67

Анонимен

преди 5 години

Много коментари изчетох. Парвенютата и богатите се надсмиват над обикновения човек. Но хората които нямат пари за нови дрехи са много, и няма да намалеят. Иде есен, иде зима и всичко главоломно поскъпва: хляб, електричество, парно, горивата, транспорта, застраховките, облеклото. Е, как да живеем ????

66

Макс и Мориц

преди 5 години

Малко е.Трябва да е 100% таксата.Заради тази втора употреба,фалираха хиляди малки магазинчета за дрехи.Не ми пука.Купувам от Англия,през интернет.Къси панталони,памук,10 лева с доставката.Тук ,произведени Хасково или Димитровград ,18 лева.

65

Анонимен

преди 5 години

"И ний сме дали нещо на света. На вси африкани дрехи да носят."

64

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да вкарат продуктова такса за таратайки втора употреба?

63

Анонимен

преди 5 години

Герберите са твърдо решени да довършат тотално бедният народ...

62

Анонимен

преди 5 години

Безобразие, 100% цинизъм. До сега си давах кураж че в България може да се живее. От ден на ден се разубеждавам. 30% специален данък върху старите дрехи плюс 20% ДДС - нямам думи. Та ние купуваме стари дрехи щото сме бедни. А те посегнаха и на старите дрехи. Моите дрехи са предимно втора употреба. Ограбват ни за да могат да си купуват нови дрехи. България не става за живот. Това място е ужасно.

61

GHT

преди 5 години

Държавата е във фалит и само се чудят откъде да събират пари. Във Франция има магазини "бутик солидарите", в които големите марки си даряват останалите от настоящата колекция дрехи и после се продават на нуждаещите се крайни клиенти за по 1-2 евро. Това са чисто нови дрехи и обувки с етикетите. Дали нашите тарикати не отиват там, да накупувата с чувалите и после да ги пускат тук по моловете за луди пари. Затова все няма номера или има по 1-2 бройки. Държава на измамниците. Крадат от бедните.

60

Анонимен

преди 5 години

Номера е как държавата да прибира от хлаба 50 %, там е истинската далавера,оборотна стока също като цигарите ще запълва добре бюджета.А сега горката държава прибира някакви мизерни 20%.

59

Анонимен

преди 5 години

30 % такса и 20 процента ДДС или 50 % отива в държавата .Това си държавна далавера.Прибираш без много да се напрягащ.Ама ако се разболеете в касата няма пари трябва да си доплатите.Ак се пенсионирате , ама наистина ли вярвате че има пенсия надявайте се.Я си купувайте дрехи да финанцирате държавата и не се занимайте с глупости,Ако си болен по добре умирай бързо

58

анонимен

преди 5 години

Тук не става въпрос за ГЕРБ и БСП! Всички управляващи са една стока и са *** за българския народ! Скоро тези *** окончателно ще изядат приемника си, но после ще последва и тяхната смърт!

57

анонимен

преди 5 години

Е, вече няма да можем да си купуваме и дрехи! От години не мога да си позволя нови дрехи, сега напълно ще оголееме! Честито!

56

Ванката

преди 5 години

Типично за герберите е да посягат на най-уязвимите - от миналия месец отрязаха масово пенсиите на инвалидите, а сега и дрипшопът ще е вече недостъпен. Бедни и пенсионери ще ходят голи, но пък приближените до властта ще им харчат милионите от данъци за фалшиви пътища и раздути, некадърни администрации-

55

anonimus

преди 5 години

ще плащаме когато плати гинка върбакова и олимпик ктб и варненската пирамида.

54

Гошо

преди 5 години

В природата нищо не се губи.Затвориха четири фабрики за нелегални цигари през миналата седмица.Да чакат нови осем през следващата седмица.А сега легално - какво плащат-Лукойл.ОМВ,ПЕТРОЛ,КАУФЛАНД,ЛИДЪЛ.МЕРТО И КРАЙ НЯМАТ МОНОПОЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ-ЧЕЗ,НЕК,ВИК,ЕВН......

53

Shark

преди 5 години

Ми значииии, Одрин е близо, там дрехи всякакви, с по-добро качество и на по-добри цени. Като бонус се купуват също препарати за пране+зехтин, които също нямат общо с тукашните като качество. Зорлем ни карате да си даваме парите в други икономики.

52

Кратун

преди 5 години

Правителството явно толкова е закъсало за пари, че посяга вече на стоките от първа необходимост. Никъде в Европа няма екотакса върху дрехи и обувки. А от памучни парцали се произвеждат и материали за строителството и автомобилната индустия.

51

Кратун

преди 5 години

До КОКЗа 30 години преход не научихте ли що за стока са БСП? Малко ли ви беше лукановата зима с купоните, виденовата хиперинфлация, зърнената криза, големия шлем и разграбената икономика? Нещо ново ли очаквате от БСП? Време е да излезем от този порочен кръг!

50

КОК

преди 5 години

избирайте БСП казаха ще намалят данъците ще вдигнат пенсиите ще намалят таксите ще увеличат заплатите ще намалят цените ще вдигнат парите ще намалят дълга ще вдигнат държавата на крака така се прави

49

Схемата

преди 5 години

Аз не разбирам, защо после държавата реве, че сивия сектор бил много голям и нямал преборване? Тази такса е тотална пародия. Как може ЕКОМИНИСТЕРСТВО да наложи такса над продукти, които вместо да бъдат изхвърлени ще бъдат използвани повторно? Това не е ли тотален парадокс? Просто в момента бизнес модела е, че един продукт трябва да върши работа най-много 2 години, после да не става за нищо, за да може купувача да бъде ПРИНУДЕН да си купи нов. И скъпото не е качествено вече.

48

Анонимен

преди 5 години

тотална пропаднала държава. немам думи