57

Анонимен

преди 5 години

Кой има полза от такова ровичкане непрекъснато?През турско робство е имало жестоки кланета и насилствено потурчване и помохамеданчване,а в новата ни история атентати и убийства,извършени от турци и като ответен отговор,за да предпази страната от повече размирици бай Тошо се договаря с управляващите в Турция(!) да изселят турчеещите се българи.Кой непрекъснато рови в тези неща,пораждайки конфликти?Каква е ползата от това за едните или другите?

56

Анонимен

преди 5 години

Реябва да има съд над извършителите на т. нар. "възродителен процес". При извършване на престъпления срещу човечеството няма давност.Да лежат доживот в затвора гадовете комунисти.А иначе и ДоСт и ДпС са партии на хора от ДС.

55

A

преди 5 години

До ОтговорТе направо са им резали главите или ставаш мюсюлманин.

54

Анонимен

преди 5 години

След смъртоносна епидемия през 1850, ако и напиша името бота ще ми сложи ***, всички турци по българските земи измират. Българите остават защото са се изтеглили край изворите(това е хилядовековен опит на хора живеещи от 10000 години на кръстопътя на света). Ако сме имали възрожденското самосъзнание, което идва 25 години по-късно, ще сме се освободили още тогава.Та през 1850 година султана заселва на мястото на турците черкези, татари, азери. Техните наследници са съвременните български турци.

53

Анонимен

преди 5 години

И сегашните деца като одъртеят и оглупеят, ще си спомнят с умиление за времената на Боко Тиквата и ще твърдят, че тогава е било най-хубаво. Живота им е бил един такъв безгрижен, нищо не им е липсвало.

52

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 57 Ако питаш цига..ните и те ще кажат че при соца са живели най добре , не само турците. Имаха превилегии , каквито ние българите нямахме.

51

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 42 Дори по времето на турското владичество имената на българи не са сменявани с малки изключения.

50

Я гледай....

преди 5 години

Че то има ли някой да не знае ,че ДПС са проруска , комунистическа партия. Нали за това се душкат с БСП.

49

Анонимен

преди 5 години

Стига с този възродителен процес.Имам умни приятели турци ,които живяха по времето на,,комунизма,,и споделят, че са били тогава най- добре ,образовани,възпитани, с достатъчни заплати.Организациите за спечелване на пари само въртят ръчките и тровят хората,и престанете с тази дъвка.

48

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

Трябва да се попита защо Местан се скри в турското посолство когато го свалиха!Трябва да се попита защо когато има паметник на загиналите от тероризма на гара Буново никой фес не присъства на някоя годишнина../тези от ДПС,ДОСТ какви са? Българи ли са или турци/

47

до 49

преди 5 години

Тоя мадуро и той честен що не отиваш във Венецуела, Орбан като изгони Шорош що не фалира.

46

Тинтири Минтири

преди 5 години

Изселването беше не заради имената, а заради нарочна кампания на заплахи (лице в лице и по телефона) от протурски активисти по райони. Хайде най-сетне спрете с тези глупости - "възродителен процес".

45

Жана

преди 5 години

Възродителният процес не е престъпление, а процес на осъзнаване на мюсюлманите в България на техните български корени. Аз след като осьзная, мога да си сменя името си сама. Не е масов процес.Вьв Бьлгария сме турци и в Турция сме бьлгари.Колко лесно забравяте, че може би искаме само да бьдем ХОРА!!!??...

44

Анонимен

преди 5 години

Местан персона нон грата за България и българите.Хюсеин ХаРъзов също.Вън.Не заслужават българско гражданство.

43

Нито по-късно Симеон

преди 5 години

който искаше да създаде общо правителство, като онези от Западна Европа; не знеще, че има разлика между източни КП и западни социалисти: коварството, подмолността на руската школа. Това го провали; вмъкването на БКП/БСП и ДПС във властта.И пак са "потривали ръчички"; "наивен европеец: властта с кръв я даваме'( Г.Боков).

42

Логика

преди 5 години

А 33 , "объркал си рейса пич!" Това го направи Шорош , защото Виденов (единствения премиер влязал с панделка в политиката и сега живеещ в панелка) отказа бюджета да финансира антибългарските му НПО-та и отказа да го приеме в кабинета си ! Ако не знаеш чети , ако го знаеш и плюеш си по-лошо от *** !

41

Анонимен

преди 5 години

Възродителният процес не е престъпление, а процес на осъзнаване на мюсюлманите в България на техните български корени..Възродителният процес е отчаян опит за заличаване на тюркските корени на българите.

40

Анонимен

преди 5 години

Още ли се чудите защо Иван Костов каза, че ДПС и "проклятието на България"?

39

Анонимен

преди 5 години

Местанчо, ти за престъпления няма говориш след като каниш терористичната групировка извършила атентата срещу Папата (Сивите вълци) на откриването на партията си.

38

И не само това:

преди 5 години

в далечната 1989 или 1990 ген.Семерджиев беше около Партийния дом и даваше обяснения на журналистите.Обикновени хора бяха видяли, че хора влизат и разливат с туби бензин- но приличат на хора от охраната... Така и не излезе истината- че БКП заличава документи и създава "вина'".И точно по това време, когато бълг. народ бе обзет от еуфорията на свободата, БКП,КПСС,ДС,КГБ са плетяли планове, интриги и са се подсмихвали.НИКОЙ не взе предвид пъклените им планове.Нито по-късно Симеон Сакскобургготски,