27

Анонимен

преди 5 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ ЧАС ПО-СКОРО !

26

младежът

преди 5 години

До 31.Дали така мислиш и когато си в некой хотел

25

Анонимен

преди 5 години

Дрехите втора употреба може и да са качествени, но не знаеш кой ги е носил преди товаЯ някой наркоман, я някой пияница, я някой е умрял в тях...айде нема нужда!Колкото до дрехите на H&M - не са нищо особено, но са си издражливи!Имам поне 15 ризи от тях, носят се и се перат ежедневно!

24

Анонимен

преди 5 години

До Писал един по-долу-Бабите хвърлят пачки хилядарки като имат пари ще идат да си купят едни нови български ***, а не 6оклуците на румънците тия дрехи повечето са румънски и италиански половината са бракуваи другата половина са носени от ромски етноси. Забрана акциз и ембарго на тия дрехи останa и морбили и чу-*** да вкарат отнякъде клошовете, аман от либерастия.

23

Анонимен

преди 5 години

Тия наистина искат вече да тръгнем голи и боси... Буквално!!!

22

младежът

преди 5 години

Често пазарувам и нови и втора употреба. Дрехите от МОЛски магази и като NewYorker, H&M и подобни ги намирам за много по-некачествени от дрехите втора употреба.Новата дреха след 2-3 пранета изглежда много по-зле в сравнение със дрехите втора употреба.

21

k

преди 5 години

тия не могат ли да се опитат да "решат" някой "проблем" без да глобяват и да вдигат таксите ?!?!?!?

20

Анонимен

преди 5 години

Защо хората в Западна Европа не носят втора употреба дрехи?

19

Анонимен

преди 5 години

Явно повечето коментиращи са почитатели на втората употреба. Ами пазарувайте си ги старите дрехи. Само не обиждайте другите с различно виждане.

18

Анонимен

преди 5 години

Както някой е уточнил по-долу...в моловете е евтино да се пазарува по време на намаления!Не знам при това положение пазарувате от други магазини!Ама *** вкарал един контейнер с дрехи от Занзибар и после "Неговите са по-качествени!"Пълни глупости!

17

scott

преди 5 години

До Анонименмуахахахахахах, точно доходите определят хъпвата и втората ръка хора - днес. то и затова се прави и модната индустрия де. да се парадира за богатцтво и положение чрез дрехите. ако си богат ше можеш, кат си беден - не убърквай хората и си носи втората ръка.

16

Аз

преди 5 години

До Анонимен 14 Успяваш ли да си позволиш нови дрешки от мола и бутиците? На много места за нови дрехи предлагат точно такива ,ама почистени изгладени и с етикет с извънземна цена. Аз предпочитам тези магазини пред моловете.

15

Анонимен

преди 5 години

За да се обличаш изгодно, не е нужно да пазаруваш дрехи втора употреба...В края на сезона, дрехите в моловете са с 70-80% намаление!Купих си няколко ризи от H&M за по 5-10 лева бройката, панталони от Reserved за по 15 лева бройката, яке от Zara за 30 лева!Какво им плащаш, за 100-150 лева ще се облечеш като хората!И като добавиш и чифт обувки от Sport Depot или Sport Vision за 60-70 лева, които ще те изкарат поне 2 години /Adidas или Puma/, не виждам проблем да се обличате нормално!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Искам да мога да си позволя нови качествени дрехи."Искай - като ти омръзна - почвай да викаш неволята.

13

Писал един по-долу-

преди 5 години

трябва да се забрани вноса втора ръка,чиляка явно е добре платен, но е с малко мозък и не се замисля бабите с тия пенсиики от къде си пазарят дрешките...и те могат да носят адидаски,ама джобчето като е празно..,а ? То и аз искам нова кола, ако ще и лада да е, ама и за нова лада нямам,затва карам стар форд.

12

Анонимен

преди 5 години

Не искам да купувам дрехи втора употреба. Аз не съм втора ръка човек. Искам да мога да си позволя нови качествени дрехи.

11

Митко

преди 5 години

Крадлива държава !

10

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей

9

WTF?

преди 5 години

Само в БГ го има тва свръх облагане на най-бедните. юкак не вземат да се засрамят тия. Истината е че ги е страх да преследват за данъци големите които злоупотребяват и за това тормозят слабите и бедните. срам и резил

8

Анонимен

преди 5 години

Запада секунди хендсфри ама друг път. Това са едни от малкото печеливши магазини. Преди да давате "компетентни" мнения се замислете бабите ви с 200лв. пенсия за какво да отделят -лекарства, храна, сметки, отопление, внуци? И да, търговците събират дрехите без пари, после обаче се почистват и дезинфекцират (поне повечето). М-у другото в много случаи тези дрехи са в пъти по-трайни (и като цветове) от китайските или евтините български