23

илюминати-сатанисти

преди 5 години

А без семейни ценности, сме тъй лесно управлявани. Това е целта!!! Гледайте си "идолите", които се налагат не случайно, не е заради талант... Идолът е един и той е горе! Останалото се прави с цел, НО ВИЕ ИМ СЕ КЛАНЯЙТЕ... Истината е друга...

22

lelka

преди 5 години

Облъчването на мозъци продължава. Първо се величаеше Мадона, сега за великия М. Д. Да сранвяш М Д с Франк Синатра или Елвис Пр. е нахалство. Макъл и Мадона са едни подукти на американската култура, с цел масово изперкване. Прокарване на път към джнедърската култура, заличаване на всичко човешко. А Синатра и Пресли са мъже като мъже, с визия, излъчване. Песните им са мелодия ритъм. Няма нужда да ги гледаш как са облечени, или по къде се пипат и кои части от тялото си навират на показ.

21

илюминати-сатанисти

преди 5 години

Така постепенно се прави, че това, което пиша според някои е лудост... И според мен беше, но трябва да прогледнеш. Знакът на рокът какво означава според вас? И това го приемаме за нещо нормално! Сега ще приемем и джендърска доктрина, после педофилите, ще разрушим семейните ценности без да го усетим. и ще го направи сами. Смятайки, че това е свободата, но не е. МИНИШ ЛИ ГРАНИЦАТА СЕ ПРЕВРЪЩА В ИЗВРЪЩЕНИЕ!!! Дяволът идва с добри намерения :))) Уж! :)))

20

илюминати-сатанисти

преди 5 години

Цялата американска музика в момента е извращение!!! Бийтълс беше илюзията за свободата, куфеенето и др. Започнаха наркотиците, тревата, зароди се хеви метъла и рокът със знака на Сатаната и така лекичко Майкъл се хвана за чатала... Това беше само началото на "свободата" в кавички. Сега музиката е истинско престъпление и п.орно, песни за пари, с.екс и повърхностен живот.Всичко е целенасочено и постепенно се случва. СЕМЕЙСТОВОТО И ЦЕННОСТИТЕ СА ЗАЛИЧЕНИ!И то се прави постепенно без да го усетим...

19

парадокса

преди 5 години

Майкъл Джексън водеше здравословен живот. Ядеше специални храни. Спеше в кислородна палатка. И пукна на 51.А Ози Озбърн пие, пуши и се друса. А е на 69.

18

Анонимен

преди 5 години

Diamanda е велика, наистина чудовищен глас и каква самобитност!

17

Анонимен

преди 5 години

За тоя доказан ..... ли е празненството? Голям музикант вярно, но някои неща са непростими.

16

Анонимен

преди 5 години

ЧРД на Диаманда Галас, плебеи!

15

ИЗРАЕЛ = САТАНАТА!!!

преди 5 години

Бивш илюминат, убиха го, защото се обърна срещу тях! И Уитни Хюстън и Принс и Джосрдж Майкъл, който започна дела срещу тях. Холивуд и всички продукции от тях са продукт на Сатаната!!! Изкривен либерализъм, ***, проституция, ЗАЛИЧАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО КАТО ИНСТИТУЦИЯ!!! Това е целта им и да управлява... вие знаете кой.Ако си мислете, че ще го спестя и на Русия, НЕ! И те се управляват от евреи! Комунизмът е направен от евреите! *** Тръмп обаче им развали игрите...

14

Анонимен

преди 5 години

Диско, немаше жица у него.

13

ТАКА ДЕ

преди 5 години

Не свири ли Juzni Vetar,не ми го хвали.

12

Стою

преди 5 години

Светът е имал и ще има много даровити таланти , но. Майкъл Джаксън за мен е ненадминат не само с гласа си , но и със сценично поведение.Песните му ми въздействат емоционално и ме връщат в отминалите години.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА на Джанис Джоплин и Арета Франклин, колко парчета чу последните две години?

10

House M.D.

преди 5 години

Какво е сторителинг?Един е Кралят -Елвис!Една е Светата Троица - Халфорд, Типтън, Даунинг!

9

Аз

преди 5 години

Най-големия! о7

8

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 5 години

Чувал съм да се твърди, че е бушон на илюминатите.

7

До 4

преди 5 години

Еййй, как ги разбираш, само!

6

Анонимен

преди 5 години

Джако - велик!

5

Анонимен

преди 5 години

Много голям!Цялото това поколение си отива полека-лека: М.Джексън, Дж.Майкъл, Фреди Меркюри, Д.Бауи и т.н.

4

Анонимен

преди 5 години

Те всички медийни звезди са измислени. Певци, актоьори.... Холивудска пропаганда до дупка. Всичко е за пари и контрол над масите. Поп музиката и киното са едни от най ефективните средства за контрол над съзнанието на масите.