43

Анонимен

преди 5 години

Леле колко *** народ се изказва. Направо е плашеща интелектуалната "мощ" на голяма част от населението.

42

Да бе да

преди 5 години

До lelkaОстаряваш и започваш да отричаш по-новите неща.Аз като си спомня само древните траки какви песни имаха....Това сегашното след Цезар насам е като гюрултия на мегдана.

41

илюминати-сатанисти

преди 5 години

Ама ти си мислиш, че знаеш истината. То всичко е медии. Политиката не се учи с медии, а ако си в нея...Останалото са догадки. И Американците и Русия са едни и същи... даже не става въпрос за противопоставяне. В това не е смисъла. А това, че съм лицемер и пиша на компютър... Аз не казвам, че трябва да бъдем крайни. А не трябва да вярваме, че всичко е там. Истината няма да я намерим там. Зая останалите Биг Брадър...

40

Анонимен

преди 5 години

Господа чалгаджии - за какъв крал иде реч.Самият Елвис каза - ако аз съм краля на рока, то тогава Рой Орбисън трябва да е краля на музиката.

39

Алла с бутика в ...

преди 5 години

Дайе я да ги видим тези снимки веее, това ще е яко. Ала с шише у рибарника...

38

църквата

преди 5 години

До илюминати-сатанистиАмериканците са демократи.Там Бог и Антибог( САТАНАТА ) имат равни права и са равни пред закона.

37

сатанюга

преди 5 години

До илюминати-сатанистиАма си лицемер бе.Ти тия постове на изключен компютър и таблет ли ги пишеш?Лъжец и лицемер.

36

илюминати-сатанисти

преди 5 години

до 36 Съгласен съм ,че по-големи станистите от комунистите няма!!! Но и американците не им отстъпват. Обичайте родината си и не чакайте някой да ви оправи...

35

до 1234

преди 5 години

Давай по устните на съпругата. Тя е комунистка и ще приеме подаденото.

34

илюминати-сатанисти

преди 5 години

Ходете на църква, изключете телевизора, не ви трябва много... Трябва ви семейството, обърнете им внимание. Там е щастието, не е в телевизора, интернет, новото, хубавото, повърхностното, което се поднася като изкуство дори... Сатаната е бил най-надарения в това! Красотата не е красота! Изящното не е изящно. Хубавото е съвсем друго и за да достигнеш до него не трябва много. някои хора губят цял живот да го търсят, а то е до тях... Няма да го намерите в нито едно изкуство. Всичко е фалш!

33

Анонимен

преди 5 години

ПО-ГОЛЕМИ САТАНИСТИ ОТ КОМУНИСТИТЕ НЯМА!!! ТЕЗИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ СА ИЗБИЛИ ПОВЕЧЕ СВЕЩЕНИЦИ И ВЯРВАЩИ ХРИСТИЯНИ ОТ ВСЕКИ ДРУГ. ТЕ ВЗРИВЯВАХА ЦЪРКВИ, ТЕ ЗАБРАНИХА ХРИСТИЯНСТВОТО!!! СЕГА ПРЕОБЛЕЧЕНИ В ОВЧАТА КОЖА НА ОФИЦЕРА ОТ РУСКОТО ГЕСТАПО ПУТИН СЕ ПРАВЯТ НА ХРИСТИЯНИ И ДОРИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ОБВИНЯВАТ ДРУГИ, ЧЕ БИЛИ САТАНИСТИ. ОТИВАТЕ ДИРЕКТНО В АДА ДРУГАРИ, ДО ЕДИН, НЯМА ДА ИМА СПАСЕНИЕ ЗА ПРОЯДЕНИТЕ ОТ КОМУНИЗЪМ ДУШИЦИ!

32

1234

преди 5 години

До Анонимен32много обичам да си изхождам в устите на такива като теб.

31

илюминати-сатанисти

преди 5 години

По-голямата част от телевизията, музиката, филмите са продукт на Сатаната! Приятно гледане, после се чудете, защо не сте щастливи... като ви пускат клипове за пари, коли, чатали и илюзия за доброто. Сарказъм и забава на плоска основа. отделяне от истината по един деликатен начин... Но Сатаната не е така лош колкото си го мислите и той е бил ангел и то най-красивият и умният, но се е възгордял... Границата между доброто и лошото е много по-тънка :)

30

ааа

преди 5 години

До илюминати-сатанистиМадона е лоша щото е американка.Кажи нещо за Алла пугачова.Имало нейни снимки навремето с бутилка шампанско в оная и работа.Още по времето на соца.

29

Анонимен

преди 5 години

Каква воняща пaплaч се изхожда тук?

28

простак

преди 5 години

До Анонимен29Пък ти си един хубав, интелигентен, красив, умен, чаровен.

27

Анонимен

преди 5 години

Публиката в този сайт, с малки изключения е дълбоко прoсташкa.

26

илюминати-сатанисти

преди 5 години

А Мадона е олицитворението на ранното извращение. Цялата американска култура е такава. Пазете си децата от нейното влияние. Илюзия за нещо хубаво, а всъщност токова повърхностно... Светът е истинкса борба между доброто-лошото. Голяма част от политическият елит и управляващите са на страната на лошото. И това си личи по музиката, идоли и глупости... Всичко идва в добра опаковка на доброто, но почнете ли да четете ще разберете, че там няма истина... Истината е в църквата!

25

Симеон

преди 5 години

Как се честити на мъртвец рожден ден ? Това е тъпо .Има годишнина от рождението ,но честит рожден ден е нелепо

24

Анонимен

преди 5 години

"Днес стремежът към надграждане на музикалното произведение и въвеждането на сюжет и главни действащи лица може да бъде видяно почти навсякъде и във всеки жанр."Нищо общо, това беше по времето на Джексън. Днес музиката няма никакъв сюжет, само някакво мучене, нечленоразделни звуци и плиткоумни текстове. Клиповете са глупави и скучни.