97

Анонимен

преди 5 години

Зидаров, когато Серж го целуваше, му беше хубаво и не протестираше!

96

Rambaldievskievichus

преди 5 години

Щом на такива простаци като Кубадински и Живков има паметници, защо няма паметници на къде-къде по-интелигентни и с по-голям положителен принос за Отечеството ни като княз Батемберг, цар Фердинанд, цар Борис III, Ал. Цанков, ген. Луков и др.?

95

Анонимен

преди 5 години

До и едните и другите Много поздрави от Турски поток и ,,съжителство и владичество ,,Гарантирано от ГЕРБ и шербетчията на Ердоган от Банкя .

94

Анонимен

преди 5 години

До ФЕСГалиполи 1915 също е мит.

93

Българин

преди 5 години

Батак ме прави горд.

92

Анонимен

преди 5 години

На снимката,турци се прибират в родината си.Няма лошо.

91

ФЕС

преди 5 години

Батак е мит, който е измислен, за да промива болни мозъци! Толкова *** народ, като бъргарския, надали ще се срещне в историята на Земята!Горд съм, че съм турчин!!!

90

и едните и другите

преди 5 години

През 1974 г Турската Комунистическа Пратия в България се вля в БКП.През 1990 г БКП се разцепи на БСП и ДПС.Сигурно има различия, но една майка ги е реждала.Основната функция на комунистите в България е да рушат държавността и да насъскват хората едни срещу други за кефа на Русия. Причината е че Българите живеещи в Башкирия и Татарстан са преобладаващо мохамедани.Така те създаваха турско малцинство в България и разкъсващи сили със нашите кръвни братя в РФ.

89

СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ЗА КАКЪВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ЛАЕТЕ БЕ---*** САМИ СИ ПОБЕГНАХА В МАЙКАТА АНАДОЛА-АМА РАЗБРАХА ЧЕ ТАМ НЕ ГИ БРОЯТ ЗА НИЩО И НАБЪРЗО СЕ ПРИБРАХА В БЪЛГАРИЯ--СЕГА ДРЪНКАТ САМО--А ИЗБИВАХА ЖЕНИ И ДЕЦА...ТУК НЯМАТ МЯСТО-ТАМ Е РОДИНАТА ИМ--ТЕ ТАКА КАЗВАТ!!!!

88

П. Кубадински

преди 5 години

Няма доказателства, че Възродителния процес е престъпление.Всяка държава е длъжна да опазва своята цялост и суверинитет. Това е направил и Т. Живков. А това се нарича "отговорно управление", а не престъпление.Които не искаха да се преименуват, бяха свободни да отиват в Турция.Но Турция затвори границата за "чедата си".Турция искаше те да останат тук за да разрушават нашата държава.

87

Анонимен

преди 5 години

Възродителният процес беше най-правилното нещо, решавано от тогавашната власт, но беше палиативна мярка. По-правилно би било само директното изселване на чужденците, както го бяха направили редица български буржоазни правителства след Освобождението.

86

Анонимен

преди 5 години

да вдигнат една статия на гражданина Зидаров - доносника на възродителния процес. Тия в лозница колко време мислят, че ще опазят паметника на въртоглав Пенчо? Той освен българските турци, мразеше и българите.

85

NoName

преди 5 години

Когато Държавата забрани ДПС и ДОСТ понеже са Противоконституционни - Ще повярвам, че има законност в България! Приятна вечер.

84

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 85Не бързай, всичко с времето си.

83

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен Абе забрави за паметника на Американските летци сринали София със земята и избили над 14 хиляди невинни души и деца със бомби играчки през 1944 година

82

Господин Никой

преди 5 години

До Пионерче Комунизмът си отиде за да дойдат джендърите с розовите прашки и розовите сутиени и меките китки и с празните глави .За да дойдат гейпарадите содомитите и зоофилистиците и травеститите .

81

Пионерче

преди 5 години

Хахаха...комунизмът си бил отишъл...още много чугунени глави с ватенки броди из страната...

80

Анонимен

преди 5 години

Този протест на 16 септември в софия срещу политическата камарила от *** е отлична идея.но имам идея че зад нея стоят същите виновници всички продажни политици след 1944 година слуги на руски и американски интереси .палячото от банкя надушва проблемите и иска да испусне парата не парааата.но нека почакаме по коледа стават чудеса българия има нужда от мнооого нови затвори и въпроси - от къде намери пари да строиш банки хптеликомплекси заводи скъпи коли жени и тн .след това смяна на местожи

79

Анонимен

преди 5 години

Като сте се вкопчили във "Възродителния процес", я да питам аз:1. А 500 години турско робство?2. А геноцида над Българите, през това време? 3. А Батак и другите подобни кланета?3. А отнетите земи и имущество на тракийците?.Питай Му34. Той твърди, че турско робство е нямало. Че няма геноцид над българите, а обратното. Че турци никога не са коалиция българи, а обратното. Че турци никога не са гонили българи в Тракия, а обратното. Питай него.

78

Анонимен

преди 5 години

Причината за възродителния процес е,че турците искаха да отцепят Кърджалийска област и да я направят автономна турска област..Пълни глупости. Няма такова нещо.