Водят Живко Петров към съдебната зала. Снимка: Булфото

Брутален педофил, насилвал месеци наред родната си дъщеря е бил арестуван от полицията в айтоското село Караново.

35-годишният насилник Живко Петров е арестуван, след подаден сигнал от бабата и майката на 9-годишното момиченце.

С разпореждане на районния съд в Айтос, педофилът е оставен зад решетките с постоянна мярка "задържане под стража", която бе потвърдена и от Окръжните магистрати в Бургас.

Съдът мотивира решението си с опасността, че Живко може да повлияе на дъщеря си и да я накара да промени показанията си.

Всички в малкото село Караново са потресени от бруталната гавра с невръстното момиченце. Никой не предполагал, че зад стените на дома, в който живеели семейство Петрови се случват извращения между баща и дъщеря.

Майката Мария също не подозирала на какво е подложено детето й. Момиченцето мълчало и не казвало на никого, защото бащата го заплашвал, че ако проговори ще се случи нещо ужасно на майка й, както и с нея самата.

Извращенията излезли на бял свят преди броени дни, когато детето не издържало и споделило с баба си.

Възрастната жена пък от своя страна веднага казала на майката и двете бързо отишли в полицията.

Педофилът-извратеняк бил закопчан веднага, а детето е изпратено при психолог. Според събраните до момента данни от разследващите, сексуалните посегателства са продължили поне 4 месеца.

В деня на ареста съпругата Мария разбрала, че е бременна в трети месец, но казала пред съседи че ще направи аборт.

"Жената е много разстроена, самообвинява се, че нищо не е забелязала по-рано и сега не иска да роди друго дете от този изверг. Не знаем дали бащата е признал, но в селото се говори, че не е отричал. Дори се разчу, че се оправдавал, че не е насилвал детето, а всичко, което са правели било по взаимно съгласие. Казвал, че имали много специална връзка", разказаха потресени съседи пред "Монитор".

Семейството живеело повече от скромно, а родителите работели основно сезонна работа през лятото. Този сезон бащата се цанил в Слънчев бряг като сервитьор в голям хотел и си идвал веднъж в седмицата само за почивните дни. Ако обвиненията срещу него бъдат доказани, го грози затвор от 2 до 8 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase