56

С.В.

преди 5 години

Никъде не се споменава дали е българин или ром. На коментара че трябва лоботомия? искам да му кажа че кастрацията е точно това което трябва да се прилага на такива Да не би на евнусите да им е правена лоботомия. Не се изказвайте неподготвени. При кастрацията се премахват точно органите които произвеждат половите хормони. При отстраняването им спира производството на хормони и желанието за секс. Така че нищо няма да може "друго" да прави поради липса на точно тези хормони. А иначе в затвора......

55

Камелия

преди 5 години

Какви 2 години или 8 до живот му трябва на този *** аз ако съм на мястото на жена му няма да чакам да го съдът а направо го убивам

54

Варна

преди 5 години

От 2 до 8 години , това е шега , как няма да иа престъпност . Бой 15 години ,без помилване и толкова ...

53

Анонимен

преди 5 години

Стигат му и 6 месеца в затвора като знам от първа ръка какво се случва с педофилитезад решетките.

52

БАй Корски

преди 5 години

хахахах какви 8 години какви 5лв .Тоя веднага щом го бутнат в кафеза , ще почне да взима саламите на корпуса .Ще го обуват като чорап втора ръка по 300 пъти на ден.И ще има постоянни опити за раздане , защото никой няма да му го вади на най-хубавото .

51

Възмутения

преди 5 години

Кастрация.Тъпчат го с женски хормони и го пускат в затвора след това.

50

Анонимен

преди 5 години

Не е до произход, до човека е. Този например е от соя на един двама прекрасни министри от правителството и на коскоджа ми ти WCпремиер.

49

Анонимен

преди 5 години

тия от 2 до 8 годиди ще му се сторят *** доста болезнени в затвора

48

ПЕНКО

преди 5 години

ОТ 2-8 ГОДИНИ !!! ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА ЩЕ Е ПРИСЪДАТА МУ В САЩ !!!

47

Анонимен

преди 5 години

Коя серия е тази от "велико"българския драматичен сериал?

46

Историка

преди 5 години

След 2 месеца ще го пуснат 100%.Ще изкарат виновни майката и детето за насилие над психично болен

45

Анонимен

преди 5 години

Сулиман този заслужава до животен затвор акосам ас директно шего вкарам в гроб

44

Анонимен

преди 5 години

ztavor ot 30 do 45 vodini bez pravo na pomilvane

43

Анонимен

преди 5 години

Тоз пък, ко има общо Бойки с наказателния кодекс. Абе имам чувството че някой от лудницата пише против бойко. Такива абсурдни обвинения. Човек пий си хапчетата

42

Бг.реалност

преди 5 години

От 2 до 8 ????Алооо,бочо?Диктаторе на абсурдистан.Какви 2 год.какви 5 лв.бе магистралчо?!30-ет год.веднага ! пък после ще видим.

41

До 41

преди 5 години

Защото истината не им изнася.Защото очакват под подобен род статии някакви възвишеноаристократични коментари.И защото триейки коментарите на хората си избиват най-вече елементарните комплекси.Но реалността продължава да е все същата,*** !!!!

40

Ха ха ха ха

преди 5 години

А тоя Фред Флинстоун до него явно към каменната кариера ще го води :))))))Толкова ли нямаше един приличащ на полицай,който да подмени тая карикатура.Да ви имам и абсурдистанската полиция.

39

Анонимен

преди 5 години

Дори животните не осъществяват сексуални контакти с поколението си... Това отвратително изчадие заслужава да го изолират завинаги от обществото в някой затвор с плъхове, защото такива не подлежат на еволюция.

38

Бобчо

преди 5 години

Тумбака-полицай си е българин, ама тоя до него си е чист жетан. Повече от ясно само от снимката. Ама Ко да праиш - жетански ценности и особености, въпреки че тоя явно е башка ***, щото сега е обезчестена и никакви пари няма да вземе от нея, а пък него как ще го обезчестяват от тук нататък, малиии, не ми се мисли.

37

Анонимен

преди 5 години

Този етнос няма ли си собствени имена та си слага ту български ту турски?