37

РК

преди 5 години

Трябва да се разшири пътя и от Авията, още едно платно." Владаец" споменава ,че от страната на гарата са свлачища, в такъв случай да отчуждат имотите от дясно на пътя до карулката на Владая и да има по две платна в посока за да пътуваме спокойно и да не се задръстваме до Перник.

36

княжево

преди 5 години

Когато обезопасят живущите покрай този участък.Защо мислим само за преминаващите и времето което отнема пътуването?А, хората които живеят покрай този трафик и трябва всекидневно да рискуват живота си пресичайки булеварда или включвайки се в трафика с колите си? Защо никой не мисли и за тях? В кои данъци ще се начисли разхода за улично осветление в дефилето? Ами имотите които трябва да се отчуждават за да се разшири пътят - дали собствениците им са съгласни?Защо направиха магистрала " Люлин" - не беше ли точно за това : да се намали трафика през квартала ни?

35

Ksm

преди 5 години

Като начало може реверсивно движение да се направи сутрин от 6 до 10 ч. , Две ленти посока Княжево , и вечер в обратната посока

34

Владаец

преди 5 години

Да пообесня , Владая откъм гарата е свлачищна зона, там няма да има нито магистрала нито разширение , това свлачище продължава чак до Лукойла до четирилентовото ,същото е и при караулката , Нали затова ги изоставиха неремонтирани,мислено е умувано е , тоз път без да се сложат укрепителни стени по 15 метра под земята неможе да поеме повече трафик,Карайте внимателно 30-40-50 колкото толкова , Стигнете ...

33

Нали

преди 5 години

Нека се разшири, та да може да се премести задръсването на светофарите по Борис...

32

Браво

преди 5 години

Нещо много логично, браво кога обаче ще стане?

31

Анонимен

преди 5 години

Жоазиньо,За твоя информация цялата хай класа на България живее в Рударци, на 15 км от София и ползваме пътя към София. Магистралата се изплясква в Люлин, зоната *** здрача. Ако имаше западна тангента ок, но няма! Така че си заври тъпоумията в ауспуха.

30

Анонимен

преди 5 години

Най-смешното е, че този път беше ремонтиран скоро, както и Своге, пътят е с нулево сцепление. Всеки ден има кола в канала при завой от Черния кос към Владая. Ако се мине със скорост над 30км/ч колите губят тотален контрол. Там е страшно! Кога мутрите, взели парите ще направят нещо качвствено! Няма стандарти за тях, има максимално крадене!

29

House M.D.

преди 5 години

Колегата Жоазиньо е изчерпал темата. Никой не ги кара насила да идват в София. Освен това има обиколен път - магистралата.

28

Жоазиньо

преди 5 години

Абу пи луда ли си?какво разширяване те гони?Вече има магистрала.Само пари за пътища.На който не му харесва да си вземе имот в София.

27

Анонимен

преди 5 години

До Пълни некадърнициБил съм в Тунис, държава в Африка, където в столицата има изградена бърза магистрала на пилони над града....за прехвалените холдинги, ГБС и Трейс, които печелят конкурсите за магистралите на Боеко, такова ст---------Вие от БСП бяхте над 20 години начело на България, защо не построихте нито една магистрала?

26

Анонимен

преди 5 години

До ИзуменНали не ядяхте асфалт, какъв ти е проблема с пътищата?

25

Фалш

преди 5 години

Осветление не ти трябва нали денонощно на фарове се кара с цел безопастност.Шева каза на фарове и тамън се стъмни и крушките изгорят.Както върви приказката тамън ти потрябва нещо и то или го няма или не работи.

24

аз

преди 5 години

Да си минават по магистрала "Люлин", няма да се разширява тоя път, спрете да го ползвате.

23

Iceblast88

преди 5 години

До ИзуменЕ това, че почти целия трафик от камиони и коли от Близкия Изток и Гърция или в тази посока минава през Дунав мост и през Русе, това никога не е било проблем на управляващите. Ама виновни сме си ние русенци. Да затворим за 2 седмици Дунав мост и да видиш колко бързо като им се обадят началниците от Русия и Европа с въпроса какво става, как бързо ще се направи магистрала. Макар, че като гледам как ремонтираха Русе-Бяла, по добре да не бутат, че по зле ще стане.

22

Изумен

преди 5 години

Ако минете в час пик по "Международното шосе" в Русе или по пътят убиец Русе - Бяла, трафика през Владая ще Ви се стори като разходка в парка и ГРОБ пак смятат ,че потока от коли и ТИР-ове е незначителен за магистрала.Гарантирано от ГРОБ !

21

was

преди 5 години

Имаше много,много коментари на другарите че асфалт не се яде. Е......?

20

Iceblast88

преди 5 години

До гостДа ти кажа и международното в Русе което води към Дунав мост също не е леко натоварено (освен това поема и хората от селата като идват на работа или се прибират + работещите в бившото КТМ), та на тази коларска пътека (път неможе да се нарече) - осветление няма - влизаш в България и първото ти впечатление е непрогледен мрак! Кратери, колони от ТИР-ове (хората си хвърлят *** по земята, защото даже кошчета не са им сложили) въртят ги в различни посоки, но опашките си стоят. Безхаберие

19

Све

преди 5 години

От обща култура нека припомним, че когато се обсъждаше навремето строежът на магистралата, жителите на Владая и Княжево бяха против, имаше протести и дори блокиране на движението. Хем сърби, хем боли, има една приказка

18

Анонимен

преди 5 години

Така трябва! Направят ли пътищата качествени и горивата евтини, всеки клошар в София ще си купи 3 дизеляка и ще прави задръствания постоянно. То и без това вече колите в България са повече от шофьорите. Ще се чудите после защо въздуха не може да се диша и защо 2 километрова отсечка не можете да я минете за 30 минути заради задръстване.