи на държавата да организира подобни държавни дружества под обща шапка,развиващи търговска или производствена дейност,а работещите да са хора с увреждания!

18

Логика

преди 5 години

Кой разруши " Тих труд" ?

17

Логика

преди 5 години

Лудогорец да наеме двама с двигателни увреждания , строителна фирма търси хора с увредено зрение за общи работници на високо строителство , филхармонията да назначи двама с парализирана ръка за първа и втора цигулка ... ! Аман от мислещи с глутеус максимус !

16

Анонимен

преди 5 години

бизнеса ни е крайно античовешки.Ще трябв да му се наложат квоти и други неща.

15

Анонимен

преди 5 години

Къде е М.Манолова?Докато ваканцува, спуснаха гилотината над хората.

14

Анонимен

преди 5 години

До МомоКое в Бг е като във Франция- манталитетът на работодателя, раб. среда, раб. време, почивните дни, заплатите, пенсиите, соц. политика, правата, свободите... кое?

13

Анонимен

преди 5 години

Питайте ги дали са за връщане на робството и 12 часовата смяна, за детския труд и плащане по-малко на децата и жените. Един от техните е въвел боя с пръчки за камериерките от чужбина, като добра възпитателна мярка. Не са възразили или да са осъдили колегата.