35

Анонимен

преди 5 години

Умря дядо Добри и я закъсаха.

34

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, ако не ви е по джоба черквата, поне в джамиите услугите са безплатни и ще си гарантирате пребивание в дженнета. Те щото саудитците им наливат бол пара за тази работа, даже може и да припечелите.

33

Мен

преди 5 години

До 32Вярващ съм, но църквата е институция ,която идва от дявола Да, добре, а аз ти вярвам...

32

Анонимен

преди 5 години

25 лв за панахида, 50 лв за кръщене, 15 лв за освещаване на апартамент и един път един мизерен поп ми поиска 2 лв за освещаване на икона. Някои попове са по-нормални, но има абсолютно търговци, които само в ръцете те гледат.

31

Анонимен

преди 5 години

Вярващ съм, но църквата е институция ,която идва от дявола.

30

Решил проблема

преди 5 години

За да не плащате на алчни попове, молете се на Буда или Винету!

29

""

преди 5 години

Защо последните две букви от за главието са в кавички? При положение, че то си е така и все така ще си бъде.

28

Българка

преди 5 години

Храмовете също имат разходи за поддръжка. Всички работим, за да си плащаме сметките, а когато църковните служители се опитват да покрият разходите за заплати, ток, вода и текущи ремонти, ги упрекваме, че са алчни. Мерим с различни мерки. Финансовата помощ е наймалкото, което можем да направим за Църквата.

27

Чалгарин дудаев

преди 5 години

ПОПОВЕТЕ ЩЕ РАЗМЯТАТ КАНДИЛАТА И ЩЕ ЗАПЕЯТ:ДНЕСКА ЕДИН УТРЕ ДВАМА

26

протестант

преди 5 години

И ние си събираме пари но кой колкото има.И аз съм помагала и на мен са ми помагали.Наложи ми се да вляза във вма За тежка операция и да си платя.Сумата беше непосилна за мен,от църквата ми помогнаха.После пък аз помогнах С каквото можах.Благодаря на братята и сестрите от църквата. БЛАГОДАРЯ ЗА ВЯРАТА,ПОМОЩТА И ЧЕ СЪМ С ВАС.БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД.БЛАГОДАРЯ ЧЕ КАТО ХОДЯ НА ЦЪРКВА ВСЕ ЕДНО ОТИВАМ НА ПРАЗНИК И СЕ РАДВАМ ЧЕ ЩЕ ВИДЯ ПРИЯТЕЛИ

25

Анонимен

преди 5 години

Уж при соца църквата беше забранена, а в село беше отворена всеки ден. И попът ходеше всяка сутрин да я отваря, а вечер се прибираше. А при демокрацията я удари камбана за умрело, я не...

24

До 24

преди 5 години

Като не им харесва на поповете да ходят да чистят улиците,църквата не им частна собственост въпреки че те я приемат за такава. По-скоро са слуги на мамона,а не Бог.

23

Разпнатият

преди 5 години

Неслучайно моят ковчежник се казваше Юда Искариот.

22

Мен

преди 5 години

Хубаво е като се коментира да се мисли. Аз познавам свещенници и съм с много добро мнение за тях. Тук някакви хора пишат наизуст със съставени мнения от жълти медии. С какво са ви виновни свещенниците, някой да ви иска пари да влизате на литургия или да ви кара насила да си купите свещ? Като чета коментарите и преди това увеличение не сте посещавали църква, а сега с един път по-малко годишно.

21

Анонимен

преди 5 години

Нали имат най-голямото богатство - вярата. Защо са им пари?

20

Анонимен

преди 5 години

,,Такса полилей"-20 лв,такава ми поискаха минути преди опелото на мой близък .За 4крушки които си светеха в църквата на гробищата..Бях си платил за всичко-Имаше десетина опела за деня.Нали се сещате че с 200лв на ден може да осветите зала,,Армеец".Сметнете го колко е за месец. И били бедни,не вярвам

19

Анонимен

преди 5 години

Нали Бог е всемогъщ, защо не оправи храмовете и да финансира църквата? Не разбирам защо всемогъщия Бог е опрял до парите на бедни хора, които да си плащат за услуги на свещенослужители.

18

Анонимен

преди 5 години

Поповете дори гладуват - оня поп на снимката в дъното така е изпостял, че да го съжалиш.

17

ами

преди 5 години

Не ползвам услугите им. Погребахме бабите и дядовците с граждански ритуал - реч, хор...много по-тържествено от някакъв мрънкащ поп.

16

Динко

преди 5 години

"Господ е мъртъв,всичко е позволено!" Иван Карамазов - Достоевски